reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

U nas bliska rodzina i przyjaciele już wiedzą, a po wynikach prenatalnych chcemy dać znać nieco dalszej rodzinie i znajomym :) Trudno to było ukrywać bo jestem na zwolnieniu lekarskim i musiałabym przed wszystkimi udawać, że chodzę do pracy. Powiedzieliśmy całkiem normalnie, przez telefon, bo akurat trwała kwarantanna.

Jutro prenatalne i zaczynam się tym stresować...

Czy Wy też macie przeczucia dotyczące płci? Takie niezwiązane z tym co widać na usg? Ja i mój mąż czujemy, że będzie dziewczynka ;)
Ja przedtem chcialam dziewczynke, a teraz mi sie zachcialo chlopca 😂 a co tam siedzi to nie wiem i wlasciwie przeczuc jakis nie mam 🤷 ale jakos jak ogladam ciuszki to glownie chlopiece.
W jakich cenach taki detektor tetna
Ja kupilam za 20€ detektor + zel. A pozniej zamierzam go odsprzedac.

reklama
@marteczka35 gratulacje cudownych wieść.
@Tymon'sMom juz lepiej plemienia mialam od piąteku do niedzieli teraz już ok zobaczyny co lekarz powie w sobotę A Ty tez do niego w sobotę sie wybierasz piękne zdjecia podeślij :)))). Ja jeszcze sie zastanowię czy wogole bede chodzić do fastlege albo położnej czy wogole nie zostanę prywatnie zawsze to większy komfort jesli chodzi o język przynajmniej dla mnie Trochę kosztowny ale jednak komfort

Dziewczyny! Jestem po ❤️ a więc tak. Wszystko dobrze, przytyłam niecały kilogram, bąbello ma 7.5cm i nadrobił więc dzisiaj wedlug usg 13+4 i data porodu na 5.12. :)
Ogolnie wiercil sie caly czas i tak kopal nóżkami i rączkami :D odwrócony jest do dołu więc patrzy sobie w stronę moich nóg 😂 ogólnie mowie on... Boooooo na 70% chłopak. :D według mojej doktorki.. Zobaczymy czy potwierdzi sie na prenatalnych pojutrze :D
Oto trzy zdjęcia :D na jednym rączka, na drugim siurek 😂 a na trzecim ON ❤️❤️

Mega szczesliwa jestem :) a mąż chodzi z takim bananem 😂😂😁
IMG_20200603_120730.jpg

IMG_20200603_120815.jpg

IMG_20200603_120752.jpg

Dziewczyny! Jestem po [emoji3590] a więc tak. Wszystko dobrze, przytyłam niecały kilogram, bąbello ma 7.5cm i nadrobił więc dzisiaj wedlug usg 13+4 i data porodu na 5.12. :)
Ogolnie wiercil sie caly czas i tak kopal nóżkami i rączkami :D odwrócony jest do dołu więc patrzy sobie w stronę moich nóg [emoji23] ogólnie mowie on... Boooooo na 70% chłopak. :D według mojej doktorki.. Zobaczymy czy potwierdzi sie na prenatalnych pojutrze :D
Oto trzy zdjęcia :D na jednym rączka, na drugim siurek [emoji23] a na trzecim ON [emoji3590][emoji3590]

Mega szczesliwa jestem :) a mąż chodzi z takim bananem [emoji23][emoji23][emoji16]
Zobacz załącznik 1128155
Zobacz załącznik 1128156
Zobacz załącznik 1128157
Gratulacje [emoji3590] przepiękne fotki [emoji3059] cieszę się razem z Tobą [emoji3590]

Ale super [emoji173][emoji873] gratulacje [emoji2956][emoji8]
Zdrowy chłopak rośnie [emoji3059]
Dziewczyny! Jestem po [emoji173]️ a więc tak. Wszystko dobrze, przytyłam niecały kilogram, bąbello ma 7.5cm i nadrobił więc dzisiaj wedlug usg 13+4 i data porodu na 5.12. :)
Ogolnie wiercil sie caly czas i tak kopal nóżkami i rączkami :D odwrócony jest do dołu więc patrzy sobie w stronę moich nóg [emoji23] ogólnie mowie on... Boooooo na 70% chłopak. :D według mojej doktorki.. Zobaczymy czy potwierdzi sie na prenatalnych pojutrze :D
Oto trzy zdjęcia :D na jednym rączka, na drugim siurek [emoji23] a na trzecim ON [emoji173]️[emoji173]️

Mega szczesliwa jestem :) a mąż chodzi z takim bananem [emoji23][emoji23][emoji16]
Zobacz załącznik 1128155
Zobacz załącznik 1128156
Zobacz załącznik 1128157

reklama
Dziewczyny! Jestem po ❤ a więc tak. Wszystko dobrze, przytyłam niecały kilogram, bąbello ma 7.5cm i nadrobił więc dzisiaj wedlug usg 13+4 i data porodu na 5.12. :)
Ogolnie wiercil sie caly czas i tak kopal nóżkami i rączkami :D odwrócony jest do dołu więc patrzy sobie w stronę moich nóg 😂 ogólnie mowie on... Boooooo na 70% chłopak. :D według mojej doktorki.. Zobaczymy czy potwierdzi sie na prenatalnych pojutrze :D
Oto trzy zdjęcia :D na jednym rączka, na drugim siurek 😂 a na trzecim ON ❤❤

Mega szczesliwa jestem :) a mąż chodzi z takim bananem 😂😂😁
Zobacz załącznik 1128155
Zobacz załącznik 1128156
Zobacz załącznik 1128157

WOW..ALE FOCIE SŁODKIE :-) GRATULACJE :-) :) NIE DZIWIĘ SIĘ, ZE BANAN NA TARZY 😊

Do góry