reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Chyba któraś z dziewczyn miała z tym problem właśnie co do dźwięku ja kupiłam detektor co ma w sobie głośnik bo chciałam aby mógł mąż od razu ze mną słuchać a nie poprzez słuchawki i tez bałam się właśnie co do aplikacji i mnie wyświetla na detektorze tez wszystko wiec jest o wiele łatwiej ale @Piernik98 ma ten sam model to na pewno pomoże :)
Już z nią pisałam[emoji6] ,ja dostałam ten detektor od znajomej , i chyba coś jest z kabelkem ...

reklama
Jeeej jaka duza dzidzia! Ktory to tydzien? Gratuluje, ciesze sie, ze wszystko dobrze ❤
Według OM dziś 12+2 A według USG 12+5
Super gratulacje rośnijcie zdrowo kobietki ❤❤🥰
No rośniemy, już 2kg na + a za mało ich wcale przed ciąża nie miałam 🙈 ale najważniejsza teraz dzidzia, z waga będziemy walczyć potem :D

Chyba któraś z dziewczyn miała z tym problem właśnie co do dźwięku ja kupiłam detektor co ma w sobie głośnik bo chciałam aby mógł mąż od razu ze mną słuchać a nie poprzez słuchawki i tez bałam się właśnie co do aplikacji i mnie wyświetla na detektorze tez wszystko wiec jest o wiele łatwiej ale @Piernik98 ma ten sam model to na pewno pomoże :)
No juz rozmawialysmy o tym ale nie mam pojecia czemu tak ma 😔 u mnie nie slychac otoczenia tylko bicie serca albo szum jesli nie trafie na tetno. Chocby krzyczeli nad detektorem to tego nie wychwytuje.

Dziewczyny, które brały duphaston/luteine dopochwową...czy już któraś ma odstawione? Co było tego powodem? Czy któraś,która zaczęła 2 trymestr dalej bierze?

Dziewczyny, które brały duphaston/luteine dopochwową...czy już któraś ma odstawione? Co było tego powodem? Czy któraś,która zaczęła 2 trymestr dalej bierze?
Ja biorę 2×dziennie, lekarz przepisał mi ostatnie opakowanie i powiedział że na kolejnej wizycie 25.06 odstawiamy. Teraz mam 13t2d

Ja biorę 2×dziennie, lekarz przepisał mi ostatnie opakowanie i powiedział że na kolejnej wizycie 25.06 odstawiamy. Teraz mam 13t2d
Ja mam 9+4, wizyta w piątek. I jak z duphastonem nie mam problemu, żeby połknąc tak ta luteina dopochwowa zaczęła mi sprawiać kłopot- jej aplikacja... Od kilku dni mam wrażenie jakby mi się tam wszystko skurczyło :p mąż się śmieje, że z braku seksu mi zarasta dziurka 🙄😂 i tak jestem ciekawa do kiedy... :)

Gratulacje kochana [emoji873] rośnijcie dalej zdrowo [emoji173] jaki duży już bobo [emoji173][emoji3059]
Witam się po prenatalnych, dzidzia super rośnie już 6.4 cm, serduszko 163 uderzenia na minutę. Ryzyko też wygląda prawidłowo:) pappa robiona za tydzień wynik ale jak lekarz nie będzie dzwonić to znaczy że wszystko ok :)
No i najprawdopodobniej dziewczynka :)

reklama
Do góry