Chyba jednak sie nie spodziewala, ze to moze byc naprawde Teraz co chwile sie pyta czy dzidzia teraz spi czy co robi, czy to co jem jest dobre dla dzidzi Troche sie dzisiaj zdenerwowalam na nia, bo dalam jej telefon, zeby pogadala z kolega, a potem zobaczylam, ze wyslala mu tez zdjecia z usg, zeby sie pochwalic. Bedzie miec szlaban na telefon, bo zaczyna wysylac zdjecia z galerii bez pytaniaWspaniała reakcja [emoji16][emoji7][emoji3590]
Czyli jednak się nie spodziewała? Nie domyśliła się?
Ale teraz Cię czeka fajny czas [emoji4]
reklama
Patrycjaaa97
Fanka BB :)
No to dziewczyny, które jutro wizytują? I o której godzinie? Będziemy trzymać kciuki
Ilona 88
Ja na 15:45[emoji6]No to dziewczyny, które jutro wizytują? I o której godzinie? Będziemy trzymać kciuki [emoji4]
Swoja droga kumpela tez niezla, ze jadla tatara w ciazyMoja kumpela zaraziła się toksoplazmozą w ciąży, po zjedzeniu tataru. Zażywała antybiotyk do końca ciąży a młoda urodziła się zdrowa jak ryba. Głowa do góry!
Blaankaa
Gratulacje kochana [emoji256][emoji173] super że wszystko dobrze ! [emoji122][emoji173]
Super [emoji173] rośnijcie dalej zdrowo [emoji256] fajnie że krwiak się wchlonął [emoji16]Hej dziewczyny ja juz po prentalnych. Wszystko ok. Mamy juz prawie 7cm i 84g, termin z 16 przesunal sie na 13 grudnia wiec tego bede sie trzymac co do plci, dowiem sie za miesiac na kolejnej wizycie bo dr powiedziala ze na tym etapie, latwo jest się pomylic. Wklejam fotki, moze ktoras z Was wyczyta kto tam siedzi
Jestem już po! Trochę długo trwało bo dzidzia nie chciała współpracować i pani doktor musiała się namęczyć żeby zmierzyć wszystkie parametry. Skończyło się na tym ze miałam usg i przez brzuch i przezpochwowe, trwało to wszystko z 40 min bo maluszek nie chciał się obracać. Ale wszystko dobrze!!!! [emoji16] Mamy całe 6 cm szczęścia! Ryzyko wad niskie, czekam jeszcze na wyniki pappa. No i najprawdopodobniej dziewczynka tak jak czułam od początku! [emoji173]️ Tak się cieszę!!! Termin nam się zmienił z 22.12 na 18.12 wiec mamy dziś 12+3 [emoji16]
Bardzo mi przykro, trzymaj się kochana [emoji26] na takie przykrości nie ma słów [emoji173]A no i zapomniałam dodać ze krwiak już w całości mi się wchłoną i dostaliśmy zgodę na seks [emoji173]️ I mogę wrócić do pracy
No ja też jestem z Wami, gdyż ja jestem dziś 11+3 [emoji173] i też mam w środę wizytę [emoji16]Dziękuję najbardziej w tym wszystkim jest smutne to że tata osierocił mojego 13 letniego brata. Przez ten cały koronawirus niemogliśmy jechać na święta i 60 urodziny taty.W poniedziałek dzwoniłam do rodziców to też nie mogłam z tata rozmawiać bo poszedł spać.Jeszcze ładował akumulator od auta bo mieli jechac do lasu a we wtorek do sklepu.W środę mama zadzwoniła że tata o 3 rano zmarł w szpitalu nawet nie wiedziałam że w poniedziałek popołudniu karetka go zabrała ze względu na ciąże nie chciała mnie denerwować. W sobotę tata miał się ogolić bo twierdził że pod maseczką nie widać zarostu i nie zdążył w sobotę odbył się pogrzeb
Jaja już duża księżniczka [emoji173] rośnijcie dalej zdrowo [emoji256][emoji173]Ja też nie mogę się już doczekać środy i mam taką frajdę z faktu, że i termin porodu i badań prenatalnych mamy tak samo... czuje się tak jakoś raźniej
Dziewczyny powodzenia na wizytach, jestem pewna, że wszystko będzie w najlepszym porządku i wzruszone pododajecie tu piękne fotki Waszych maleństw :*
Mam tylko nadzieję, że uda mi się nadrobić posty bo wciąż jestem o 10 stron do tyłu [emoji23]
Supeer [emoji256] dużo zdrówka dla Was [emoji173][emoji122]@Oliwia97[emoji272] @aniia00 gratuluje udanych wizyt! [emoji7]
U nas też wszystko w porządku, moja na 80% dziewczynka pięknie rośnie, już 7.12cm a według OM 13+0 [emoji846] lekarz stwierdził że pięknie zaliczyłyśmy pierwszy trymestr, jestem bardzo szczęśliwa, bo nic złego się nie działo [emoji7] to była regularna wizyta po prenatalnych, teraz kolejna za 4 tygodnie i już tęsknię za widokiem z USG [emoji12]
Dostałam zwolnienie na te 4 tygodnie, mam chodzić na fizjoterapię i masaże i dać odpocząć szyi i głowie a nie przesiadywać przy kompie pracując [emoji108]
Dzisiejsza fotka trochę niewyraźna, bo księżniczka się rzucała [emoji12]
P.S. Apropo teściowej... ja mam moją dosyć blisko bo dwa osiedla dalej i jest to kobieta która wszystko wie najlepiej i robi debili z ludzi którzy myślą inaczej [emoji2962] ale radzę sobie z nią, nie pozwalamy z mężem żeby się wtrącała, jak coś próbuje marudzić to jednym uchem wchodzi a drugim wychodzi, ale jak pomyślę że miałabym z nią mieszkac to byłby koniec! [emoji86][emoji3]
Wszystko cudnie! Płeć nie znana ale dziecie zdrowe! I z parciem na szkło jak to pan doktor stwierdził bo wszystkie pomiary trwały niecałe 5 min a wszystko zmierzył [emoji23][emoji23][emoji23] no cóż jak matka zdjęć unika to ktoś musi lubić.
