reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Gratulacje dzisiejszym wizytującym ❤️ Obyśmy już do końca ciąży czytały tylko takie świetne wiadomości 😊

My dziś pierwszy raz od dawna byliśmy z Mężem na randce na pysznym żarełku ❤️ Brakowało mi takich wyjść, no i fajnie, jak ktoś inny zrobi i poda jedzonko 😁 A połowa randki minęła na rozmowach o wózkach i fotelikach, mój się tak napalił, że czyta i szuka non stop 😁

Ostatnia edycja:
reklama
@Oliwia97🌼 @aniia00 gratuluje udanych wizyt! 😍
U nas też wszystko w porządku, moja na 80% dziewczynka pięknie rośnie, już 7.12cm a według OM 13+0 🙂 lekarz stwierdził że pięknie zaliczyłyśmy pierwszy trymestr, jestem bardzo szczęśliwa, bo nic złego się nie działo 😍 to była regularna wizyta po prenatalnych, teraz kolejna za 4 tygodnie i już tęsknię za widokiem z USG 😜
Dostałam zwolnienie na te 4 tygodnie, mam chodzić na fizjoterapię i masaże i dać odpocząć szyi i głowie a nie przesiadywać przy kompie pracując 👌
Dzisiejsza fotka trochę niewyraźna, bo księżniczka się rzucała 😜
P.S. Apropo teściowej... ja mam moją dosyć blisko bo dwa osiedla dalej i jest to kobieta która wszystko wie najlepiej i robi debili z ludzi którzy myślą inaczej 🤯 ale radzę sobie z nią, nie pozwalamy z mężem żeby się wtrącała, jak coś próbuje marudzić to jednym uchem wchodzi a drugim wychodzi, ale jak pomyślę że miałabym z nią mieszkac to byłby koniec! 🙉😀
Super! Ciesze sie, ze wizyta udana i coreczka tak pieknie rosnie! 😍
Mieszkasz moze w Hucie? Pytam, bo piszesz, ze mieszkasz na osiedlu 😉

Chyba jednak sie nie spodziewala, ze to moze byc naprawde [emoji16] Teraz co chwile sie pyta czy dzidzia teraz spi czy co robi, czy to co jem jest dobre dla dzidzi [emoji23] Troche sie dzisiaj zdenerwowalam na nia, bo dalam jej telefon, zeby pogadala z kolega, a potem zobaczylam, ze wyslala mu tez zdjecia z usg, zeby sie pochwalic. Bedzie miec szlaban na telefon, bo zaczyna wysylac zdjecia z galerii bez pytania [emoji33]
Jejj córka Ci dorasta [emoji3590]

Ale sliczne zdjecia dzieciaczkow zazdroszcze wam zw juz jestescie po wizytach. Ja mam dopiero wizyte 16 vzerwca prenetalne a u swojeho lekarza mam 25 czerwca wizyt
Ale jestem w szoku ze witaminy dla kobiet w ciazy tak zdrozaly albo tylko ummoe takoe ceny , pani aptekartka polecila mi pregna plus bralam ja z corka w ciazy i dalam 37,99 szok a u was jal cenowo?
U mnie tez drogo, ok 15€ za opakawanie na miesiac. A dzisiaj zapomnialam poprosic na wizycie, zeby mi dala recepte na witaminy 😔

U mnie tez drogo, ok 15€ za opakawanie na miesiac. A dzisiaj zapomnialam poprosic na wizycie, zeby mi dala recepte na witaminy 😔
Masakra. Oo zapytam gin o recepte na witaminy moze sie uda cos tanszego jak dlamnoe za 30 tab kwota 37,99zl to duzo. Co oni noenormalni. Niby mabycze leki dla ciezarnych mamza darmo ale kiedy to wejdzie hmm slyszalyscie cos o tym. To juz za hormony placilam 6zl a luteine 7zl po 60 tabletek to tak tanio.

reklama
No ja tez zamówiłam prenatal duo przez internet i wyszło z przesyłka 47zl. W aptece stacjonarnie 69 ;D

troche się zdziwiłam ale w sumie kosmetyki droższe kupuje to jakos mnie to strasznie nie boli. Chociaż jak mogę przycebulic i zamowic przez internet to chętnie ;)

Do góry