Kurczę jeszcze nie wiem bo wizytę mam jutro ale mam cichą nadzieję na zmniejszenie dawkiKurczę widzę ze każdy jakoś zmniejsza a mi ostatnio powiedziała ze do następnej wizyty mam brać cały czas tak samo.. (2xdziennie) no a następna wizyta w 16 tc
reklama
Rumiankowa
Fanka BB :)
Żadna to elita.Rozumiem, że mężczyźni do elitarnego grona forumowiczek nie mają prawa ?
Niech się dziewczyny wypowiedzą czy nikogo to nie krępuje. Mnie trochę tak, wydaje mi się, ze fajnie jakby żona dołączyła jak ma pytania
L
Lebkuchen_mum
Gość
O to toŻadna to elita.
Niech się dziewczyny wypowiedzą czy nikogo to nie krępuje. Mnie trochę tak, wydaje mi się, ze fajnie jakby żona dołączyła jak ma pytania
Spoko, mi nie zależy aby należeć do grupy nie jestem tu często. Poprostu fajnie jakbyście zaglądały tutaj czasami i pomagałyŻadna to elita.
martini6
Mam to samo tez zakaz sexu ale nagielismy kilka razy chodź przyznam ze w 1 trymestrze bardziej miałam parcie teraz jakoś nawet nie myśle o sexieJa to w ogóle mam wrażenie, że mój lekarz jest przewrażliwiony albo mnie olewa Miałam małe plamienie na początku, w terminie @, a on mi z każdą wizytą zakaz seksu, luteinę brać, siedzieć na dupie i w ogóle A ja się bardzo dobrze czuję, nic mi się nie dzieje i przyznam się, że z mężem trochę nagięliśmy zakazy i nic się nie działo... Mam nadzieję, że na następnej wizycie zdejmie mi te obostrzenia
Kakussska93
Mi powiedzieli ze bym juz nie robila. Bylam wtedy 12+0 a robilam co 7-10dni przez poltora miesiacaHej, jutro robimy badania krwi (morfologia i tsh) Jak myślicie jest sens badać progesteron w 15tc?
L
Lebkuchen_mum
Gość
Ja wlasnie tez w 1 trymestrze mialam mega ochote a nie moglismy a teraz znowu mozemy i zakazu juz nie ma to moja ochota zanikla zupelnie a szkodaMam to samo tez zakaz sexu ale nagielismy kilka razy chodź przyznam ze w 1 trymestrze bardziej miałam parcie teraz jakoś nawet nie myśle o sexie
reklama
Ata_1995
Aktywna w BB
Mam tak samo wcześniej ochota straszna a teraz jak już można to szukam byle wymówkiJa wlasnie tez w 1 trymestrze mialam mega ochote a nie moglismy a teraz znowu mozemy i zakazu juz nie ma to moja ochota zanikla zupelnie a szkoda