Jejku jaka jestem szczęśliwa! Mam wszystko nagrane dla męża i lece mu pokazywać QUOTE][emoji3059][emoji873][emoji3059][emoji873][emoji3059]Kochana, Ty jesteś z Nami od początku i się udzielasz, a przede wszystkim nas czytasz więc idziesz z Nami [emoji123]Jeszcze zdjęcie
6,21 cm szczęścia
racja! Zawsze o tym myśle(o tych danych) a dzis pomroczność!
Zobacz załącznik 1130532Czesc dziewczyny.. nie odzywam sie prawie wgl bo nie mam czasami sily. Do pracy ledwo wstaje pozniej cos ogarniam potem drzemka kolacja kapiel i tak w kolko :/ jestem bardziej zmeczona niz w pierwszych tygodniach. Poinformowalam przelozona o ciazy bo juz czasami nie mialam sily sie wykazac w pracy i o dziwo przyjela to spokojnie i pogratulowala oczywiscie. Kamien z serca mi spadl jak powiedzialam. Na zamknieta grupe nie zasluguje ale kazdy post czytam i chcialam wszystkim Wam pogratulowac zdrowych dzieciaczkow. Te wasze zdjecia sa przeslodkie [emoji3526][emoji85] sama nie moge sie doczekac prenatalnych a mam w srode. Mam nadzieje ze dzidzia bedzie zdrowa.. Ostatnio jak bylam z wynikami badan u mojej gin to dzidzia wykopywala tak nozka ze pani doktor zdazyla to uchwycic.
Cudowne wiesci i jaka super foto, wszystko pieknie widac Gratuluje coreczkiJestem już po! Trochę długo trwało bo dzidzia nie chciała współpracować i pani doktor musiała się namęczyć żeby zmierzyć wszystkie parametry. Skończyło się na tym ze miałam usg i przez brzuch i przezpochwowe, trwało to wszystko z 40 min bo maluszek nie chciał się obracać. Ale wszystko dobrze!!!! Mamy całe 6 cm szczęścia! Ryzyko wad niskie, czekam jeszcze na wyniki pappa. No i najprawdopodobniej dziewczynka tak jak czułam od początku! ❤ Tak się cieszę!!! Termin nam się zmienił z 22.12 na 18.12 wiec mamy dziś 12+3
Blaankaa
Super ! Rośnijcie zdrowo[emoji173][emoji122]
Hej dziewczyny[emoji16]
Jestem po wizycie u mojego lekarza, u malucha wszystko w porządku ładnie rośnie i zapowiada się duży [emoji3]
Ale nie chciał zaprezentować kto tam siedzi więc dalej w niepewności [emoji16]
Podczas wizyty pobrał cytologię i ostrzegł przed możliwością krwawienia, musimy 2 dni uważać.
Gratuluję udanych wizyt [emoji7]
Strasznie smutne, wspolczuje bardzo, nawet nie wiem co Ci napisac Tule mocnoDziękuję najbardziej w tym wszystkim jest smutne to że tata osierocił mojego 13 letniego brata. Przez ten cały koronawirus niemogliśmy jechać na święta i 60 urodziny taty.W poniedziałek dzwoniłam do rodziców to też nie mogłam z tata rozmawiać bo poszedł spać.Jeszcze ładował akumulator od auta bo mieli jechac do lasu a we wtorek do sklepu.W środę mama zadzwoniła że tata o 3 rano zmarł w szpitalu nawet nie wiedziałam że w poniedziałek popołudniu karetka go zabrała ze względu na ciąże nie chciała mnie denerwować. W sobotę tata miał się ogolić bo twierdził że pod maseczką nie widać zarostu i nie zdążył w sobotę odbył się pogrzeb
Precelka25
Dziewczyny kupujcie witaminy przez internet.
Ja kupuje prenatal duo za 40 zł. Warto kupić nawet 3 paczki i zawsze można coś w aptece dobrać co się w domu zawsze przyda
Ja kupuje prenatal duo za 40 zł. Warto kupić nawet 3 paczki i zawsze można coś w aptece dobrać co się w domu zawsze przyda
reklama
Precelka25
Któraś z was pisała skąd jesteśmy. Mam 30km do Wrocławia. Prenatalne robiłam we Wrocławiu