Cześć dziewczyny, dopiero dołączyłam do grupy. To moja druga ciąża, jestem już mamą energicznego 4latka . W pierwszej ciąży też towarzyszyło mi babyboom i do dzisiaj mam kontakt z kilkoma dziewczynami. Super, że mamy takie miejsce. Ciężko mi przeczytać wszystkie poprzednie strony, mam nadzieję, że na bieżąco będę wszystko czytać
reklama
PannaAdrianna
Fanka BB :)
Ten figlarny wzrokMacie tu mojego łobuza
Przydałoby się obciąć włoski, no ale ktoś cały czas mówi że jutro
Będzie zawracał dziewczynom w głowach, na bank
Patrycjaaa97
Ten figlarny wzrok
Będzie zawracał dziewczynom w głowach, na bank
Haha, już zawraca i to tym starszym od siebie
Kajaczek245
Zaangażowana w BB
Tez kocham McDonald!, niby zawsze sie zdrowo odżywiam ale McDonald to mój ulubiony grzech i cieżko mi sie oprzec w ciazy obiecałam sobie ze max raz na miesiac i juz slinie sie na czerwcowa wizyte ;p
Haha może to jest jakieś wyjście z sytuacji bo mam dokladnie tak samo, a na codzień też bardzo zdrowo jem. Teraz walczę sama ze sobą odmawiając sobie ale nie było nic gorszego niż fajki a te rzuciłam także spoko
Dziewczyny, którym wzrosło tsh w trakcie ciąży, szybko spadło po włączeniu leków? U mnie 3 tyg dalej ciut za duże tzn juz nie wiele za duże ale zastanawiam się czy jak poziom unormuje to czy jest możliwość odstawienia leków czy nadal trzeba to zazywac.
EvilDesiree
Oooo już wiem co jutro na obiad [emoji3590]U nas dzisiaj zupa na winie czyli co sie nawinie [emoji23][emoji23]
A na drugie wjedzie to:
Quesadilla z kurczakiem i warzywami
Quesadilla czyli placki tortilli podgrzane z serem i dodatkami, tutaj kawałkami soczystego kurczaka w aromatycznych przyprawach oraz warzywami - papryką, cebulą i kukurydzą.www.kwestiasmaku.com
Uwielbiamy [emoji3590]
I tak...jestem 9 godzin do tyłu z postami...
Ale zrobiłam sobie relaksująca kąpiel (matko brzuch mi wystaje nad wodę i pojawia mi w końcu pasek na brzuchu...) i będę czytać [emoji16]
Tymon'sMom
Haha, wiadomo że jak będzie chłopiec to też fajnie, najważniejsze żeby zdrowe było. Jednak marzenie o córci mnie nie opuszcza jeszcze jakby miała takie loczki jak miał Kacperek, to już w ogóle extra bo jednak jemu obcięliśmy jak zaczęły mu przeszkadzać, a córci zawsze można robić warkoczyki, kiteczki itd
Awwwwww rzeczywiście ale chłopaki też fajnie wyglądają z dłuższymi włoskami, mogłaś zostawić taką długość
Cześć! Który tydzień u Ciebie? Na kiedy poród?Cześć dziewczyny, dopiero dołączyłam do grupy. To moja druga ciąża, jestem już mamą energicznego 4latka . W pierwszej ciąży też towarzyszyło mi babyboom i do dzisiaj mam kontakt z kilkoma dziewczynami. Super, że mamy takie miejsce. Ciężko mi przeczytać wszystkie poprzednie strony, mam nadzieję, że na bieżąco będę wszystko czytać
A ja to takie typu McDonald's to rzadko, za to teraz w ciazy mam mega ochote.Haha jak często jadacie fast foody? Ja nie ukrywam że kocham McDonald i jadłabym co tydzień ale hamuje się i jadłam w ciąży dopiero dwa razy. Ale wyrzuty sumienia miałam i sobie postanowiłam że nie jem tego syfu. Zobaczymy ile wytrzymam
PyszneeeJa właśnie skończyłam robić nalesniki,deser z truskawkami już mi zastygl...więc idę wcisnąćMiłego wieczoru i dobranoc dla niektórych
EvilDesiree
Super, że miło spędziłaś weekend. Gorzej z tymi zębami - mi też coś tam się jeden dzisiaj odezwał...U nas wekend minal fajnie w sobote byla siostra z dziecmi pogoda nam sie udala bylo az za duzo tego ciepl.
Wazylam sie dziaiaj i kolejny kg wiecej czyli licze ze jest lepiwj i tsh spada.
Jutro w koncu moje dlugo wyczekiwane badania prenetalne ktore wy macie juz za soba i czekacie na polowkowe.
Kolezanka rozwozi 0o domach owoce i warzywa i czekam wlasnie na truskawki moje dzieci uwielbiaja.
Niedziela byla taka s9bie troche bylismy na dworze potem leniatw9 w domku.
Dzis ide do denyyaty bo przez pozamykane dentysty w czasie koronawirusa wypadla mi blaba jeden sie zepsul drugi ukruszyl masakra jakas.
Ktos jeszcze moze p9lecic zakup rogala do spania ???
I ja polecam taką w kształcie litery C poduchę. Genialne do spania (drzemka 2h pękła dzisiaj)...pod plecy do seriali Netflixowych (zarąbista podpórka na pilota się robi z przodu) [emoji81][emoji1787]
reklama
Nocusia89:)
Pochodziłam od 18 do tej pory po dworze i jestem wykończona nawet boli mnie kręgosłup od chodzenia i ciągną tak jakby jajniki