W tym tygodniu też zamierzam kupować
reklama
EvilDesiree
Fanka BB :)
To może podpytaj wcześniej czy nagrywają na pendrive albo płytę... żeby miał co obejrzeć [emoji4]Strasznie się stresuje. Mi też kazała pójść od razu do gabinetu. Ciekawe czy będą kolejki . Ja niestety będę sama. Mąż za granicą...
I ja również bardzo się stresuję...
Ja właśnie dowiedziałem że mąż na 80% będzie ze mną w trakcie badaniaTo może podpytaj wcześniej czy nagrywają na pendrive albo płytę... żeby miał co obejrzeć [emoji4]
L
Lebkuchen_mum
Gość
Ja to nie zdaze nic kupic moja mama juz tyle rzeczy nakupila ale w polsce duzo taniej. Ja wczoraj kupilam spiworek zimowy i kolderke z podusią w kaktusy tez z polski wirc mi przywiozą wszystko jak beda na wakacjeZawsze można powiedzieć, że bobo wyrosło zanim zdążyłaś założyć Ja dużo ubranek na początek będę miała po bratanku, bo miał sporo neutralnych, więc jak ktoś będzie chciał coś kupić to będę prosić o wstrzymanie się tym bardziej, że znam gust osób z rodziny A moi rodzice na szczęście zawsze jak chcą dać prezent, to dają pieniądze, więc nie obawiam się zakupów z ich strony
Martusia1992
Ponoć nawet zdjęć nie dają. Bo kuzynka była u nich na prenatalnychTo może podpytaj wcześniej czy nagrywają na pendrive albo płytę... żeby miał co obejrzeć [emoji4]
niemandin
Ja to nie zdaze nic kupic moja mama juz tyle rzeczy nakupila ale w polsce duzo taniej. Ja wczoraj kupilam spiworek zimowy i kolderke z podusią w kaktusy tez z polski wirc mi przywiozą wszystko jak beda na wakacje
Właśnie poluję na śpiworek, ale wszystko co na wyprzedaży już brakuje rozmiarów
Precelka25
Nie wiem dlaczego cały dzień przeżywasz to że mam inne zdanie od Ciebie. Odeszłaś z forum wracasz jak się zrobił temat o prywatnym. Przecież nie wiem że ktoś do Ciebie pisał i Cie prosił żebyś wrocila. To że jesteś od początku a ja od 2 tygodni jakoś nie znaczy że jestem gorsza i mam nie miec zdania. I nie shejtowalam Cie przecież??! Po prostu pisałyśmy na forum. Wyrażam swoje zdanie a jeśli coś mi się nie spodoba to nie będę się udzielać. Czy ktoś się poczuł urażony tym co wcześniej pisałam?Oj kurcze nie wiem juz dzis tyle narobilysmy ze szok pewnie z 10 w tył jak powróciłan to trzeba liczyc dodatkowe +5 stron dziennie z moimi monologami choc staram sie tak nie rozgadywac juz musze sie pilnowac haaha
Martusia1992
Ja jutro muszę wstać 4:30 żeby po 5 być w szpitalu na glukozie . U nas są jaja wgl bo mamy szpital przekształcony w zakaźny na covid i przed wejściem do budynku pierw trzeba iść do namiotu na wywiad i mierzenie temperatury. Także po 5 muszę być żeby to wszystko ogarnąć. Pobranie dopiero o 6. Ciekawe ile będzie ludu... Już się boje
reklama
Asia Kasia
Uff jak dobrze ze mi coś po córce zostało wózek ma szary śpiworek też nawet kombinezon mam szary nie wiem czy na czulam żeby kupować neutralne czy po prostu mam manie na szary kolorWłaśnie poluję na śpiworek, ale wszystko co na wyprzedaży już brakuje rozmiarów