Patrycjaaa97
Fanka BB :)
Nie ma mnie teraz w domu mogę to zrobić jak wrócę. Ale słychać inaczej niż na usg. Jest wolniej.
To może to jednak nie serduszko dzidzi?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie ma mnie teraz w domu mogę to zrobić jak wrócę. Ale słychać inaczej niż na usg. Jest wolniej.
No więc właśnie - wiadomo ze kilka fasolce kupie ładnych wyjściowych ciuszkow, ale na resztę nie bede wydawała fortuny i tak non stop beda w praniu i ubrudzone wiadomo czym wiec...no
Koleżanki chwalą sobie stronkę sinsay - wielkości owo są idealne + jakościowe też
Dziewczyny jestem zbulwersowana... byłam w laboratorium już przed 7 by być pierwsza i za mną jako trzecia przyszła babeczka w ciąży... Położyła siatkę i wyciąga z torebki papierosa nóż mi się w kieszeni otwiera jak takie coś widzę. Człowiek na rzęsach staje, by dziecko zdrowe było a tu taka wszystko ma w d....
Gratuluję udanej wizyty i zdrowego bąbelkaHej ja po wczorajszym badaniu nie mogłam spać cała noc. Brzuch mnie tak strasznie bolał, że nie wiedziałam co się dzieje. Też spędziłyście na prenatalnym ponad godzinę? Wyściskana byłam przez lekarza z każdej strony, a dzieciątko uparte bardziej ode mnie - nie chciało zmienić pozycji.
Przed samym wejściem do gabinetu byłam na granicy płaczu ze stresu. Masakra. Koniec końców wszystko wyszło dobrze i chyba będzie dziewczynka - chociaż cały czas miałam wrażenie, że w środku siedzi chłopak. Zobaczymy czy się nie zmieni
Cóż, wśród niektórych panuje przekonanie, że w ciąży nie wolno rzucać palenia, bo to za duży szok dla organizmu..
Udało mi się 2 razy złapać powyżej 120 akurat jak tatuś słuchał. Wtedy biło bardzo szybko. Ale wczoraj jak odebrałam paczkę biło wolno. Wiem że z łobuzem jest wszystko w porządku ale troszeczkę się zlękłam. Będę szukala dalej. Przeraziły mnie te skoki z 120 na 0 a potem 70 i znowu 0To może to jednak nie serduszko dzidzi?
Dokładnie! Mam upatrzone cudne ubranka z Zary, Smyka czy GAP, ale to na późniejsze rozmiary Mój bratanek miał dużo ubranek z Pepco i na początku sprawdzały się super i w dodatku mają nawet ładne te ubranka, szczególnie dla dziewczynek duży wybór
Też widziałam, ale nie jestem przekonana - dorosła kolekcja Sinsay to dla mnie porażka, kilka razy się skusiłam na zakup no i niestety niska cena idzie w parze z niską jakością Ale może kupię coś na próbę
Witamy w naszych skromnych progach grundiówkowych opowiedz coś o sobie, która ciąża, który tydzień, już po prenatalnych?Cześć Dziewczyny, postanowiłam dołączyć do Waszej grudniowej grupy. Obserwuję Was już od jakiegoś czasu ale dopiero teraz postanowiłam dołączyć. Miło widzieć, jak bardzo się wspieracie wzajemnie, to takie niespotykane w dzisiejszych czasach. Gratuluję Wam wszystkim z całego serca!