reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Zawsze można powiedzieć, że bobo wyrosło zanim zdążyłaś założyć 😅 Ja dużo ubranek na początek będę miała po bratanku, bo miał sporo neutralnych, więc jak ktoś będzie chciał coś kupić to będę prosić o wstrzymanie się 😁 tym bardziej, że znam gust osób z rodziny 🙈 A moi rodzice na szczęście zawsze jak chcą dać prezent, to dają pieniądze, więc nie obawiam się zakupów z ich strony 😁
Ja to nie zdaze nic kupic moja mama juz tyle rzeczy nakupila 😂 ale w polsce duzo taniej. Ja wczoraj kupilam spiworek zimowy i kolderke z podusią w kaktusy 😅 🥰 tez z polski wirc mi przywiozą wszystko jak beda na wakacje 😊

Ja to nie zdaze nic kupic moja mama juz tyle rzeczy nakupila 😂 ale w polsce duzo taniej. Ja wczoraj kupilam spiworek zimowy i kolderke z podusią w kaktusy 😅 🥰 tez z polski wirc mi przywiozą wszystko jak beda na wakacje 😊

Właśnie poluję na śpiworek, ale wszystko co na wyprzedaży już brakuje rozmiarów :(

Oj kurcze nie wiem juz dzis tyle narobilysmy ze szok 😂 pewnie z 10 w tył 🤣 jak powróciłan to trzeba liczyc dodatkowe +5 stron dziennie z moimi monologami 😂 choc staram sie tak nie rozgadywac juz 😅 musze sie pilnowac haaha
Nie wiem dlaczego cały dzień przeżywasz to że mam inne zdanie od Ciebie. Odeszłaś z forum wracasz jak się zrobił temat o prywatnym. Przecież nie wiem że ktoś do Ciebie pisał i Cie prosił żebyś wrocila. To że jesteś od początku a ja od 2 tygodni jakoś nie znaczy że jestem gorsza i mam nie miec zdania. I nie shejtowalam Cie przecież??! Po prostu pisałyśmy na forum. Wyrażam swoje zdanie a jeśli coś mi się nie spodoba to nie będę się udzielać. Czy ktoś się poczuł urażony tym co wcześniej pisałam?

Ja jutro muszę wstać 4:30 żeby po 5 być w szpitalu na glukozie . U nas są jaja wgl bo mamy szpital przekształcony w zakaźny na covid i przed wejściem do budynku pierw trzeba iść do namiotu na wywiad i mierzenie temperatury. Także po 5 muszę być żeby to wszystko ogarnąć. Pobranie dopiero o 6. Ciekawe ile będzie ludu... Już się boje

reklama
Do góry