reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Laseczki, może napiszecie do mnie, która kiedy ma termin i gdzie wstępnie chciałaby rodzic bądź/oraz skąd jest to może tez będzie łatwiej się złapać któregoś dnia, czy zorientować ile nas tu i co i jak 😅 ja bym zebrała to w kupę do 12.06 a potem wrzuciła tu, może da się podpiąć post?
A może poczekajmy z tymi informacjami do końca czerwca 🙂 dużo dziewczyn ma badania prenatalne w przyszłym tygodniu 😀

reklama
Laseczki, może napiszecie do mnie, która kiedy ma termin i gdzie wstępnie chciałaby rodzic bądź/oraz skąd jest to może tez będzie łatwiej się złapać któregoś dnia, czy zorientować ile nas tu i co i jak 😅 ja bym zebrała to w kupę do 12.06 a potem wrzuciła tu, może da się podpiąć post?
A mozemy zaczekac do 16tego ;)bo wtedy mi gin wyda kartę ciąży hahaha a póki co termin sama sobie wyliczam. A prenatalne mam dopiero 19-tego. No chyba, ze napisze a potem korekta ahahha

A mozemy zaczekac do 16tego ;)bo wtedy mi gin wyda kartę ciąży hahaha a póki co termin sama sobie wyliczam. A prenatalne mam dopiero 19-tego. No chyba, ze napisze a potem korekta ahahha
No dobra. Tzn. kto po prenatalnych to może już napisać, a mogę całość wrzucić z końcem czerwca :)

Dziewczyny czy Wy też macie faze na... Słodycze? :D żarłam tonami na samym początku, potem miałam przerwę i znowu wznowa [emoji85] dziś od rana zjadłam kawał makowca, tiramisu, 3 kinder czekoladki i teraz chyba z 6 rurek z masą kakaowa :D no i dalej bym jadła te rurki ale muszę się opanować... Coś okropnego [emoji14] a najgorzej, że nic mi nie daje tłumaczenie, że będę gruba :(
Prawda, że ciężko się opanować [emoji13]
Ja tak miałam w 1 ciąży i przytyłam 35 kg.
W drugiej uważałam ale niewiele to dało.
Teraz na szczęście tylko raz po raz mam ochotę na coś słodkiego...i tylko przez chwilę.
Ale i tak tyję od powietrza nawet [emoji6]

A sluchajcie... Czy któraś z Was może też taki problem...
Od początku ciąży nie ma dnia żebym się nie zakrztusiła albo zachłysnęła... przynajmniej raz dziennie...czasami kilka.
Śliną, jedzeniem - to jest takie upierdliwe...
Nie wiem czy jakoś mi się wiotki przełyk zrobił...czy tchawica...

Dziewczyny czy Wy też macie faze na... Słodycze? :D żarłam tonami na samym początku, potem miałam przerwę i znowu wznowa 🙈 dziś od rana zjadłam kawał makowca, tiramisu, 3 kinder czekoladki i teraz chyba z 6 rurek z masą kakaowa :D no i dalej bym jadła te rurki ale muszę się opanować... Coś okropnego :p a najgorzej, że nic mi nie daje tłumaczenie, że będę gruba :(
Nawet nie pytaj..laski w pracy się śmiały, ze znowu w moim koszu na śmieci będą same papierki po słodyczach. 😜obowiązkowo dziennie muszą być jakieś czekoladowe cukierki (pistacjowe pychotka), nie pogardzę kinder cuntry czy snickersem.

reklama
Laseczki, może napiszecie do mnie, która kiedy ma termin i gdzie wstępnie chciałaby rodzic bądź/oraz skąd jest to może tez będzie łatwiej się złapać któregoś dnia, czy zorientować ile nas tu i co i jak [emoji28] ja bym zebrała to w kupę do 12.06 a potem wrzuciła tu, może da się podpiąć post?
Wstępnie wysłałam [emoji846] 22 mam prenatalne i może już pokaże co ma między nogami [emoji6]

Do góry