reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Dziewczyny, czy któraś z Was walczy ze zwiększonym apetytem? 😁 Większość widzę raczej w drugą stronę, a ja od kilku dni jestem non stop głodna 😱 Jem małe i częste posiłki, staram się co 3 godziny, ale rzadko kiedy wytrzymuję :/ Waga co prawda nie rośnie, ale boję się że jak tak dalej pójdzie, to skończę z wagą +30 🙈
Ja mam to samo... Co zjem zaraz robie się głodna...i jem niestety dużo... Bo nie umiem się opanować :p a najgorzej, że potem mi tak strasznie brzuch wywala i bardzo często mam... Gazy 🙈😂😜

reklama
Dziewczyny, czy któraś z Was walczy ze zwiększonym apetytem? [emoji16] Większość widzę raczej w drugą stronę, a ja od kilku dni jestem non stop głodna [emoji33] Jem małe i częste posiłki, staram się co 3 godziny, ale rzadko kiedy wytrzymuję :/ Waga co prawda nie rośnie, ale boję się że jak tak dalej pójdzie, to skończę z wagą +30 [emoji85]
Ja...a w planach miałam byc na minusie 6-8 a już mam plus 3...

Ja mam to samo... Co zjem zaraz robie się głodna...i jem niestety dużo... Bo nie umiem się opanować :p a najgorzej, że potem mi tak strasznie brzuch wywala i bardzo często mam... Gazy 🙈😂😜

Witaj w klubie 🙈 Miałam dzisiaj wstawić zdjęcie brzuszka, ale doszłam do wniosku, że poczekam do rana, czy jeszcze będę go miała, bo to najpewniej zupa jarzynowa i wzdęcia xD

Ale Wam zazdroszczę, że macie apetyt. Co prawda myślę, że u mnie zaraz się zmieni, ale to już naprawdę długo trwa. Najgorzej dla mnie, żeby zjeść coś konkretnego, jakiś obiad. Najłatwiej wchodzą wafle ryżowe czy suche bułki 🙄 Zdarza mi się, że właśnie przygotuję super wartościowy obiad do pracy, a potem nie mogę na niego patrzeć i chodzę po ludziach pytać się czy mają suchą bułkę😆😂

Te przyrosty, to pewnie też woda i np. większe piersi, tym bardziej że @EvilDesiree z tego co pamiętam, to zdrowo się odżywiasz :)
O to na pewno. Cycki już mi takie ogromne urosły, że mam wrażenie że ważą razem może z 10kg :o na szczęście przestają boleć przy dotyku :) jedynie co jakiś czas sutki mnie swędzą :p a co do odżywiania... Niestety mocno średnio się zdrowo odzywiam 🙈

Ale Wam zazdroszczę, że macie apetyt. Co prawda myślę, że u mnie zaraz się zmieni, ale to już naprawdę długo trwa. Najgorzej dla mnie, żeby zjeść coś konkretnego, jakiś obiad. Najłatwiej wchodzą wafle ryżowe czy suche bułki 🙄 Zdarza mi się, że właśnie przygotuję super wartościowy obiad do pracy, a potem nie mogę na niego patrzeć i chodzę po ludziach pytać się czy mają suchą bułkę😆😂

Z tymi obiadami to i ja tak mam. Nagotuję się, a potem stwierdzę, że kompletnie nie na to mam ochotę i kończy się najczęściej na tostach z masłem i dżemem albo serem 🙈

reklama
Byłam dziś w poradni w szpitalu na wizycie. Pani na USG powiedziała że uwidoczniono fizyczna przepuklinę pępkowa. Z uwagi że to jest 10 tydzień powiedziała że to normalne i że do 13 tyg powinno się wchłonąć. Kontrolą USG za 3 tyg. Mimo wszystko się stresuje jak to się nie wchłonie..miala któraś podobnie ?

Do góry