reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Dziewczyny! Jestem po ❤️ a więc tak. Wszystko dobrze, przytyłam niecały kilogram, bąbello ma 7.5cm i nadrobił więc dzisiaj wedlug usg 13+4 i data porodu na 5.12. :)
Ogolnie wiercil sie caly czas i tak kopal nóżkami i rączkami :D odwrócony jest do dołu więc patrzy sobie w stronę moich nóg 😂 ogólnie mowie on... Boooooo na 70% chłopak. :D według mojej doktorki.. Zobaczymy czy potwierdzi sie na prenatalnych pojutrze :D
Oto trzy zdjęcia :D na jednym rączka, na drugim siurek 😂 a na trzecim ON ❤️❤️

Mega szczesliwa jestem :) a mąż chodzi z takim bananem 😂😂😁
Zobacz załącznik 1128155
Zobacz załącznik 1128156
Zobacz załącznik 1128157
Wielkie gratulację, cudowne wieści 😄

reklama
Dziewczyny! Jestem po ❤ a więc tak. Wszystko dobrze, przytyłam niecały kilogram, bąbello ma 7.5cm i nadrobił więc dzisiaj wedlug usg 13+4 i data porodu na 5.12. :)
Ogolnie wiercil sie caly czas i tak kopal nóżkami i rączkami :D odwrócony jest do dołu więc patrzy sobie w stronę moich nóg 😂 ogólnie mowie on... Boooooo na 70% chłopak. :D według mojej doktorki.. Zobaczymy czy potwierdzi sie na prenatalnych pojutrze :D
Oto trzy zdjęcia :D na jednym rączka, na drugim siurek 😂 a na trzecim ON ❤❤

Zobacz załącznik 1128155
Zobacz załącznik 1128156
Zobacz załącznik 1128157
Cudowne zdjęcia, szczególnie to z rączką 😍 Gratulacje ślicznego chłopczyka

Dziewczyny! Jestem po ❤ a więc tak. Wszystko dobrze, przytyłam niecały kilogram, bąbello ma 7.5cm i nadrobił więc dzisiaj wedlug usg 13+4 i data porodu na 5.12. :)

Zobacz załącznik 1128155
Zobacz załącznik 1128156
Zobacz załącznik 1128157
Cudowne wiadomości !! To kochana będziemy razem rodzic 😜 ja dziś 13+5 😁 Dzidziolek piękny !!!! 💙

Dziewczyny! Jestem po ❤️ a więc tak. Wszystko dobrze, przytyłam niecały kilogram, bąbello ma 7.5cm i nadrobił więc dzisiaj wedlug usg 13+4 i data porodu na 5.12. :)

Zobacz załącznik 1128155
Zobacz załącznik 1128156
Zobacz załącznik 1128157
Jak patrze na twoje zdj z ramzi to chlopak nie wiem czemu komentarze niektore byly ze dziewczynka 😂 super. Dziadziu jaki bedzie szczesliwy 😍😍😍 ja sie dowiem moze jutro na prenatalnych. Moja dzidzia byla po drugiej stronie pecherzyka ciekawe czy to sie sprawdzi 😂😂😂

Ja na kursie...powiedzcie mi bo jedna dziewczyna ma manie pryskania sie perfumami a mi mega przeszkadza ten zapach w takim malym pomieszczeniu...glowa po prostu pęka. Glupio bedzie jak jej powiem zeby tego nie robila? Wytrzymac nie idzie po prostu

Dziewczyny! Jestem po [emoji3590] a więc tak. Wszystko dobrze, przytyłam niecały kilogram, bąbello ma 7.5cm i nadrobił więc dzisiaj wedlug usg 13+4 i data porodu na 5.12. :)
Ogolnie wiercil sie caly czas i tak kopal nóżkami i rączkami :D odwrócony jest do dołu więc patrzy sobie w stronę moich nóg [emoji23] ogólnie mowie on... Boooooo na 70% chłopak. :D według mojej doktorki.. Zobaczymy czy potwierdzi sie na prenatalnych pojutrze :D
Oto trzy zdjęcia :D na jednym rączka, na drugim siurek [emoji23] a na trzecim ON [emoji3590][emoji3590]

Mega szczesliwa jestem :) a mąż chodzi z takim bananem [emoji23][emoji23][emoji16]
Zobacz załącznik 1128155
Zobacz załącznik 1128156
Zobacz załącznik 1128157
Piękne focie [emoji173]super ,też mam termin na 5.12[emoji6]

Zobacz załącznik 1128155
Zobacz załącznik 1128156
Zobacz załącznik 1128157
Sliczny ,gratuluje

Ja na kursie...powiedzcie mi bo jedna dziewczyna ma manie pryskania sie perfumami a mi mega przeszkadza ten zapach w takim malym pomieszczeniu...glowa po prostu pęka. Glupio bedzie jak jej powiem zeby tego nie robila? Wytrzymac nie idzie po prostu

No powiedzieć możesz ale czy to cokolwiek zmieni to nie wiem. Bo ja np zawsze jestem bardzo wyrozumiała to nie wiem czy aż tak.

reklama

Zobacz załącznik 1128155
Zobacz załącznik 1128156
Zobacz załącznik 1128157

Cudne!

Do góry