reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Ja mam o tyle problem ze nie mogę Was cytować i to mi utrudnia nawiązanie jakiejkolwiek rozmowy :/ zwykle wyglada to tak ze wbijam się w jakiś temat ale nie mam jak go pociągnąć bo moja odpowiedz przenika w tłumie :) aczkolwiek jak nie będę na prywatnym to przecież świat się nie kończy ;) doskonale wiem ze są tu osoby które się udzielają ciagle ale No nie wyobrażam sobie tego jak ja ciagle mam wymioty i 2 latka :) miłej niedzielki we Wrocławiu chmury ale bardzo ciepło :) wczoraj wiatrak poszedł w ruch :)
Hej a jestes na aplikacji czy przez internet na forum? Ja pamietam ze na aplikacji wlasnie mialam straszny problem z cytowaniem, dodawaniem postow itp...

reklama
A ja mam pytanie kto ma badania prenatalne w tym tygodniu i już się denerwuje? Normalnie o niczym innym nie mogę myśleć .... ☹
Ja 😁 do badań prenatalnych mi zostało 97 godzin haha 😁 mi się codziennie śnią, co chwila o nich myślę, a najgorzej tuż przed spaniem wtedy najgorsze wizje przychodzą 🙈

reklama
Dziewczyny, któraś z Was pisała, że rano budzi się z zatkanym nosem? Dziś mnie to dopadło... Wieczorem jak lezelismy miałam zatkaną jedną dziurkę a rano druga :/ i nie wiem czy to jakiś początek kataru czy co... Chodzę już od ok godziny po domu i jakoś szczególnie mi jej nie odetkało. Co zrobić?
Ja tak mam, że budzę się rano z zatkanym nosem i do tego ból głowy🙄 mi z reguły samo przechodzi w ciągu godzinki dwóch od przebudzenia a głowa to raz boli cały dzień a raz przejdzie. Mi się wydaje, że to będzie wina zatok. Byłam u lakarza i oczywiście poruszaliśmy sporo innych tematów więc o to zapomniałam zapytać

Do góry