A może poczekajmy z tymi informacjami do końca czerwca dużo dziewczyn ma badania prenatalne w przyszłym tygodniuLaseczki, może napiszecie do mnie, która kiedy ma termin i gdzie wstępnie chciałaby rodzic bądź/oraz skąd jest to może tez będzie łatwiej się złapać któregoś dnia, czy zorientować ile nas tu i co i jak ja bym zebrała to w kupę do 12.06 a potem wrzuciła tu, może da się podpiąć post?
reklama
martini6
Fanka BB :)
Cudny !!Poprzednia ciąża, 38 tydzień Zobacz załącznik 1131341
A mozemy zaczekac do 16tego bo wtedy mi gin wyda kartę ciąży hahaha a póki co termin sama sobie wyliczam. A prenatalne mam dopiero 19-tego. No chyba, ze napisze a potem korekta ahahhaLaseczki, może napiszecie do mnie, która kiedy ma termin i gdzie wstępnie chciałaby rodzic bądź/oraz skąd jest to może tez będzie łatwiej się złapać któregoś dnia, czy zorientować ile nas tu i co i jak ja bym zebrała to w kupę do 12.06 a potem wrzuciła tu, może da się podpiąć post?
Asia Kasia
Dziewczyny zostałam przyjęta na oddział zaraz idę z Panią Doktor na usg
No dobra. Tzn. kto po prenatalnych to może już napisać, a mogę całość wrzucić z końcem czerwcaA mozemy zaczekac do 16tego bo wtedy mi gin wyda kartę ciąży hahaha a póki co termin sama sobie wyliczam. A prenatalne mam dopiero 19-tego. No chyba, ze napisze a potem korekta ahahha
EvilDesiree
Prawda, że ciężko się opanować [emoji13]Dziewczyny czy Wy też macie faze na... Słodycze? żarłam tonami na samym początku, potem miałam przerwę i znowu wznowa [emoji85] dziś od rana zjadłam kawał makowca, tiramisu, 3 kinder czekoladki i teraz chyba z 6 rurek z masą kakaowa no i dalej bym jadła te rurki ale muszę się opanować... Coś okropnego [emoji14] a najgorzej, że nic mi nie daje tłumaczenie, że będę gruba
Ja tak miałam w 1 ciąży i przytyłam 35 kg.
W drugiej uważałam ale niewiele to dało.
Teraz na szczęście tylko raz po raz mam ochotę na coś słodkiego...i tylko przez chwilę.
Ale i tak tyję od powietrza nawet [emoji6]
A sluchajcie... Czy któraś z Was może też taki problem...
Od początku ciąży nie ma dnia żebym się nie zakrztusiła albo zachłysnęła... przynajmniej raz dziennie...czasami kilka.
Śliną, jedzeniem - to jest takie upierdliwe...
Nie wiem czy jakoś mi się wiotki przełyk zrobił...czy tchawica...
EvilDesiree
Jesteśmy kochana z Tobą [emoji3590]Dziewczyny zostałam przyjęta na oddział zaraz idę z Panią Doktor na usg
Będzie dobrzeDziewczyny zostałam przyjęta na oddział zaraz idę z Panią Doktor na usg
Nawet nie pytaj..laski w pracy się śmiały, ze znowu w moim koszu na śmieci będą same papierki po słodyczach. obowiązkowo dziennie muszą być jakieś czekoladowe cukierki (pistacjowe pychotka), nie pogardzę kinder cuntry czy snickersem.Dziewczyny czy Wy też macie faze na... Słodycze? żarłam tonami na samym początku, potem miałam przerwę i znowu wznowa dziś od rana zjadłam kawał makowca, tiramisu, 3 kinder czekoladki i teraz chyba z 6 rurek z masą kakaowa no i dalej bym jadła te rurki ale muszę się opanować... Coś okropnego a najgorzej, że nic mi nie daje tłumaczenie, że będę gruba
reklama
EvilDesiree
Wstępnie wysłałam [emoji846] 22 mam prenatalne i może już pokaże co ma między nogami [emoji6]Laseczki, może napiszecie do mnie, która kiedy ma termin i gdzie wstępnie chciałaby rodzic bądź/oraz skąd jest to może tez będzie łatwiej się złapać któregoś dnia, czy zorientować ile nas tu i co i jak [emoji28] ja bym zebrała to w kupę do 12.06 a potem wrzuciła tu, może da się podpiąć post?