reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Moze uszyj sobie maseczke z cienkiego materialu?

Trzymam mocno kciuki ✊❤️

Jak ktoras jeszcze wizytuje to tez trzymam kciuki!! 😘

W koncu udalo mi sie pospac jeszcze 1,5 godziny 😉
Mam te takie maseczki zwykle chirurgiczne. One sa dosc cienkie. Szyc niestety nie umiem...no nie na tyle zeby w tym wyjsc chyba 😆😆😆

reklama
A ja dziewczyny już nie wytrzymuje sama że sobą... Ciągle źle samopoczucie ciągle nic mi się nie chce wyglądam tragicznie... Włosy wiecznie w kok paznokcie z stresu poobgryzane.. Paznokcie w stopach aż się proszą o zrobienie... Nawet golić mi się nie chce a nie wspomnę o brwiach... Wyglądam i czuję się jak 💩... I tak mi z tym źle... Ogólnie mój humor jest straszny nie chce mi się nawet uśmiechać ☹️☹️
U mnie to samo 😔

A ja dziewczyny już nie wytrzymuje sama że sobą... Ciągle źle samopoczucie ciągle nic mi się nie chce wyglądam tragicznie... Włosy wiecznie w kok paznokcie z stresu poobgryzane.. Paznokcie w stopach aż się proszą o zrobienie... Nawet golić mi się nie chce a nie wspomnę o brwiach... Wyglądam i czuję się jak 💩... I tak mi z tym źle... Ogólnie mój humor jest straszny nie chce mi się nawet uśmiechać ☹️☹️

Każda z nas inaczej to przechodzi. Ale już niedługo będzie lepiej!

Ja wracam z krzywej. Wyniki po południu. Ale jeśli ktoś się stresuje przed takim badaniem jak ja przed wizyta - to nie ma czym ;) chwile mi się w głowie zakręciło, trochę się odbijało ale naprawdę spodziewałam się ze i smak będzie gorszy i ze samopoczucie. Mąż był cały czas w gotowości żeby biec mnie ratowac ale wracam spokojnie sama ;)

Zjem coś normalnego i dołączę do teamu zrobienia się na bóstwo ;p wieczorem „piwko” z przyjaciolmi ;)

Ja wracam z krzywej. Wyniki po południu. Ale jeśli ktoś się stresuje przed takim badaniem jak ja przed wizyta - to nie ma czym ;) chwile mi się w głowie zakręciło, trochę się odbijało ale naprawdę spodziewałam się ze i smak będzie gorszy i ze samopoczucie. Mąż był cały czas w gotowości żeby biec mnie ratowac ale wracam spokojnie sama ;)

Zjem coś normalnego i dołączę do teamu zrobienia się na bóstwo ;p wieczorem „piwko” z przyjaciolmi ;)

No to super czyli czekamy teraz na wyniki :)
Ja dziś zamiar sprzątania domku i tez zrobienia się chodź trochę na bóstwo hehe bo spotkanko mamy jutro znajomi przyjeżdzają do nas a nie widzieliśmy się od lutego przez tego wirusa :/ wiec trzeba dom ogarnąć i sama siebie 😂 cin cin zero się chłodzi w lodowce 😂

No to super czyli czekamy teraz na wyniki :)
Ja dziś zamiar sprzątania domku i tez zrobienia się chodź trochę na bóstwo hehe bo spotkanko mamy jutro znajomi przyjeżdzają do nas a nie widzieliśmy się od lutego przez tego wirusa :/ wiec trzeba dom ogarnąć i sama siebie 😂 cin cin zero się chłodzi w lodowce 😂

A piliśmy tego cin cina na rocznice, jako tako weszło. Smakowało mi jak połączenie oranzadki w proszku z ruskaczem 😂 Chociaż mąż nic takiego nie wyczuł.

My właśnie już ruszyliśmy powoli z tymi spotkaniami. W środę byliśmy, dziś idziemy a jutro wspólnie z druga para jedziemy w góry. Ale to aż dziwne było się tak spotkać po takim czasie :D

W Polsce na Śląsku najwiecej zarażonych koronami wirusem jest górników. Ogólnie całe rodziny miały byc poddawane testa a niestety w praktyce wyglada to inaczej. Chodzi o wirusa o strach o zarażenie.
Aaa... to nie wiedzialam. Ale epidemia juz chyba ustaje w polsce?

Super ze tak dobrze to zniosłaś. Ja źle wspominam wypicie glukozy i na samą myśl mi niedobrze... W tej ciąży pewnie będę miała szybciej robiona ze względu że mi w ciąży z Córeczka wyszła cukrzyca

A piliśmy tego cin cina na rocznice, jako tako weszło. Smakowało mi jak połączenie oranzadki w proszku z ruskaczem 😂 Chociaż mąż nic takiego nie wyczuł.

My właśnie już ruszyliśmy powoli z tymi spotkaniami. W środę byliśmy, dziś idziemy a jutro wspólnie z druga para jedziemy w góry. Ale to aż dziwne było się tak spotkać po takim czasie :D
Ale Wam zazdroszczę tych wyjść na prawdę 😊 też bym wyszła ale z drugiej strony czuje się jak 💩 i tak wyglądam... Strasznie napuchlam w ciąży mi szybko zatrzymuje się woda i do tego ciśnienie...

reklama
@Martni super wiadomości, gratulacje serdeczne,fajnie,że było widać płeć😍

@Akuku czekamy z niecierpliwością na twoją relację😁

Ktoś jeszcze dzisiaj wizytuje?

@Basiola ,kurczę ja bym chyba przełożyła sobie tą wizytę na wczesniejszy termin, takie szybkie usg,żeby się nie stresować...a może tobie potrzebna też ta luteina?

Do góry