reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Dziewczyny co sądzicie o weselach w tym czasie? Zwiększyli limity do 150 osób. No i teraz mamy mega zagwozdkę z mężem. Bo najlepszy przyjaciel męża ma ślub 18 lipca, a moja kuzynka 26go. I teraz nie wiemy co zrobić... Na początku mieli miec tylko śluby bez wesel wiec oczywiste, ze do kościoła idziemy. No ale teraz sie zastanawiamy co z weselami czy isc czy nie isc.. Troche sie boimy. Jedno jest tutaj u nas na Śląsku, a drugie u mnie w Małopolsce...
Na ta chwile myslimy tylko jednak do kościoła i wesela odpuścić.. Ale troche nam szkoda. Zwlaszcza to przyjaciół... Oni wiedzą o mojej ciąży wiec mamy wiecej czasu na decyzje i w ogóle..
Ja bym poszla jesli tylko samopoczucie pozwoli 😁

reklama
Mam maly problem. Na prenatalne umawial mnie narzeczony. I niby 04.06 na 11.40 mam...ale chcialam tam zadzwonic i zapytac sie czy nie daloby rady na ten tydzien ale wczesniej i dziwna sprawa bo wtedy w czwartek jest otwarte dopiero od 14.30 wiec jakim cudem mam na 11.40. Tylko we wtorki jest od godzin porannych czynne....albo facet cos pomylił albo oni...dzis nie zadzwonimy bo nie czynne a w poniedzialek jakies swieto i pisze ze godziny mogą być inne 🙈🙈🙈 wcale sie nie zdziwie jak mial to byc wtorek a nie czwartek 😂😂😂 teraz mam stresa czy dodzwonimy sie na czas...

Ja w kwietniu byłam na ślubie w kościele a wesele tych samych znajomych ma być we wrzesniu i mam zamiar iść ;)
Ale przyznaje, ze ja mam dosyć duży luz jeśli chodzi o tego wirusa i się jakoś nie boje ;)
Ja bym poszla jesli tylko samopoczucie pozwoli 😁
Zastanawiam sie czy zapytać mojej lekarki :)
Ogólnie bardziej nas stresuje duża ilość górników w rodzinie :D

@Akuku czekam razem z Tobą! To DZISIAJ! ❤🤭

Aa dzieki !

O ktorej @Akuku ma wizyte? :D tez sie nie moge doczekac wiesci

O 14.30 czasu uk, czyli u was 15.30

O 14, pisała któregoś dnia :-) więc czekamy do popołudnia trzymając kciuki ![emoji873]
Dziewczyny co sądzicie o weselach w tym czasie? Zwiększyli limity do 150 osób. No i teraz mamy mega zagwozdkę z mężem. Bo najlepszy przyjaciel męża ma ślub 18 lipca, a moja kuzynka 26go. I teraz nie wiemy co zrobić... Na początku mieli miec tylko śluby bez wesel wiec oczywiste, ze do kościoła idziemy. No ale teraz sie zastanawiamy co z weselami czy isc czy nie isc.. Troche sie boimy. Jedno jest tutaj u nas na Śląsku, a drugie u mnie w Małopolsce...
Na ta chwile myslimy tylko jednak do kościoła i wesela odpuścić.. Ale troche nam szkoda. Zwlaszcza to przyjaciół... Oni wiedzą o mojej ciąży wiec mamy wiecej czasu na decyzje i w ogóle..

Ja chyba bym narazie nie pojechała :( W uk jest bardzo duża śmiertelność.

Dobra idę się ogarniać, jadę po przyjaciółkę I jej corcie.. posiedzimy.. m rozlozy basen.. no i na usg. Odezwę się po :D
Dobra to ja proszę o kciuki, byle by było zdrowe ;)

Miłego dnia. Do później.

Ps trzymam kcouki za resztę wizytujacych dziś dziewczyn :D

Ja bym poszła, ale trzymała dystans. Jakieś tańce to tylko ze swoim, przy życzeniach bez jakiegoś kontaktu fizycznego itp:)

ja od wtorku zaczynam dodatkowe 2 tyg kursu niemieckiego przygotowującego do egzaminu. I niby spoko ale...jest to 3h kursu dziennie gdzie trzeba siedziec w masce w malym ciasnym pokoiku caly ten czas plus mam 1h drogi w jedna strone a pozniej w druga strone...czyli łącznie 5h w masce...nie wiem jak w niej wytrzymam tyle od razu jest mi duszno i mam zawroty glowy a tu tyle w niej siedziec 😰🥺
Moze uszyj sobie maseczke z cienkiego materialu?
Aa dzieki !

O 14.30 czasu uk, czyli u was 15.30

Ja chyba bym narazie nie pojechała :( W uk jest bardzo duża śmiertelność.

Dobra idę się ogarniać, jadę po przyjaciółkę I jej corcie.. posiedzimy.. m rozlozy basen.. no i na usg. Odezwę się po :D
Dobra to ja proszę o kciuki, byle by było zdrowe ;)

Miłego dnia. Do później.

Ps trzymam kcouki za resztę wizytujacych dziś dziewczyn :D
Trzymam mocno kciuki ✊❤️

Jak ktoras jeszcze wizytuje to tez trzymam kciuki!! 😘

W koncu udalo mi sie pospac jeszcze 1,5 godziny 😉

Dziewczyny może któraś mi doradzi. Biorę od początku Femibion 1 i właśnie wczoraj mi się skończyły. Zastanawiam się czy mogę zacząć brać już 2? Dzisiaj mam 11+6, tam jest że od 13tc
Ja zaczęłam od 12 tc tez brać no bez sensu na kilka dni kupować jedynkę ale pytała gina bo akurat miałam wizytę w tedy i powiedział ze śmiało mogę kupić już na 2 trymestr i już biorę od tygodnia :)

Cześć dziewczyny! Dawno sie nie odzywałem bo od tygodnia jakies zle przeczucia mam cos chyba nie tak ... od pewnego czasu mam takie lekko brązowe uplawy dzis sie nasilily takie jak na końcu okresu ogolnie jakas taka nie wyraźną jestem wizyta dopiero za tydzien w sobotę nie wiem co robic to dopiero 10+2 wiec tu (norwegia) nic nie pomogą prywatna wizyte mam dopiero 06.06 oj staram sie nie panować ale wiecie ostatni raz byla 4 tyg temu bylo wszystko ok ale to przeczucie....nie daje mi spokoju.

reklama
Cześć dziewczyny! Dawno sie nie odzywałem bo od tygodnia jakies zle przeczucia mam cos chyba nie tak ... od pewnego czasu mam takie lekko brązowe uplawy dzis sie nasilily takie jak na końcu okresu ogolnie jakas taka nie wyraźną jestem wizyta dopiero za tydzien w sobotę nie wiem co robic to dopiero 10+2 wiec tu (norwegia) nic nie pomogą prywatna wizyte mam dopiero 06.06 oj staram sie nie panować ale wiecie ostatni raz byla 4 tyg temu bylo wszystko ok ale to przeczucie....nie daje mi spokoju.
Ja również mam złe przeczucia cały czas... Ale musi być dobrze

Do góry