reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

Chyba któraś z dziewczyn miała z tym problem właśnie co do dźwięku ja kupiłam detektor co ma w sobie głośnik bo chciałam aby mógł mąż od razu ze mną słuchać a nie poprzez słuchawki i tez bałam się właśnie co do aplikacji i mnie wyświetla na detektorze tez wszystko wiec jest o wiele łatwiej ale @Piernik98 ma ten sam model to na pewno pomoże :)
Już z nią pisałam[emoji6] ,ja dostałam ten detektor od znajomej , i chyba coś jest z kabelkem ...

reklama
Jeeej jaka duza dzidzia! Ktory to tydzien? Gratuluje, ciesze sie, ze wszystko dobrze ❤
Według OM dziś 12+2 A według USG 12+5
Super gratulacje rośnijcie zdrowo kobietki ❤❤🥰
No rośniemy, już 2kg na + a za mało ich wcale przed ciąża nie miałam 🙈 ale najważniejsza teraz dzidzia, z waga będziemy walczyć potem :D

Chyba któraś z dziewczyn miała z tym problem właśnie co do dźwięku ja kupiłam detektor co ma w sobie głośnik bo chciałam aby mógł mąż od razu ze mną słuchać a nie poprzez słuchawki i tez bałam się właśnie co do aplikacji i mnie wyświetla na detektorze tez wszystko wiec jest o wiele łatwiej ale @Piernik98 ma ten sam model to na pewno pomoże :)
No juz rozmawialysmy o tym ale nie mam pojecia czemu tak ma 😔 u mnie nie slychac otoczenia tylko bicie serca albo szum jesli nie trafie na tetno. Chocby krzyczeli nad detektorem to tego nie wychwytuje.

Dziewczyny, które brały duphaston/luteine dopochwową...czy już któraś ma odstawione? Co było tego powodem? Czy któraś,która zaczęła 2 trymestr dalej bierze?

Dziewczyny, które brały duphaston/luteine dopochwową...czy już któraś ma odstawione? Co było tego powodem? Czy któraś,która zaczęła 2 trymestr dalej bierze?
Ja biorę 2×dziennie, lekarz przepisał mi ostatnie opakowanie i powiedział że na kolejnej wizycie 25.06 odstawiamy. Teraz mam 13t2d

Ja biorę 2×dziennie, lekarz przepisał mi ostatnie opakowanie i powiedział że na kolejnej wizycie 25.06 odstawiamy. Teraz mam 13t2d
Ja mam 9+4, wizyta w piątek. I jak z duphastonem nie mam problemu, żeby połknąc tak ta luteina dopochwowa zaczęła mi sprawiać kłopot- jej aplikacja... Od kilku dni mam wrażenie jakby mi się tam wszystko skurczyło :p mąż się śmieje, że z braku seksu mi zarasta dziurka 🙄😂 i tak jestem ciekawa do kiedy... :)

Gratulacje kochana [emoji873] rośnijcie dalej zdrowo [emoji173] jaki duży już bobo [emoji173][emoji3059]
Witam się po prenatalnych, dzidzia super rośnie już 6.4 cm, serduszko 163 uderzenia na minutę. Ryzyko też wygląda prawidłowo:) pappa robiona za tydzień wynik ale jak lekarz nie będzie dzwonić to znaczy że wszystko ok :)
No i najprawdopodobniej dziewczynka :)

reklama
Do góry