reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

My mieszkaliśmy 8lat w pokoju gościnnym teściów dobrych rad mam do końca życia dobrze że tak jak u ciebie mąż był zawsze za mną.Dopiero jak przenieśliśmy się na swoje to teściowa przypomniała sobie że mam imię bo zawsze mówiła ta lub ona
Jakbym słyszała dziadka męża. Dla niego zawsze byłam ta lub ona. Eh

reklama
Wykończy mnie ten baby brain. Od dwóch dni wszędzie szukałam nożyczek, bo grzywkę muszę podciąć, wstyd do pracy tak chodzić 😆 oczywiście, że nigdzie ich nie było. Aż uwierzyć nie mogłam, bo zawsze odkładam w kilka miejsc i wszystkie je sprawdziłam. Więc zajechałam dziś do pepco, kupiłam cały zestaw kurde trzech par nożyczek w różnych rozmiarach, wracam do domu i przy rozpakowywaniu ich znalazłam tamte 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

@Rumiankowa serdeczne gratulacje zdrowego bobasa❤😍 kocham te posty z wizyt bo taka radość z nich bije☺

Koniecznie daj znać, bo też się na nie napaliłam☺😄

Kciuki,będzie dobrze✊✊✊✊

Nie chciałam pisać,bo wiem ,że marzysz o dziewczynce,ale nub rzeczywiście trochę uniesiony.Ale są też tricky nuby, najważniejsze co lekarz widzi na usg:)

Pisz kochana pisz,komu jak nie nam takie rzeczy:) my to rozumiemy i łączymy się z tobą w bólu .

No właśnie sobie aż wpisałam słowo nub w Google, wyskoczyły mi te angielskie stronki i tam dokładnie jest zaznaczone o co w tym chodzi. Myślę, że mój nub nie jest wcale mocno uniesiony 😂 no, ale może sobie wkrecam już 😂 chociaż ostatnio przeglądałam posty i babka wstawiła, że i z Ramzi i z nub miał być chłopak a jest dziewczynka. I faktycznie miała nub chłopięcy, więc jest nadzieja 😂🙈

No właśnie sobie aż wpisałam słowo nub w Google, wyskoczyły mi te angielskie stronki i tam dokładnie jest zaznaczone o co w tym chodzi. Myślę, że mój nub nie jest wcale mocno uniesiony 😂 no, ale może sobie wkrecam już 😂 chociaż ostatnio przeglądałam posty i babka wstawiła, że i z Ramzi i z nub miał być chłopak a jest dziewczynka. I faktycznie miała nub chłopięcy, więc jest nadzieja 😂🙈

Załączniki

• IMG_20200608_173505.jpg
    IMG_20200608_173505.jpg
    341,6 KB · Wyświetleń: 85
Gratuluję udanych wizyt! I tych pięknych zdjęć bobasków😊 aż troszkę zazdrosze bo ja dokładnie za tydzień do lekarza ten czas tak sie wlecze miesiąc to stanowczo za długi okres oczekiwania od wizyty do wizyty

reklama
Ale sliczne zdjecia dzieciaczkow zazdroszcze wam zw juz jestescie po wizytach. Ja mam dopiero wizyte 16 vzerwca prenetalne a u swojeho lekarza mam 25 czerwca wizyte.

Ale jestem w szoku ze witaminy dla kobiet w ciazy tak zdrozaly albo tylko ummoe takoe ceny , pani aptekartka polecila mi pregna plus bralam ja z corka w ciazy i dalam 37,99 szok a u was jal cenowo?
U mnie Prenatal Uno 39,90... No najtaniej nie jest...

Do góry