Tak,ja zakładałam w 2017roku i już jakiś czas chyba rok mam 10% rabatu, odliczany jest nawet od cen promocyjnych więc świetna sprawaKoleżanki! Siostra mi sprzedała info że już w ciąży można założyć konto Rossnę! w Rossmanie i od razu mieć 3% zniżki na zakupy które może urosnąć do 10%. Ja właśnie na ściągnietej aplikacji Rossmana sobie dodałam to , wystarczy podać datę porodu i wtedy się kumulują rabaty - te z "gazetki" plus ten z Rossnę i można sporo zaoszczędzić, oni tam mają sporo produktów które mogą nam się przydać, oprócz pieluch, kosmetyków, jedzonka dla bobasów wypatrzyłam na przykład wielorazowe wkładki laktacyjne są też oczywiście jednorazowe, ale jest sporo produktów eko, a i nawet ta Mustele na rozstępy w ciąży mają!
reklama
karpatka87
Fanka BB :)
Ja wlasnie po juz 15tc a niestety dalej sie zdarza samopoczucie lekko lepsze bo nie mecza tak mdlosci ale jednak zdarza sie gorsza chwila, nie wszystko mi siądzie na żołądku. A co do tego co myslalam ze znowu mam zapalenie pecherza to nie...nie mam. Czrkam jeszcze na wyniki rozszerzonego badania moczu ale w posiewie nie wyszlo nic. Zreszta nie czuje sie jak przy zapaleniu pecherza. Prawdopodobnie dzidzia i macica tak mi gniecie pęcherz
A masz już za sobą ten kurs językowy? Bo obrona jeszcze przed Tobą?
L
Lebkuchen_mum
Gość
Moj na szczescie rozumie, sam zreszta sie boi i smieje ze nie chce dziecka po glowie bić ale dzis mial straszna ochote...szkoda ze ja nie to mnie caly dzien osaczał ocierał się i twierdzi ze sama go prowokuję. Kiedy sie pytam czym niby bo jakby nie umyte wlosy, pryszcze i totalnie nie apetyczny ogolny wyhląd nie sa zbyt podniecajace to mi szepcze ze wystarczy ze jestem to juz go prowokujeMam tak samo wcześniej ochota straszna a teraz jak już można to szukam byle wymówki
L
Lebkuchen_mum
Gość
Tak kurs przygotowawczy do egzaminu na szczescie za mną. W czwartek mam egzamin wlasnie z niemieckiego ustny i pisemny a obrona w piątek. Nie stresuje sie jakos, czuje sie dobrze przygotowanaA masz już za sobą ten kurs językowy? Bo obrona jeszcze przed Tobą?
Ata_1995
Aktywna w BB
Mój też jest wyrozumiały ale o prowakacji też już mówił ostatnio czuje się na tyle dobrze ze się pomaluje a u mnie to rzadkośćMoj na szczescie rozumie, sam zreszta sie boi i smieje ze nie chce dziecka po glowie bić ale dzis mial straszna ochote...szkoda ze ja nie to mnie caly dzien osaczał ocierał się i twierdzi ze sama go prowokuję. Kiedy sie pytam czym niby bo jakby nie umyte wlosy, pryszcze i totalnie nie apetyczny ogolny wyhląd nie sa zbyt podniecajace to mi szepcze ze wystarczy ze jestem to juz go prowokuje
Dolvit
Fanka BB :)
My już nie mamy tego zakazu luteine dalej biorę 2xdziennie ale właśnie duphaston kazała już odstawać.Ja to w ogóle mam wrażenie, że mój lekarz jest przewrażliwiony albo mnie olewa Miałam małe plamienie na początku, w terminie @, a on mi z każdą wizytą zakaz seksu, luteinę brać, siedzieć na dupie i w ogóle A ja się bardzo dobrze czuję, nic mi się nie dzieje i przyznam się, że z mężem trochę nagięliśmy zakazy i nic się nie działo... Mam nadzieję, że na następnej wizycie zdejmie mi te obostrzenia
L
Lebkuchen_mum
Gość
Ja wychodze z zalozenia ze skoro caly dzien przeleże w lozku to nie ma sensu sie upiękniać jak wychodze gdzies to wiadomo. Ale wciąż mam niemoc i musze zaliczyc drzemke w dzien totalnie nie mam sily nawet ręki podniesc pamieyam ze wszedzie pisza o tym cudownym orzyplywie energii w 2 trymestrze no i ludzie ja sie pytam gdzie mój przyplyw energii sie zagubiłMój też jest wyrozumiały ale o prowakacji też już mówił ostatnio czuje się na tyle dobrze ze się pomaluje a u mnie to rzadkość
Ty mialas obowiazkowe odpoczywanie i odstresowywanie sie, wiec nawet nie mecz sie z czytaniem tych wszystkich postowJa może też dużo się nie udzielam ostatnio miałam ciężki czas ale staram się Was nadrabiać a lecicie z postami jak burza dzisaj już chyba nie dam rady jestem wykończona 3h jazdy do domu rozpakowanie sprzątanie i w ogóle więc Córeczka zasypia a ja chyba razem z nią
reklama
Jaki cudny ja tez chce!Odbiegając od tematu - popełniłam dziś pierwszy zakup, nie mogłam się powstrzymać