reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Hmmm... jestem ciekawa czy u mnie się coś może zmienić w kwestii płci. Niby to wcześnie i jeszcze do potwierdzenia, ale pani doktor na prenatalnych pokazała mi tak ewidentnego siusiaka, że nawet ja nie miałam wątpliwości 😂 Mówią, że pępowina się może tak podwinąć, ale pani wydawała się być pewna, a ponoć wymiata w usg...

Czesc dziewczyny.. nie odzywam sie prawie wgl bo nie mam czasami sily. Do pracy ledwo wstaje pozniej cos ogarniam potem drzemka kolacja kapiel i tak w kolko :/ jestem bardziej zmeczona niz w pierwszych tygodniach. Poinformowalam przelozona o ciazy bo juz czasami nie mialam sily sie wykazac w pracy i o dziwo przyjela to spokojnie i pogratulowala oczywiscie. Kamien z serca mi spadl jak powiedzialam. Na zamknieta grupe nie zasluguje ale kazdy post czytam i chcialam wszystkim Wam pogratulowac zdrowych dzieciaczkow. Te wasze zdjecia sa przeslodkie ☺🙈 sama nie moge sie doczekac prenatalnych a mam w srode. Mam nadzieje ze dzidzia bedzie zdrowa.. Ostatnio jak bylam z wynikami badan u mojej gin to dzidzia wykopywala tak nozka ze pani doktor zdazyla to uchwycic.
Hej :) przeurocze zdjęcie 🥰 ja też idę w środę na prenatalne i już nie mogę się doczekać

Cześć wszystkim! przyznam że chwilę już Was podczytywalam, ale z racji nieśmiałej natury odwlekałam założenie konta...bardzo fajne macie forum, przyjemnie mi się czyta Wasze posty i podtrzymuje na duchu, że nie jestem sama w tym pełnym wyzwań czasie ;) cieszę się, że badania macie ok! to moja pierwsza ciąża, termin na 7 lub 10 grudnia, w zależności od usg, które miałam jedno po drugim w przeciągu trzech dni. Jeden lekarz gratulował chłopca, drugi jest przekonany że to dziewczynka..no cóż, jeden na pewno ma rację, pytanie który :D

Hej dziewczyny😁
Jestem po wizycie u mojego lekarza, u malucha wszystko w porządku ładnie rośnie i zapowiada się duży 😀
Ale nie chciał zaprezentować kto tam siedzi więc dalej w niepewności 😁
Podczas wizyty pobrał cytologię i ostrzegł przed możliwością krwawienia, musimy 2 dni uważać.
Gratuluję udanych wizyt 😍

Załączniki

• IMG_20200608_174736.jpg
    IMG_20200608_174736.jpg
    940,1 KB · Wyświetleń: 103
Łudze się, bo jednak lekarz widział dziewczynke 😂 a ten lekarz jest naprawdę dobry w tym co robi i myślę że jakby nie był pewien, to by mi w ogóle nie powiedział 😁

Ważniejsze co lekarz widział i tego się trzymajmy:) życzę Ci żeby było pink jednak✊
Mój widział jajka i siurka w ujęciu od spodu ,więc złudzeń już nie mam😄

Dziewczyny gratuluje udanych wizyt [emoji7][emoji7][emoji7]
Super wieści[emoji4]

Ja mam jutro wizytę na NFZ A 25 prywatnie.

A właśnie, u mnie coś widać ? Bo ja się nie znam [emoji6] może coś juto będzie widać , chociaż sprzet gorszy będzie[emoji86]Zobacz załącznik 1130584

Nie widać niestety,może jutro uceluje na zdjęciu. Trzymam kciuki za wizytę✊

reklama
Ważniejsze co lekarz widział i tego się trzymajmy:) życzę Ci żeby było pink jednak✊
Mój widział jajka i siurka w ujęciu od spodu ,więc złudzeń już nie mam😄

Nie widać niestety,może jutro uceluje na zdjęciu. Trzymam kciuki za wizytę✊

Haha, nie dziękuję lepiej 🙈 mój też patrzył z kilku perspektyw, robił i dopochwowe i przez brzuch także liczę na tą dziewusie 💓

Do góry