Jakbym słyszała dziadka męża. Dla niego zawsze byłam ta lub ona. EhMy mieszkaliśmy 8lat w pokoju gościnnym teściów dobrych rad mam do końca życia dobrze że tak jak u ciebie mąż był zawsze za mną.Dopiero jak przenieśliśmy się na swoje to teściowa przypomniała sobie że mam imię bo zawsze mówiła ta lub ona
reklama
ola32
Fanka BB :)
Jest jeszcze Prenatal Classic bez tej dodatkowej tabletki z DHA, 42 zł za 90 tabletek albo 23 zl za 30 - ja mam tenPrenatal Duo kosztuje okolo 60zl dramat, ale sklad ma super bo jeszcze dha w tym jest
Nocusia89:)
Ja kupuje Fenibiom 2 i płace 80 zł za opakowanie na dwa miesiąceJest jeszcze Prenatal Classic bez tej dodatkowej tabletki z DHA, 42 zł za 90 tabletek albo 23 zl za 30 - ja mam ten
Martaa24
Wykończy mnie ten baby brain. Od dwóch dni wszędzie szukałam nożyczek, bo grzywkę muszę podciąć, wstyd do pracy tak chodzić oczywiście, że nigdzie ich nie było. Aż uwierzyć nie mogłam, bo zawsze odkładam w kilka miejsc i wszystkie je sprawdziłam. Więc zajechałam dziś do pepco, kupiłam cały zestaw kurde trzech par nożyczek w różnych rozmiarach, wracam do domu i przy rozpakowywaniu ich znalazłam tamte
Patrycjaaa97
@Rumiankowa serdeczne gratulacje zdrowego bobasa❤ kocham te posty z wizyt bo taka radość z nich bije☺
Koniecznie daj znać, bo też się na nie napaliłam☺
Kciuki,będzie dobrze
Nie chciałam pisać,bo wiem ,że marzysz o dziewczynce,ale nub rzeczywiście trochę uniesiony.Ale są też tricky nuby, najważniejsze co lekarz widzi na usg
Pisz kochana pisz,komu jak nie nam takie rzeczy my to rozumiemy i łączymy się z tobą w bólu .
No właśnie sobie aż wpisałam słowo nub w Google, wyskoczyły mi te angielskie stronki i tam dokładnie jest zaznaczone o co w tym chodzi. Myślę, że mój nub nie jest wcale mocno uniesiony no, ale może sobie wkrecam już chociaż ostatnio przeglądałam posty i babka wstawiła, że i z Ramzi i z nub miał być chłopak a jest dziewczynka. I faktycznie miała nub chłopięcy, więc jest nadzieja
Patrycjaaa97
No właśnie sobie aż wpisałam słowo nub w Google, wyskoczyły mi te angielskie stronki i tam dokładnie jest zaznaczone o co w tym chodzi. Myślę, że mój nub nie jest wcale mocno uniesiony no, ale może sobie wkrecam już chociaż ostatnio przeglądałam posty i babka wstawiła, że i z Ramzi i z nub miał być chłopak a jest dziewczynka. I faktycznie miała nub chłopięcy, więc jest nadzieja
Załączniki
Rumiankowa
Jeżu ja się zupełnie na tym nie znam patrze na te moje zdjęcia i nawet nie wiem na co mam patrzeć
Chyba pozostaje mi poczekać do następnej wizyty albo jeszcze następnej
Chyba pozostaje mi poczekać do następnej wizyty albo jeszcze następnej
Hej.No to mnie trochę uspokoilasDziękuję Ci bardzoHej ja urodziłam się z niedomkniętą zastawką, mam się teraz świetnie, zastawka domknęła się jakiś czas po porodzie, nie martw się bardzo, wszystko będzie dobrze Trzymam kciuki i gratuluję dzidzi
reklama
EvilDesiree
U mnie Prenatal Uno 39,90... No najtaniej nie jest...Ale sliczne zdjecia dzieciaczkow zazdroszcze wam zw juz jestescie po wizytach. Ja mam dopiero wizyte 16 vzerwca prenetalne a u swojeho lekarza mam 25 czerwca wizyte.
Ale jestem w szoku ze witaminy dla kobiet w ciazy tak zdrozaly albo tylko ummoe takoe ceny , pani aptekartka polecila mi pregna plus bralam ja z corka w ciazy i dalam 37,99 szok a u was jal cenowo?