reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Jesssu gdzie Ty to zmieściłaś?! Haha 😂 Na zdrowie! Mnie się marzy poczuć apetyt za dwoje ;)
To zależy od dnia 😂 ale gyros we mnie wchodzi jak złoto 😂🤭
Hej, dziś przyszedł wyczekiwany detektor tętna płodu, mam AngelSounders no i nie mogę znaleźć serduszka , już chyba godzinę leżę przy szukaniu i nic ....
Dziewczyny gdzie Wy znajdujecie? I o jakiej porze dnia najlepiej Wam wychodzi ?
@Piernik Ty chyba masz ten sam model ?
Podeślijcie swoje nagrania
Ja zaczelam szukac dopiero w 12 tygodniu i na początku nie moglam znaleźć. Znalazlam zaraz przy biodrach po lewej stronie i musialam troche docisnac. Teraz caly czas znaduje po prawej stronie zazwyczaj w tym samym miejscu. Jutro 14 tydzien.
Mniej wiecej w tych miejscach znajduje. Wyzej nizej.. Ale mniej wiecej tak.
IMG_20200601_201806.jpg

reklama
Uff! Chyba bym nakrzyczala na tą osobę co Cię zestresowała ta cukrzycą! Takich słów nie rzuca się na wiatr ciężarnej! Twój strach jest uzasadniony, ale musisz myśleć pozytywnie :) trzymam kciuki żeby prenatalne Cię uspokoiły i pozwoliły się w pełni cieszyć ciążą :) high five za adapter ;)

Nie dowiem się pewnie nigdy, która to pani. Zreszta szkoda już nerwow, pomyłki się zdarzają. Dobrze, ze moja lekarka dosyć szybko to sprostowała bo weekend byłby znacznie mniej przyjemny ;)

Witam się po prenatalnych, dzidzia super rośnie już 6.4 cm, serduszko 163 uderzenia na minutę. Ryzyko też wygląda prawidłowo:) pappa robiona za tydzień wynik ale jak lekarz nie będzie dzwonić to znaczy że wszystko ok :)
No i najprawdopodobniej dziewczynka :)

Załączniki

• 20200601_193709.jpg
    20200601_193709.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 101
  • 20200601_204310.jpg
    20200601_204310.jpg
    114,9 KB · Wyświetleń: 101
Witam się po prenatalnych, dzidzia super rośnie już 6.4 cm, serduszko 163 uderzenia na minutę. Ryzyko też wygląda prawidłowo:) pappa robiona za tydzień wynik ale jak lekarz nie będzie dzwonić to znaczy że wszystko ok :)
Ekstra! Gratuluję pozytywnych wiadomości i zdrowej córeczki! :)

Masz rację, w ostateczności każdy robi tak jak uważa i wiadomo, że każda z nas kieruje się swoją wiedzą/doświadczeniem i przede wszystkim dobrem dziecka :) jeśli chodzi o ból, to może i widzę, że go coś boli ale zazwyczaj i tak nie wiem wtedy co 🤷 czy to głowa, uszy, zęby (no te to jeszcze z reguły idzie odgadnąć), gardło, brzuszek czy jeszcze coś innego.. nie wiem, może moje dziecko jest mało komunikatywne albo ja nie kumata 😉
Wiekszosc dzieci odruchowo sie lapie za ta czesc ciala co je boli, jak boli ucho to sie tam dotyka, itp.

Jeeej jaka duza dzidzia! Ktory to tydzien? Gratuluje, ciesze sie, ze wszystko dobrze ❤️

Wydaje mi się że słyszałam teraz ,ale A 100%pewna ne jestem ... A korzystasz z aplikacji? Żeby później odsłuchać, ja jedną zainstalowałam, ale słychać dzieciaki z pokoju A z detektora nic...
Chyba któraś z dziewczyn miała z tym problem właśnie co do dźwięku ja kupiłam detektor co ma w sobie głośnik bo chciałam aby mógł mąż od razu ze mną słuchać a nie poprzez słuchawki i tez bałam się właśnie co do aplikacji i mnie wyświetla na detektorze tez wszystko wiec jest o wiele łatwiej ale @Piernik98 ma ten sam model to na pewno pomoże :)

reklama
To zależy od dnia 😂 ale gyros we mnie wchodzi jak złoto 😂🤭

Ja zaczelam szukac dopiero w 12 tygodniu i na początku nie moglam znaleźć. Znalazlam zaraz przy biodrach po lewej stronie i musialam troche docisnac. Teraz caly czas znaduje po prawej stronie zazwyczaj w tym samym miejscu. Jutro 14 tydzien.
Mniej wiecej w tych miejscach znajduje. Wyzej nizej.. Ale mniej wiecej tak.
Zobacz załącznik 1127544
Bardzo fachowo zaznaczone punkty 😁😂 ja tez już po prawo mam serduszko ❤️❤️

Do góry