reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Ja najwięcej będę mieć od 62 ale jakieś 56 też na pewno się znajdą w szafie maluszka.

Ja rozumiem Twoje emocje bo sama mam syna i marzy mi się córka ale powoli oswajam się z myślą, że może być inaczej. Na prenatalnych babka mówiła, że dziewczynka a na ostatniej wizycie lekarz coś wspominał, że możliwe że chłopak więc wolę się nastawić na chłopca.

W sumie policzyłam sama i stwierdzilam, że idealnie będę mieć to badanie bo będzie 21+3 :) poczytalam też u mamyginekolog kiedy najlepiej zrobić i pisała, że najlepszy czas to od 20+0 do 21+6 więc jestem spokojna :)
No tak pewnie ważne ze do 22 tc ja robie właśnie 20+0 dlatego wcześniej :p

reklama
Jestem Dziewczyny po usg zamiast luteiny mam dupashon a więc tak pomiar faktycznie się różni na tym usg wychodzi 11 tydzień.. Po drugie serduszko bije słabo bo 105 uderzeń ale bije Pani Doktor mówiła że wykonają mi badania krwi i jutro po obchodzie wyjdę do domu z zaleceniem oszczędzania się. Mówiła także że na tym etapie zarodek wie co robi jeśli jest uszkodzony genetycznie może dojść do poronienia lub nie na to nie ma reguły. Także co mam powiedzieć mam myśleć pozytywnie i czekać na kolejną wizytę jutro przed wyjściem zrobią mi usg. Boję się☹️

Jestem Dziewczyny po usg zamiast luteiny mam dupashon a więc tak pomiar faktycznie się różni na tym usg wychodzi 11 tydzień.. Po drugie serduszko bije słabo bo 105 uderzeń ale bije Pani Doktor mówiła że wykonają mi badania krwi i jutro po obchodzie wyjdę do domu z zaleceniem oszczędzania się. Mówiła także że na tym etapie zarodek wie co robi jeśli jest uszkodzony genetycznie może dojść do poronienia lub nie na to nie ma reguły. Także co mam powiedzieć mam myśleć pozytywnie i czekać na kolejną wizytę jutro przed wyjściem zrobią mi usg. Boję się☹️
Bądź dobrej myśli! My tu wszystkie trzymamy za Was mocno kciuki ❤️

Jestem Dziewczyny po usg zamiast luteiny mam dupashon a więc tak pomiar faktycznie się różni na tym usg wychodzi 11 tydzień.. Po drugie serduszko bije słabo bo 105 uderzeń ale bije Pani Doktor mówiła że wykonają mi badania krwi i jutro po obchodzie wyjdę do domu z zaleceniem oszczędzania się. Mówiła także że na tym etapie zarodek wie co robi jeśli jest uszkodzony genetycznie może dojść do poronienia lub nie na to nie ma reguły. Także co mam powiedzieć mam myśleć pozytywnie i czekać na kolejną wizytę jutro przed wyjściem zrobią mi usg. Boję się☹
Czyli jest nadzieja !! Walczymy dalej kochana głowa do góry teraz musisz wierzyć za was dwoje ✊🏻🙏🏼❤️ Miejmy nadzieje, ze wszystko się dobrze skończy ❤️

Norma tętna jest chyba od 110, więc nie jest dużo niższe. Może jesteś osłabiona, ostatnio kiepsko się czułaś i dzidziuś chwilowo osłabł razem z Tobą. Zbierajcie siły, odpoczywaj i staraj się nie stresować, choć tak łatwo nam mówić... Bądź dobrej myśli ❤️

Norma tętna jest chyba od 110, więc nie jest dużo niższe. Może jesteś osłabiona, ostatnio kiepsko się czułaś i dzidziuś chwilowo osłabł razem z Tobą. Zbierajcie siły, odpoczywaj i staraj się nie stresować, choć tak łatwo nam mówić... Bądź dobrej myśli ❤
Właśnie już od dłuższego czasu czuje się bardzo dobrze ☹️ sama nie wiem

reklama
Jestem Dziewczyny po usg zamiast luteiny mam dupashon a więc tak pomiar faktycznie się różni na tym usg wychodzi 11 tydzień.. Po drugie serduszko bije słabo bo 105 uderzeń ale bije Pani Doktor mówiła że wykonają mi badania krwi i jutro po obchodzie wyjdę do domu z zaleceniem oszczędzania się. Mówiła także że na tym etapie zarodek wie co robi jeśli jest uszkodzony genetycznie może dojść do poronienia lub nie na to nie ma reguły. Także co mam powiedzieć mam myśleć pozytywnie i czekać na kolejną wizytę jutro przed wyjściem zrobią mi usg. Boję się☹
✊✊✊✊✊✊✊✊

Do góry