Ja miałam 12+5 i powiedział, że z fusów to on nie wróży i że to co wystaje to może być jeszcze kość ogonowa. Wszystko zależy od lekarza ja mam nadzieję, że jutro na badaniu może się dowiemJa prentatalne z Maskiem miałam 12,5 i od razu powiedział, że chłopak i potiwerdziło się ☺
reklama
EvilDesiree
Fanka BB :)
Trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę [emoji3590]Nie śpię już od 2 godziny pewnie to w związku z dzisiejszą wizyta[emoji53]
Miłego dnia życzę oraz przyjemnych wizyt I wyłącznie dobrych wiadomości.
Spróbuje jeszcze odrobinę pospać bo będę cały dzień jak zombie
WojowniczaNinja
Zaangażowana w BB
Mi na wymioty i mdłości bardzo pomagała ciepła woda z imbirem ( starty korzeń imbiru) i cytryną. Bardzo Wam dziewczyny współczuję...Ja mam rano żółć... coś strasznego.. mam to od 6 tc..
Wygodniej gruboziarnista, bo mniejsza szansa, ze się wysypieTaka normalna sól?
Margerita91
Dobrze wiedzieć że nie jestem w tym sama..Trochę mnie to niepokoi bo od kilku dni to mi się pojawilo. Gdzieś już oczywiscie w internecie (tak wiem niepodważalne źródło wiedzy sobie wybrałam) wyczytałam że może mieć to powiązanie z tsh. Mi ostatnio właśnie bardzo spadło tsh. Bierzesz euthyrox?Ja mam rano żółć... coś strasznego.. mam to od 6 tc..
Angelika22
Blanka ja tak samo jak tylko otworze oczy wymiotuje żółcią aż mnie klatka piersiowa boli i tak dzień w dzień od 6 tygodnia później już funkcjonuje chyba ze coś mi żołądek ewidentnie nie przyjmie , dziś 10+5 wiec mam nadzieje ze już końcówka tego
Ogrodniczka12
Jeśli chodzi o forum prywatne to ja się, szczerze mówiąc, nie dziwię dziewczynom, które są tu od początku lub od dawna i zależy im na węższym gronie, w którym czują się swobodnie. Ja dołączyłam dopiero niedawno, jakoś w 12tc i udzielam się raczej nieregularnie więc nie mam jakiegoś parcia na prywatne. To otwarte forum i tak zostaje więc możemy tutaj pisać a na pewno będą jeszcze dołączać nowe grudniowe mamuśki, które dopiero trafią na tę stronę.
Ktoś wspomniał, że przecież jak utworzy się kolejna zgrana paczka z dziewczyn na otwartym to też mogą utworzyć nowe prywatne i zgadzam się, pewnie tak z czasem będzie.
Nie ma się co denerwować, wiecie, nam nie wolno
Ktoś wspomniał, że przecież jak utworzy się kolejna zgrana paczka z dziewczyn na otwartym to też mogą utworzyć nowe prywatne i zgadzam się, pewnie tak z czasem będzie.
Nie ma się co denerwować, wiecie, nam nie wolno
Ostatnia edycja:
martini6
Noooo to kochana sto latek !!! Dużo miłości i spełnia wszelkich marzeń dalszej nudnej ciąży i zdrowego ślicznego bobaskaA tak w ogóle to jestem dzisiaj starsza o kolejny rok i nie mogę juz mężowi mówić, ze ja młoda dupa, a on stary bo jak były wczoraj 4 lata roznicy miedzy nami tak dzisiaj juz sa 3
tak sobie myślę, ze za rok juz bobas będzie ze mną obchodził urodziny
Współczuje wszystkim z mdlosciami/wyniotujacym, mi się przez to odechciewało wszystkiego. Leżałam i płakałam czy dam radę.. teraz z kolei nie śpię, bo zaczyna mi uciskać wszystko na kregoslup. Żadna pozycja już nie jest dobra. Czemu ciąża nie trwa trzech miesięcy i jak to mówi moja siostrzenica „bum i dziecko”
reklama
I ja też potwierdzam chęćPotwierdzam chęć dolaczenia