reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Cześć dziewczyny. Ja zaraz jadę na badania, a jutro wizyta o 11.20. Już nie mogę się doczekać, ale mam nadzieję że do jutra zleci [emoji4] miłego dnia [emoji176]
Piękna ja mam jutro o 11.30 - to będziemy się niecierpliwić razem [emoji106]
Trzymam kciuki za wyniki badań [emoji3590]

Dzień dobry wszystkim :) ja wizytuje dzisiaj o 16 trzymajcie kciuki, prenatalne dopiero 10.06 . Mąż odebrał wczoraj wyniki badań i mam wysokie crp, strasznie się boję. Mam dwa zęby do leczenia i non stop coś z zatokami chyba. z zebami muszę czekać do prenatalnych jak wszystko będzie ok to dostanę pozwolenie na leczenie kanałowe oczywiście tylko mi je zatruje bo zdjęcia nie zrobi teraz.
Sabina17 prawdopodobnie zatarlas się tym aplikatorem, ja aplikowałam palcem.

Wczoraj godzina 19 padłam jak zabita z tymi dreszczami opatulona swetrem w leginsach i skarpetkach plus gruby koc na to kołdra 😅 w nocy się przebudziłam bo już za goroca teraz 5 rano córka wstala więc koniec spania a ja czuje się taka słaba ☹️
Trzymaj się kochana śpij i odpoczywaj w miarę możliwości jak najwięcej

reklama
Hej, dziś przyszedł wyczekiwany detektor tętna płodu, mam AngelSounders no i nie mogę znaleźć serduszka , już chyba godzinę leżę przy szukaniu i nic ....
Dziewczyny gdzie Wy znajdujecie? I o jakiej porze dnia najlepiej Wam wychodzi ?
@Piernik Ty chyba masz ten sam model ?
Podeślijcie swoje nagrania
Mi też wczoraj przyszedł i też dupa...ale poczekam bo to dopiero 10 tydz. a jak się doczytałam na necie to od około 12 tyg. więc na spokojnie zaczekam..

Do góry