Leżę teraz cały czas boje się strasznieUu oby to było tylko delikatne ! Zdawaj relacje ! Zmartwiłas mnie teraz. Ja powiem szczerze jak robie siku zawsze patrzę czy nie ma krwi .... jakoś nie umiem nie spojrzeć ;/
reklama
Trzymam kciuki aby się nie pojawiłaJa też tak mam. Za każdym razem jak idę do WC patrzę i potrafię nawet 2 razy spojrzeć. Nam to już chyba tak zostanie do końca [emoji848]
Mam to samo !!Ja też tak mam. Za każdym razem jak idę do WC patrzę i potrafię nawet 2 razy spojrzeć. Nam to już chyba tak zostanie do końca [emoji848]
Ilona 88
Fanka BB :)
@Piernik98 jak u Ciebie ?
Niestety nie mam a minęły ci już te plamienia ?@Nata34 A masz może luteinę? A może już bierzesz jakiś Progesteron? U od poniedziałku do czwartku było plamienie , i na usg nie było widać od czego .
Ilona 88
Dziś znowu cis lekko mi przebija na papierze ... już mam obsesję na tle podcierania i sprawdzania czy czysto...Niestety nie mam a minęły ci już te plamienia ?
młoda1994
Póki co nie plamiłam ani nie krwawiłam a dzisiaj już albo dopiero 6+4 ale kciuki się przydadzą napewno jak każdej z nas. [emoji4]Trzymam kciuki aby się nie pojawiła [emoji847]
młoda1994
@Piernik98 kochana i jak tam? Jak się dzisiaj czujesz?
reklama
Napewno i pewnie do końca ciąży tak zostanieDziś znowu cis lekko mi przebija na papierze ... już mam obsesję na tle podcierania i sprawdzania czy czysto...