reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
No właśnie sobie aż wpisałam słowo nub w Google, wyskoczyły mi te angielskie stronki i tam dokładnie jest zaznaczone o co w tym chodzi. Myślę, że mój nub nie jest wcale mocno uniesiony 😂 no, ale może sobie wkrecam już 😂 chociaż ostatnio przeglądałam posty i babka wstawiła, że i z Ramzi i z nub miał być chłopak a jest dziewczynka. I faktycznie miała nub chłopięcy, więc jest nadzieja 😂🙈
Hehe moj też mi się wydawał płaski do czasu jak mi 2 adminki nie napisały,że będzie blue😂
Ale zawsze jest szansa,że nub "oszukuje"😄
Nub totalnie dziewczynkowy ma @Akuku ,więc jeśli masz ochotę to porównaj sobie jej ze swoim :)

Jeżu ja się zupełnie na tym nie znam :D patrze na te moje zdjęcia i nawet nie wiem na co mam patrzeć 🤣🤣🤣
Chyba pozostaje mi poczekać do następnej wizyty albo jeszcze następnej :D

U Ciebie na tym zdjeciu nuba nie widac,nożka zasłania .Chyba,że masz wiecej zdjęć to bedziemy rozkminiać☺

Ja jestem spod Wrocławia, a termin mam na 10.12, więc może spotkamy się w szpitalu 😁 co prawda ja będę mieć planowane cc na początku grudnia pewnie, ale kto wie... masz wybrany szpital?

Też mam nadzieję na planowane cc, więc możliwe, że też na początku grudnia trafię do szpitala. Ja planuję na Borowskiej, bo chodzę do lekarza prywatnie, który na co dzień tam pracuje, a Ty gdzie? :)

Hehe moj też mi się wydawał płaski do czasu jak mi 2 adminki nie napisały,że będzie blue😂
Nub totalnie dziewczynkowy ma @Akuku ,więc jeśli masz ochotę to porównaj sobie jej ze swoim :)

U Ciebie na tym zdjeciu nuba nie widac,nożka zasłania .Chyba,że masz wiecej zdjęć to bedziemy rozkminiać☺
A to nie, to jedyne takie z pełnym przekrojem :D dla mnie na usg to dalej są głównie plamy - wieże główkę i jak się rusza to rozróżniam nóżki i raczki i to tyle 😂
Podziwiam specjalistów od tego sprzętu xD

Czesc dziewczyny.. nie odzywam sie prawie wgl bo nie mam czasami sily. Do pracy ledwo wstaje pozniej cos ogarniam potem drzemka kolacja kapiel i tak w kolko :/ jestem bardziej zmeczona niz w pierwszych tygodniach. Poinformowalam przelozona o ciazy bo juz czasami nie mialam sily sie wykazac w pracy i o dziwo przyjela to spokojnie i pogratulowala oczywiscie. Kamien z serca mi spadl jak powiedzialam. Na zamknieta grupe nie zasluguje ale kazdy post czytam i chcialam wszystkim Wam pogratulowac zdrowych dzieciaczkow. Te wasze zdjecia sa przeslodkie ☺️🙈 sama nie moge sie doczekac prenatalnych a mam w srode. Mam nadzieje ze dzidzia bedzie zdrowa.. Ostatnio jak bylam z wynikami badan u mojej gin to dzidzia wykopywala tak nozka ze pani doktor zdazyla to uchwycic.

Załączniki

• EB254498-0C6D-4AC4-A294-D5B4738F1F74.jpeg
    EB254498-0C6D-4AC4-A294-D5B4738F1F74.jpeg
    464,8 KB · Wyświetleń: 84
Czesc dziewczyny.. nie odzywam sie prawie wgl bo nie mam czasami sily. Do pracy ledwo wstaje pozniej cos ogarniam potem drzemka kolacja kapiel i tak w kolko :/ jestem bardziej zmeczona niz w pierwszych tygodniach. Poinformowalam przelozona o ciazy bo juz czasami nie mialam sily sie wykazac w pracy i o dziwo przyjela to spokojnie i pogratulowala oczywiscie. Kamien z serca mi spadl jak powiedzialam. Na zamknieta grupe nie zasluguje ale kazdy post czytam i chcialam wszystkim Wam pogratulowac zdrowych dzieciaczkow. Te wasze zdjecia sa przeslodkie [emoji3526][emoji85] sama nie moge sie doczekac prenatalnych a mam w srode. Mam nadzieje ze dzidzia bedzie zdrowa.. Ostatnio jak bylam z wynikami badan u mojej gin to dzidzia wykopywala tak nozka ze pani doktor zdazyla to uchwycic.
Świetne zdjęcie [emoji7]
I nie przejmuj się, że nie zawsze masz czas i siłę by tutaj być. Każda z nas jest raz więcej raz mniej [emoji4]

Łudze się, bo jednak lekarz widział dziewczynke 😂 a ten lekarz jest naprawdę dobry w tym co robi i myślę że jakby nie był pewien, to by mi w ogóle nie powiedział 😁

reklama
Do góry