Trzymam kciuki i pomodle się za Ci I fasolkę![]()
![Face blowing a kiss :kissing_heart: 😘](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f618.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki i pomodle się za Ci I fasolkę![]()
Ja zawsze czulam sie dojrzalsza od rowiesnikow. Dzis czas na relax wlasnie maseczka na twarzy, na wlosach i zaraz kąpiel przy muzyceI prawidłowo. Teraz to wy jesteście najważniejsi. Widać że ty jesteś bardziej dojrzał sza od niego i tak ma po zostać [emoji4][emoji4]
A w jakim kraju mieszkasz? Ja narazie sie nie umawiam na wizyte, bo i tak najwczesniejsza date jaka daja to po 8 tygodniu, wiec spokojnie moge jeszcze miesiac poczekac.WItaj Aninek : ) Ja rowniez czekam z wizyta, tu gdzie mieszkam rowniez nieciekawa sytuacja. Do tego moje miasto jest zablokowane nie ma wjazdow i wyjazdow. Wizyte mam dopiero 23.04. Bede juz w 10 tyg.
Zurek to bym zjadlaJeśli przeprasza to już plus, ważne że coś przemyślał. Ja bym pewnie spróbowała rozmowy, nawet w formie pisemnej. Dobrze by było żebyś to uświadomiła, że to on teraz jest równie odpowiedzialny za Cb I fasolkę i, że takim zachowaniem powoduje u Cb nerwy A nerwy do bólu podbrzuszu.
Może rozpiszcie sobie problemu j jak można im zaradzić w formie. Co ja mogę zrobić żeby takie sytuacje nie miały miejsca i co on może zrobić, niech każdy z Was rozpisze.
Moze ustalić sobie zasadę, że staracie się nie krzyczeć na siebie i jeżeli zaczyna si kłótnia to odkładanie rozmowę na czas jak emocje opadną.
Co do plamien to nie miałam w żadnej ciazy, ale uplawy tak mam i też sprawdzam czy to nie krew
Jeśli chodzi o jedzenie to np żurek pachnie mi samym czosnkiem Ale smakowo smauje dziś (wczoraj nie smakowal) zauważyłam że mam mdlosci od zapachow Ale smakowo mi smakuje hehe. Choc tez nie zawsze, no i nie czuje głodu.. jem bo wypada.
DziekiRobi nam się bardzo miedzynarodowofajnie - dobrze jest poczytać jak sytuacja wygląda w innych krajach
GRATULACJE
![]()
A w jakim kraju mieszkasz? Ja narazie sie nie umawiam na wizyte, bo i tak najwczesniejsza date jaka daja to po 8 tygodniu, wiec spokojnie moge jeszcze miesiac poczekac.
Ja wlasnie ide jeść...znowu. Dzis apetyt spory. WkoncuCześć dziewczyny
Jak wieczór Wam mija?
Mam nadzieje, ze juz ci sie nie powtorzy krwawienie. Niestety u mnie tak bylo w poprzedniej ciazy, potem bylo mocniejsze krwawienie, w 8 tygodniu, niestety tutaj nie robia nic zeby uratowac ciaze mlodsza niz 12 tygodniU mnie bez chumoru pojawiło mi się lekkie krwawienie i jestem przerażona boje się ,ze mogę stracić ciążeDzwoniłam do szpitala ale w związku z epidemia nie mam przyjeżdżać mam leżeć a jak będzie gorzej wtedy przyjechać