reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

U nas bliska rodzina i przyjaciele już wiedzą, a po wynikach prenatalnych chcemy dać znać nieco dalszej rodzinie i znajomym :) Trudno to było ukrywać bo jestem na zwolnieniu lekarskim i musiałabym przed wszystkimi udawać, że chodzę do pracy. Powiedzieliśmy całkiem normalnie, przez telefon, bo akurat trwała kwarantanna.

Jutro prenatalne i zaczynam się tym stresować...

Czy Wy też macie przeczucia dotyczące płci? Takie niezwiązane z tym co widać na usg? Ja i mój mąż czujemy, że będzie dziewczynka ;)
Ja przedtem chcialam dziewczynke, a teraz mi sie zachcialo chlopca 😂 a co tam siedzi to nie wiem i wlasciwie przeczuc jakis nie mam 🤷 ale jakos jak ogladam ciuszki to glownie chlopiece.
W jakich cenach taki detektor tetna
Ja kupilam za 20€ detektor + zel. A pozniej zamierzam go odsprzedac.

reklama
@marteczka35 gratulacje cudownych wieść.
@Tymon'sMom juz lepiej plemienia mialam od piąteku do niedzieli teraz już ok zobaczyny co lekarz powie w sobotę A Ty tez do niego w sobotę sie wybierasz piękne zdjecia podeślij :)))). Ja jeszcze sie zastanowię czy wogole bede chodzić do fastlege albo położnej czy wogole nie zostanę prywatnie zawsze to większy komfort jesli chodzi o język przynajmniej dla mnie Trochę kosztowny ale jednak komfort

Dziewczyny! Jestem po ❤️ a więc tak. Wszystko dobrze, przytyłam niecały kilogram, bąbello ma 7.5cm i nadrobił więc dzisiaj wedlug usg 13+4 i data porodu na 5.12. :)
Ogolnie wiercil sie caly czas i tak kopal nóżkami i rączkami :D odwrócony jest do dołu więc patrzy sobie w stronę moich nóg 😂 ogólnie mowie on... Boooooo na 70% chłopak. :D według mojej doktorki.. Zobaczymy czy potwierdzi sie na prenatalnych pojutrze :D
Oto trzy zdjęcia :D na jednym rączka, na drugim siurek 😂 a na trzecim ON ❤️❤️

Mega szczesliwa jestem :) a mąż chodzi z takim bananem 😂😂😁
IMG_20200603_120730.jpg

IMG_20200603_120815.jpg

IMG_20200603_120752.jpg

Dziewczyny! Jestem po [emoji3590] a więc tak. Wszystko dobrze, przytyłam niecały kilogram, bąbello ma 7.5cm i nadrobił więc dzisiaj wedlug usg 13+4 i data porodu na 5.12. :)
Ogolnie wiercil sie caly czas i tak kopal nóżkami i rączkami :D odwrócony jest do dołu więc patrzy sobie w stronę moich nóg [emoji23] ogólnie mowie on... Boooooo na 70% chłopak. :D według mojej doktorki.. Zobaczymy czy potwierdzi sie na prenatalnych pojutrze :D
Oto trzy zdjęcia :D na jednym rączka, na drugim siurek [emoji23] a na trzecim ON [emoji3590][emoji3590]

Mega szczesliwa jestem :) a mąż chodzi z takim bananem [emoji23][emoji23][emoji16]
Zobacz załącznik 1128155
Zobacz załącznik 1128156
Zobacz załącznik 1128157
Gratulacje [emoji3590] przepiękne fotki [emoji3059] cieszę się razem z Tobą [emoji3590]

Ale super [emoji173][emoji873] gratulacje [emoji2956][emoji8]
Zdrowy chłopak rośnie [emoji3059]
Dziewczyny! Jestem po [emoji173]️ a więc tak. Wszystko dobrze, przytyłam niecały kilogram, bąbello ma 7.5cm i nadrobił więc dzisiaj wedlug usg 13+4 i data porodu na 5.12. :)
Ogolnie wiercil sie caly czas i tak kopal nóżkami i rączkami :D odwrócony jest do dołu więc patrzy sobie w stronę moich nóg [emoji23] ogólnie mowie on... Boooooo na 70% chłopak. :D według mojej doktorki.. Zobaczymy czy potwierdzi sie na prenatalnych pojutrze :D
Oto trzy zdjęcia :D na jednym rączka, na drugim siurek [emoji23] a na trzecim ON [emoji173]️[emoji173]️

Mega szczesliwa jestem :) a mąż chodzi z takim bananem [emoji23][emoji23][emoji16]
Zobacz załącznik 1128155
Zobacz załącznik 1128156
Zobacz załącznik 1128157

reklama
Dziewczyny! Jestem po ❤ a więc tak. Wszystko dobrze, przytyłam niecały kilogram, bąbello ma 7.5cm i nadrobił więc dzisiaj wedlug usg 13+4 i data porodu na 5.12. :)
Ogolnie wiercil sie caly czas i tak kopal nóżkami i rączkami :D odwrócony jest do dołu więc patrzy sobie w stronę moich nóg 😂 ogólnie mowie on... Boooooo na 70% chłopak. :D według mojej doktorki.. Zobaczymy czy potwierdzi sie na prenatalnych pojutrze :D
Oto trzy zdjęcia :D na jednym rączka, na drugim siurek 😂 a na trzecim ON ❤❤

Mega szczesliwa jestem :) a mąż chodzi z takim bananem 😂😂😁
Zobacz załącznik 1128155
Zobacz załącznik 1128156
Zobacz załącznik 1128157

WOW..ALE FOCIE SŁODKIE :-) GRATULACJE :-) :) NIE DZIWIĘ SIĘ, ZE BANAN NA TARZY 😊

Do góry