reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Jestem Dziewczyny po usg zamiast luteiny mam dupashon a więc tak pomiar faktycznie się różni na tym usg wychodzi 11 tydzień.. Po drugie serduszko bije słabo bo 105 uderzeń ale bije Pani Doktor mówiła że wykonają mi badania krwi i jutro po obchodzie wyjdę do domu z zaleceniem oszczędzania się. Mówiła także że na tym etapie zarodek wie co robi jeśli jest uszkodzony genetycznie może dojść do poronienia lub nie na to nie ma reguły. Także co mam powiedzieć mam myśleć pozytywnie i czekać na kolejną wizytę jutro przed wyjściem zrobią mi usg. Boję się☹️
Dobrze że znalazł się ktoś kto się Tobą zajął i przejął. Myślę że kluczowy będzie teraz dla Ciebie i dla dzidzi spokój i siła pozytywnego myślenia. Medytuj, módl się, czytaj, śpiewaj, cokolwiek co Cię uspokaja. Dobrze się odżywiaj i dużo wody pij. Bierz leki. Teraz musisz być silna za dwoje :) Trzymamy kciuki!

Jestem Dziewczyny po usg zamiast luteiny mam dupashon a więc tak pomiar faktycznie się różni na tym usg wychodzi 11 tydzień.. Po drugie serduszko bije słabo bo 105 uderzeń ale bije Pani Doktor mówiła że wykonają mi badania krwi i jutro po obchodzie wyjdę do domu z zaleceniem oszczędzania się. Mówiła także że na tym etapie zarodek wie co robi jeśli jest uszkodzony genetycznie może dojść do poronienia lub nie na to nie ma reguły. Także co mam powiedzieć mam myśleć pozytywnie i czekać na kolejną wizytę jutro przed wyjściem zrobią mi usg. Boję się☹
Staraj się być dobrej myśli, ważne że serduszko bije, dzidzia walczy. Odpoczywajcie i zbierajcie siły 💪

Dziewczyny ja wiem ze tak bardzo na początku nie chciałam tej ciąży i czuję że to kara za to że ja tak w ogóle pomyślałam 😭😭 chce tego Maluszka chce rodzeństwa dla córeczki 😭😭
Rozumiem cię ja tydzień płakałam że znów jestem w ciąży a teraz strach żeby wszystko było dobrze ostatni poród miałam makabryczny ale żeby dziecko było zdrowe to zgadzam się na wszystko

Dziewczyny ja wiem ze tak bardzo na początku nie chciałam tej ciąży i czuję że to kara za to że ja tak w ogóle pomyślałam 😭😭 chce tego Maluszka chce rodzeństwa dla córeczki 😭😭

Nie myśl tak nawet, każdą z nas targały i targają zapewne różne myśli i uczucia, to jest normalne - bycie mamą to ogromne wyzwanie. Tak jak pisze @Karanga, jeśli wierzysz - pomódl się. Jeśli nie, odganiaj od siebie złe myśli, przyciągaj dobre, rozmawiaj z maleństwem :) Życzę Ci dużo siły na tę noc i oby jutro wszystko się wyjaśniło :*

reklama
Jestem Dziewczyny po usg zamiast luteiny mam dupashon a więc tak pomiar faktycznie się różni na tym usg wychodzi 11 tydzień.. Po drugie serduszko bije słabo bo 105 uderzeń ale bije Pani Doktor mówiła że wykonają mi badania krwi i jutro po obchodzie wyjdę do domu z zaleceniem oszczędzania się. Mówiła także że na tym etapie zarodek wie co robi jeśli jest uszkodzony genetycznie może dojść do poronienia lub nie na to nie ma reguły. Także co mam powiedzieć mam myśleć pozytywnie i czekać na kolejną wizytę jutro przed wyjściem zrobią mi usg. Boję się[emoji3525]
A mówiłaś jej o tej jelitówce?
I temperaturę również miałaś prawda?
Mogłoby to mieć wpływ?

Oszczędzaj się, dużo odpoczywaj. Może mąż mógłby wziąć urlop albo opiekę?

Do góry