reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Bardzo fachowo zaznaczone punkty 😁😂 ja tez już po prawo mam serduszko ❤❤
Ejj u mnie tez sie przenioslo z lewej stronyna prawa
Moja szefowa już mówi klientka, ze jestem w ciąży 😮 wlasnie dostałam wiadomość z gratulacjami od jednej 🙊 a tu pół rodziny nie wie, a mieszkaja 200 metrów 😂
O cudzej ciazy latwo sie mowi 😉

Tak to jest [emoji873] A nie pytają się dlaczego nie pracujesz? [emoji1787] ja to trochę sciemniałam, wyjezdzałam do kumpeli, która wie ale wczoraj już powiedzieliśmy [emoji3059] popłynęły gratulacje, polały się łzy szczęścia [emoji3059] więc wczoraj był czas na bliższą rodzinę, akurat dzień dziecka więc babcie i chrzestni [emoji123][emoji4] A zaczyna już być po troszku widać, ciepło się robi, to się długo nie poukrywało by już [emoji1787][emoji873]
Moja szefowa już mówi klientka, ze jestem w ciąży [emoji50] wlasnie dostałam wiadomość z gratulacjami od jednej [emoji87] a tu pół rodziny nie wie, a mieszkaja 200 metrów [emoji23]

Godzina 3:00 A ja chyba jeszcze nie zasnęłam[emoji85] nie wiem czy to za dużo emocji dziś, czy po prostu w ciąży jest tak, że jedna nocka na tydzień musi być zarwana [emoji2356]
Albo maleństwa nas po trochu przyzwyczajają do nie spania [emoji1787]

Godzina 3:00 A ja chyba jeszcze nie zasnęłam[emoji85] nie wiem czy to za dużo emocji dziś, czy po prostu w ciąży jest tak, że jedna nocka na tydzień musi być zarwana [emoji2356]
Albo maleństwa nas po trochu przyzwyczajają do nie spania [emoji1787]
Ja już nie śpię od pół godziny...koty, siku...a za pół godziny mąż do pracy wstaje...
Ale jest jeden plus - przepięknie ptaki za oknem śpiewają - uwielbiam [emoji3590]

Wczoraj godzina 19 padłam jak zabita z tymi dreszczami opatulona swetrem w leginsach i skarpetkach plus gruby koc na to kołdra 😅 w nocy się przebudziłam bo już za goroca teraz 5 rano córka wstala więc koniec spania a ja czuje się taka słaba ☹️

Dziewczyny potrzebna pomoc po aplikacji luteiny ktorys dzien pojawilo sie krwawienie przy podcieraniu mam sie martwic czy tylko moze naruszylam cos tym aplikatorem ?

reklama
Do góry