reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
@LadyNegra @bejbi002 @Asia Kasia cieszę się że u Waszych bąbelków wszystko w porządku :)
Ja dzisiaj podczytuje Was ale sił nie mam na nic :( w nocy chyba w ogóle nie spałam tylko się przewracalam z boku na bok, rano wymiotowałam potem mega mdłości ktore cały czas trzymają, dzieci nie dały pospać po południu mimo że nawet się na klucz w sypialni zamknęłam to się dobijały co chwila [emoji24] dogorywam :( jedyny plus że endokrynolog powiedziała że wynik TSH jest okej i nieco zwiększyła dawkę leku bo teraz bhcg będzie malała i nie będzie wspomagać tarczycy dlatego trzeba zwiększyć i pilnować wyników badań.
Brzuszki macie urocze z tymi kuleczkami wystającymi pod pępkiem.
Wracam do Mroza, podusi, otwartego okna i zupki z kubka.
Odpoczywaj [emoji4]

Tak się zastanawiam nad detektorem tętna... warto? Mam możliwość odkupienia od koleżanki za 50 zł Dotychczas nie miałam potrzeby...ale taka myśl mi dziś przemknęła ...że może ?? 😊
Na początku bylam na nie.. Potem tutaj pojawilo sie bardzo dużo poronień na forum i zaczelam sie stresowac bo ostatnia wizytę mialam 6.05.. I kupilam. :) nie zaluje ani grosza. :) codziennie szukam i mąż slucha ze mną :) puscilam tesciowej nagranie i tesciowi to sie az popłakali :D takze jestem na tak :)
Co macie dzis na obiad? Chyba zrobie kurczaka curry z ananasem, moze dam rade zjesc...
U nas dzisiaj spaghetti :) jutro robie kalafiora opiekanego :) wczoraj zupa tajska z kurczakiem :D

@martini6 dawaj znac ❤️

Dziewczyny, czy któraś z Was walczy ze zwiększonym apetytem? 😁 Większość widzę raczej w drugą stronę, a ja od kilku dni jestem non stop głodna 😱 Jem małe i częste posiłki, staram się co 3 godziny, ale rzadko kiedy wytrzymuję :/ Waga co prawda nie rośnie, ale boję się że jak tak dalej pójdzie, to skończę z wagą +30 🙈

reklama
Dziewczyny, czy któraś z Was walczy ze zwiększonym apetytem? 😁 Większość widzę raczej w drugą stronę, a ja od kilku dni jestem non stop głodna 😱 Jem małe i częste posiłki, staram się co 3 godziny, ale rzadko kiedy wytrzymuję :/ Waga co prawda nie rośnie, ale boję się że jak tak dalej pójdzie, to skończę z wagą +30 🙈
Ja niestety nie, już się zaraz 13 tydzień kończy, a ja dalej nie mam apetytu i nie mam żadnych zachcianek. Ostatnio jadłam w pracy o 13 i już jestem głodna, ale nie wiem nawet co zjeść, bo tak na nic ochoty nie mam...

Do góry