reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Ja mam na brzuchu tłuszczyk + tendencję do wzdęć, więc wciąż nie mogę rozstrzygnąć czy to już widać ciążę czy jednak nie ;) Ale może trochę...

Cudowne wiesci i sliczna ksiezniczka ❤ To teraz na kiedy Ci wychodzi termin?
Na ostatniej wizycie powiedział że trzymamy się już terminu 14 grudnia, ale dziś oprocz tego terminu na wynikach jest także 10 grudnia, więc pewnie loteria, na razie się nie przywiązuję do daty 😀 myślę że dziecko ma prawo być "długie", mając Tate mierzącego 195cm, a Mamę 175cm 🙊😂

W końcu się udało wstawić. Ja wyglądam teraz tak :) ciężko powiedzieć czy coś widać bo doszła opuchlizna po porannym zastrzyku :D

Załączniki

• IMG_20200528_150306.jpg
    IMG_20200528_150306.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 102
reklama
@LadyNegra @bejbi002 @Asia Kasia cieszę się że u Waszych bąbelków wszystko w porządku :)
Ja dzisiaj podczytuje Was ale sił nie mam na nic :( w nocy chyba w ogóle nie spałam tylko się przewracalam z boku na bok, rano wymiotowałam potem mega mdłości ktore cały czas trzymają, dzieci nie dały pospać po południu mimo że nawet się na klucz w sypialni zamknęłam to się dobijały co chwila 😭 dogorywam :( jedyny plus że endokrynolog powiedziała że wynik TSH jest okej i nieco zwiększyła dawkę leku bo teraz bhcg będzie malała i nie będzie wspomagać tarczycy dlatego trzeba zwiększyć i pilnować wyników badań.
Brzuszki macie urocze z tymi kuleczkami wystającymi pod pępkiem.
Wracam do Mroza, podusi, otwartego okna i zupki z kubka.

Do góry