reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Pierniku wróciłaś na forum? Matko ile mnie ominęło 😅
Tak, prosilo mnei na priv kilka osob, otoczylo wsparciem i w ogole. Zrozumialam tez zeby nie brac do siebie wszystkiego po prostu 😊 sytuacja zyciowa sie poprawila, stresu duuuzi odeszlo wiec i samopoczucie wrocilo i takie zyciowe zrozumienie 😁 😄 brakowalo mi bardzo rozmów tutaj. Nie mam za bardzo z kim tak popisac no i zżyłam sie z wami wlasnie 🥰

reklama
Zawsze można powiedzieć, że bobo wyrosło zanim zdążyłaś założyć 😅 Ja dużo ubranek na początek będę miała po bratanku, bo miał sporo neutralnych, więc jak ktoś będzie chciał coś kupić to będę prosić o wstrzymanie się 😁 tym bardziej, że znam gust osób z rodziny 🙈 A moi rodzice na szczęście zawsze jak chcą dać prezent, to dają pieniądze, więc nie obawiam się zakupów z ich strony 😁
A w którym tygodniu jesteś ? Bo szczerze przyznam że się gubię 😀

Tak, prosilo mnei na priv kilka osob, otoczylo wsparciem i w ogole. Zrozumialam tez zeby nie brac do siebie wszystkiego po prostu 😊 sytuacja zyciowa sie poprawila, stresu duuuzi odeszlo wiec i samopoczucie wrocilo i takie zyciowe zrozumienie 😁 😄 brakowalo mi bardzo rozmów tutaj. Nie mam za bardzo z kim tak popisac no i zżyłam sie z wami wlasnie 🥰
Super cieszę się że wróciłaś z takim podejściem ❤️

Tak, wysłałam pocztą.
Pewnie Skórczewski bo to jedyny w szpitalu miejskim z certyfikatem fmf.
Jest jeszcze ktoś w Bizielu. Z takich na nfz.

Będę jeszcze chyba dzwonić bo od razu kazała się udać do gabinetu nr 17 na 1 piętrze, a przeważnie w poradniach najpierw trzeba zgłosić przybycie w rejestracji. Ale to pewnie dlatego chcieli to skierowanie żebyśmy już w rejestracji nie stały.
I ciekawe czy męża wpuszczą.
Strasznie się stresuje. Mi też kazała pójść od razu do gabinetu. Ciekawe czy będą kolejki . Ja niestety będę sama. Mąż za granicą...

To i tak super, ze jestes w stanie spac przy migrenie, ja nie moge, mam mega migreny i nic nie pomaga. Na ogol u mnie rowno 4 dni trwaja ☹

Ale przed ciążą też tak miałaś? Matko, jesteś w stanie coś robić przy tym bólu? U mnie to bardziej ból zatokowy, a że alergia w tym roku bardziej daje o sobie znać, to wszystko się kumuluje

reklama
Do góry