reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Cześć dziewczyny, dopiero dołączyłam do grupy. To moja druga ciąża, jestem już mamą energicznego 4latka :). W pierwszej ciąży też towarzyszyło mi babyboom i do dzisiaj mam kontakt z kilkoma dziewczynami. Super, że mamy takie miejsce. Ciężko mi przeczytać wszystkie poprzednie strony, mam nadzieję, że na bieżąco będę wszystko czytać:)

reklama
Tez kocham McDonald!, niby zawsze sie zdrowo odżywiam ale McDonald to mój ulubiony grzech i cieżko mi sie oprzec :D w ciazy obiecałam sobie ze max raz na miesiac i juz slinie sie na czerwcowa wizyte ;p

Haha może to jest jakieś wyjście z sytuacji bo mam dokladnie tak samo, a na codzień też bardzo zdrowo jem. Teraz walczę sama ze sobą odmawiając sobie 😂 ale nie było nic gorszego niż fajki a te rzuciłam także spoko 😂

Dziewczyny, którym wzrosło tsh w trakcie ciąży, szybko spadło po włączeniu leków? U mnie 3 tyg dalej ciut za duże tzn juz nie wiele za duże ale zastanawiam się czy jak poziom unormuje to czy jest możliwość odstawienia leków 🤔 czy nadal trzeba to zazywac.

U nas dzisiaj zupa na winie :D czyli co sie nawinie [emoji23][emoji23]

A na drugie wjedzie to:

Uwielbiamy :D [emoji3590]
Oooo już wiem co jutro na obiad [emoji3590]
I tak...jestem 9 godzin do tyłu z postami...
Ale zrobiłam sobie relaksująca kąpiel (matko brzuch mi wystaje nad wodę i pojawia mi w końcu pasek na brzuchu...) i będę czytać [emoji16]

Haha, wiadomo że jak będzie chłopiec to też fajnie, najważniejsze żeby zdrowe było. Jednak marzenie o córci mnie nie opuszcza 🙈 jeszcze jakby miała takie loczki jak miał Kacperek, to już w ogóle extra bo jednak jemu obcięliśmy jak zaczęły mu przeszkadzać, a córci zawsze można robić warkoczyki, kiteczki itd 😁

Awwwwww rzeczywiście 😍ale chłopaki też fajnie wyglądają z dłuższymi włoskami, mogłaś zostawić taką długość ;)

Cześć dziewczyny, dopiero dołączyłam do grupy. To moja druga ciąża, jestem już mamą energicznego 4latka :). W pierwszej ciąży też towarzyszyło mi babyboom i do dzisiaj mam kontakt z kilkoma dziewczynami. Super, że mamy takie miejsce. Ciężko mi przeczytać wszystkie poprzednie strony, mam nadzieję, że na bieżąco będę wszystko czytać:)
Cześć! Który tydzień u Ciebie? Na kiedy poród? 😁

Haha :) jak często jadacie fast foody? Ja nie ukrywam że kocham McDonald i jadłabym co tydzień 😂😂 ale hamuje się i jadłam w ciąży dopiero dwa razy. Ale wyrzuty sumienia miałam i sobie postanowiłam że nie jem tego syfu. Zobaczymy ile wytrzymam 😂😂
A ja to takie typu McDonald's to rzadko, za to teraz w ciazy mam mega ochote.
Ja właśnie skończyłam robić nalesniki,deser z truskawkami już mi zastygl...więc idę wcisnąć😋Miłego wieczoru i dobranoc dla niektórych😊😊
Pyszneee 😋😋😋

U nas wekend minal fajnie w sobote byla siostra z dziecmi pogoda nam sie udala bylo az za duzo tego ciepl.
Wazylam sie dziaiaj i kolejny kg wiecej czyli licze ze jest lepiwj i tsh spada.
Jutro w koncu moje dlugo wyczekiwane badania prenetalne ktore wy macie juz za soba i czekacie na polowkowe.

Kolezanka rozwozi 0o domach owoce i warzywa i czekam wlasnie na truskawki moje dzieci uwielbiaja.

Niedziela byla taka s9bie troche bylismy na dworze potem leniatw9 w domku.

Dzis ide do denyyaty bo przez pozamykane dentysty w czasie koronawirusa wypadla mi blaba jeden sie zepsul drugi ukruszyl masakra jakas.

Ktos jeszcze moze p9lecic zakup rogala do spania ???
Super, że miło spędziłaś weekend. Gorzej z tymi zębami - mi też coś tam się jeden dzisiaj odezwał...

I ja polecam taką w kształcie litery C poduchę. Genialne do spania (drzemka 2h pękła dzisiaj)...pod plecy do seriali Netflixowych (zarąbista podpórka na pilota się robi z przodu) [emoji81][emoji1787]

reklama
Do góry