reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Hmmm... jestem ciekawa czy u mnie się coś może zmienić w kwestii płci. Niby to wcześnie i jeszcze do potwierdzenia, ale pani doktor na prenatalnych pokazała mi tak ewidentnego siusiaka, że nawet ja nie miałam wątpliwości 😂 Mówią, że pępowina się może tak podwinąć, ale pani wydawała się być pewna, a ponoć wymiata w usg...

Czesc dziewczyny.. nie odzywam sie prawie wgl bo nie mam czasami sily. Do pracy ledwo wstaje pozniej cos ogarniam potem drzemka kolacja kapiel i tak w kolko :/ jestem bardziej zmeczona niz w pierwszych tygodniach. Poinformowalam przelozona o ciazy bo juz czasami nie mialam sily sie wykazac w pracy i o dziwo przyjela to spokojnie i pogratulowala oczywiscie. Kamien z serca mi spadl jak powiedzialam. Na zamknieta grupe nie zasluguje ale kazdy post czytam i chcialam wszystkim Wam pogratulowac zdrowych dzieciaczkow. Te wasze zdjecia sa przeslodkie ☺🙈 sama nie moge sie doczekac prenatalnych a mam w srode. Mam nadzieje ze dzidzia bedzie zdrowa.. Ostatnio jak bylam z wynikami badan u mojej gin to dzidzia wykopywala tak nozka ze pani doktor zdazyla to uchwycic.
Hej :) przeurocze zdjęcie 🥰 ja też idę w środę na prenatalne i już nie mogę się doczekać

Cześć wszystkim! przyznam że chwilę już Was podczytywalam, ale z racji nieśmiałej natury odwlekałam założenie konta...bardzo fajne macie forum, przyjemnie mi się czyta Wasze posty i podtrzymuje na duchu, że nie jestem sama w tym pełnym wyzwań czasie ;) cieszę się, że badania macie ok! to moja pierwsza ciąża, termin na 7 lub 10 grudnia, w zależności od usg, które miałam jedno po drugim w przeciągu trzech dni. Jeden lekarz gratulował chłopca, drugi jest przekonany że to dziewczynka..no cóż, jeden na pewno ma rację, pytanie który :D

Hej dziewczyny😁
Jestem po wizycie u mojego lekarza, u malucha wszystko w porządku ładnie rośnie i zapowiada się duży 😀
Ale nie chciał zaprezentować kto tam siedzi więc dalej w niepewności 😁
Podczas wizyty pobrał cytologię i ostrzegł przed możliwością krwawienia, musimy 2 dni uważać.
Gratuluję udanych wizyt 😍

Załączniki

• IMG_20200608_174736.jpg
    IMG_20200608_174736.jpg
    940,1 KB · Wyświetleń: 98
Łudze się, bo jednak lekarz widział dziewczynke 😂 a ten lekarz jest naprawdę dobry w tym co robi i myślę że jakby nie był pewien, to by mi w ogóle nie powiedział 😁

Ważniejsze co lekarz widział i tego się trzymajmy:) życzę Ci żeby było pink jednak✊
Mój widział jajka i siurka w ujęciu od spodu ,więc złudzeń już nie mam😄

Dziewczyny gratuluje udanych wizyt [emoji7][emoji7][emoji7]
Super wieści[emoji4]

Ja mam jutro wizytę na NFZ A 25 prywatnie.

A właśnie, u mnie coś widać ? Bo ja się nie znam [emoji6] może coś juto będzie widać , chociaż sprzet gorszy będzie[emoji86]Zobacz załącznik 1130584

Nie widać niestety,może jutro uceluje na zdjęciu. Trzymam kciuki za wizytę✊

reklama
Ważniejsze co lekarz widział i tego się trzymajmy:) życzę Ci żeby było pink jednak✊
Mój widział jajka i siurka w ujęciu od spodu ,więc złudzeń już nie mam😄

Nie widać niestety,może jutro uceluje na zdjęciu. Trzymam kciuki za wizytę✊

Haha, nie dziękuję lepiej 🙈 mój też patrzył z kilku perspektyw, robił i dopochwowe i przez brzuch także liczę na tą dziewusie 💓

Do góry