L
Lebkuchen_mum
Gość
Pamietam moj brat mial identyczny tylko wiercioch byl straszny i nie chcial w ogole lezec w lezaczkuZ rzeczy które sprzedałam po chłopcach a na pewno odkupie i to identyczne to na początek będzie leżaczek Fischer Price, dokładnie taki jak w linku. Uwielbiam te kolory, do tego można zrobić żeby stał stabilnie albo żeby się bujał, można położyć całkiem na płasko albo podwyższyć sama ramę i dodatkowo jeszcze podwyższyć samo oparcie. Także u nas sluzyl od urodzenia , przez okres karmienia aż do 3 latek kiedy sluzyl za krzesełko do małego stoliczka. Do tego ma wibracje i śliczne zabaweczki przyciągające uwagę maluszka. To był najlepszy zakup wyprawkowy jakiego dokonałam i teraz kupię dokładnie taki sam, mimo że wiem że jest milion innych już na rynku, z turbodoładowaniem, ale ten prosty i stabilny a do tego cudownie łatwy w utrzymaniu czystości (można prać cale siedzisko bo jest zdejmowane) a i cenę ma rozsądną (pamiętam że za czasów starszego kosztował ponad 200 zł, teraz dużo taniej idzie kupić). Polecam
LEŻACZEK BUJACZEK 3w1 WIBRACJE od 0-18kg
Kup teraz na Allegro.pl za 144 zł - LEŻACZEK BUJACZEK 3w1 WIBRACJE od 0-18kg (5840242537). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących!allegro.pl