reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Spokojnie ja tez tak sprawdzam i ogladam [emoji1787] albo dotykam czy dzis boli lewa piers a moze prawa a moze sutki [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Mnie piersi nie bola. Jedynie się powiększyły. Jak to mój mąż gada "miski na zupę" wszystkie za małe[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji23][emoji23] a wszystkie takie sklepy po zamykane. A bez wygladam jak dojna krowa[emoji85]

Moze widzial ppdczas usg, a na fotce mial tak przekrecona glowice ze akurat moze nie zlapalo?
A wiesz co na tym to się nie znam więc nie będę pisać bo nie chce wprowadzać w błąd.

Wiem tylko tyle że pęcherzyk ciążowy później w pęcherzyku ciążowym pojawia się ciałko żółte a po paru dniach pojawia się zarodek no i na końcu serducho.

Mnie piersi nie bola. Jedynie się powiększyły. Jak to mój mąż gada "miski na zupę" wszystkie za małe[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji23][emoji23] a wszystkie takie sklepy po zamykane. A bez wygladam jak dojna krowa[emoji85]
Mnie piersi tez nie za bardzo czasem cos poboli ale bez przesady dlatego czekam az zaczna 🤣🤣🤣

A wiesz co na tym to się nie znam więc nie będę pisać bo nie chce wprowadzać w błąd.

Wiem tylko tyle że pęcherzyk ciążowy później w pęcherzyku ciążowym pojawia się ciałko żółte a po paru dniach pojawia się zarodek no i na końcu serducho.
Ja tez sie nie znam, probuje tylko zinterpretoeac jego slowa skoro mowil ze widzial :)

Mnie piersi bola, tzn sa bardzo tkliwe. W 1 ciazy bolaly moze z tydzien, potem przestaly. Jak widac, kazda ciaza inna :)

reklama
Ja tez sie nie znam, probuje tylko zinterpretoeac jego slowa skoro mowil ze widzial :)

Mnie piersi bola, tzn sa bardzo tkliwe. W 1 ciazy bolaly moze z tydzien, potem przestaly. Jak widac, kazda ciaza inna :)
Możliwe. Na kolejną wizytę pójdzie to będzie już zarodek zapewne i będzie wszystko ładnie widoczne i opisane na zdjęciu.

Może faktycznie głowica się przekręciła i nie złapał ciałka żółtego w sensie że na zdjęciu nie złapało.

Do góry