reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

Dziewczyny, czy któraś z Was walczy ze zwiększonym apetytem? 😁 Większość widzę raczej w drugą stronę, a ja od kilku dni jestem non stop głodna 😱 Jem małe i częste posiłki, staram się co 3 godziny, ale rzadko kiedy wytrzymuję :/ Waga co prawda nie rośnie, ale boję się że jak tak dalej pójdzie, to skończę z wagą +30 🙈
Ja mam to samo... Co zjem zaraz robie się głodna...i jem niestety dużo... Bo nie umiem się opanować :p a najgorzej, że potem mi tak strasznie brzuch wywala i bardzo często mam... Gazy 🙈😂😜

reklama
Dziewczyny, czy któraś z Was walczy ze zwiększonym apetytem? [emoji16] Większość widzę raczej w drugą stronę, a ja od kilku dni jestem non stop głodna [emoji33] Jem małe i częste posiłki, staram się co 3 godziny, ale rzadko kiedy wytrzymuję :/ Waga co prawda nie rośnie, ale boję się że jak tak dalej pójdzie, to skończę z wagą +30 [emoji85]
Ja...a w planach miałam byc na minusie 6-8 a już mam plus 3...

Ja mam to samo... Co zjem zaraz robie się głodna...i jem niestety dużo... Bo nie umiem się opanować :p a najgorzej, że potem mi tak strasznie brzuch wywala i bardzo często mam... Gazy 🙈😂😜

Witaj w klubie 🙈 Miałam dzisiaj wstawić zdjęcie brzuszka, ale doszłam do wniosku, że poczekam do rana, czy jeszcze będę go miała, bo to najpewniej zupa jarzynowa i wzdęcia xD

Ale Wam zazdroszczę, że macie apetyt. Co prawda myślę, że u mnie zaraz się zmieni, ale to już naprawdę długo trwa. Najgorzej dla mnie, żeby zjeść coś konkretnego, jakiś obiad. Najłatwiej wchodzą wafle ryżowe czy suche bułki 🙄 Zdarza mi się, że właśnie przygotuję super wartościowy obiad do pracy, a potem nie mogę na niego patrzeć i chodzę po ludziach pytać się czy mają suchą bułkę😆😂

Te przyrosty, to pewnie też woda i np. większe piersi, tym bardziej że @EvilDesiree z tego co pamiętam, to zdrowo się odżywiasz :)
O to na pewno. Cycki już mi takie ogromne urosły, że mam wrażenie że ważą razem może z 10kg :o na szczęście przestają boleć przy dotyku :) jedynie co jakiś czas sutki mnie swędzą :p a co do odżywiania... Niestety mocno średnio się zdrowo odzywiam 🙈

Ale Wam zazdroszczę, że macie apetyt. Co prawda myślę, że u mnie zaraz się zmieni, ale to już naprawdę długo trwa. Najgorzej dla mnie, żeby zjeść coś konkretnego, jakiś obiad. Najłatwiej wchodzą wafle ryżowe czy suche bułki 🙄 Zdarza mi się, że właśnie przygotuję super wartościowy obiad do pracy, a potem nie mogę na niego patrzeć i chodzę po ludziach pytać się czy mają suchą bułkę😆😂

Z tymi obiadami to i ja tak mam. Nagotuję się, a potem stwierdzę, że kompletnie nie na to mam ochotę i kończy się najczęściej na tostach z masłem i dżemem albo serem 🙈

reklama
Byłam dziś w poradni w szpitalu na wizycie. Pani na USG powiedziała że uwidoczniono fizyczna przepuklinę pępkowa. Z uwagi że to jest 10 tydzień powiedziała że to normalne i że do 13 tyg powinno się wchłonąć. Kontrolą USG za 3 tyg. Mimo wszystko się stresuje jak to się nie wchłonie..miala któraś podobnie ?

Do góry