reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

Ja prentatalne z Maskiem miałam 12,5 i od razu powiedział, że chłopak i potiwerdziło się ☺
Ja miałam 12+5 i powiedział, że z fusów to on nie wróży i że to co wystaje to może być jeszcze kość ogonowa. Wszystko zależy od lekarza:) ja mam nadzieję, że jutro na badaniu może się dowiem;)

reklama
Ja mam rano żółć... coś strasznego.. mam to od 6 tc..
Dobrze wiedzieć że nie jestem w tym sama..Trochę mnie to niepokoi bo od kilku dni to mi się pojawilo. Gdzieś już oczywiscie w internecie (tak wiem niepodważalne źródło wiedzy sobie wybrałam) wyczytałam że może mieć to powiązanie z tsh. Mi ostatnio właśnie bardzo spadło tsh. Bierzesz euthyrox?

Blanka ja tak samo jak tylko otworze oczy wymiotuje żółcią aż mnie klatka piersiowa boli i tak dzień w dzień od 6 tygodnia :) później już funkcjonuje chyba ze coś mi żołądek ewidentnie nie przyjmie , dziś 10+5 wiec mam nadzieje ze już końcówka tego 🤢🤢🤢

Jeśli chodzi o forum prywatne to ja się, szczerze mówiąc, nie dziwię dziewczynom, które są tu od początku lub od dawna i zależy im na węższym gronie, w którym czują się swobodnie. Ja dołączyłam dopiero niedawno, jakoś w 12tc i udzielam się raczej nieregularnie więc nie mam jakiegoś parcia na prywatne. To otwarte forum i tak zostaje więc możemy tutaj pisać a na pewno będą jeszcze dołączać nowe grudniowe mamuśki, które dopiero trafią na tę stronę.
Ktoś wspomniał, że przecież jak utworzy się kolejna zgrana paczka z dziewczyn na otwartym to też mogą utworzyć nowe prywatne i zgadzam się, pewnie tak z czasem będzie.
Nie ma się co denerwować, wiecie, nam nie wolno ;)

Ostatnia edycja:
A tak w ogóle to jestem dzisiaj starsza o kolejny rok i nie mogę juz mężowi mówić, ze ja młoda dupa, a on stary 🙄 bo jak były wczoraj 4 lata roznicy miedzy nami tak dzisiaj juz sa 3 🙄

tak sobie myślę, ze za rok juz bobas będzie ze mną obchodził urodziny ❤️😍
Noooo to kochana sto latek !!! Dużo miłości i spełnia wszelkich marzeń ❤️😘 dalszej nudnej ciąży i zdrowego ślicznego bobaska 👶🏻❤️💙😘😘😘😘

Współczuje wszystkim z mdlosciami/wyniotujacym, mi się przez to odechciewało wszystkiego. Leżałam i płakałam czy dam radę.. teraz z kolei nie śpię, bo zaczyna mi uciskać wszystko na kregoslup. Żadna pozycja już nie jest dobra. Czemu ciąża nie trwa trzech miesięcy i jak to mówi moja siostrzenica „bum i dziecko” 😭😭

reklama
Do góry