Asia Kasia
Fanka BB :)
Mąż będzie jutro i do środy będzie miał wolne więc odpoczneDobrze, ze jesteś spokojniejsza.
Kiedy mąż wraca? Może mógłby wziąć urlop żebyś polezala parę dni?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mąż będzie jutro i do środy będzie miał wolne więc odpoczneDobrze, ze jesteś spokojniejsza.
Kiedy mąż wraca? Może mógłby wziąć urlop żebyś polezala parę dni?
10+3 dlatego jestem zdziwiona ze tak ażA który tydzień u ciebie ?
Może format pliku nie takiCiekawi mnie czemu nie mogę dodać zdjęcia... Już nawet go pomniejszyłam..
nie no zwykłe zdjęcie, przed chwilą zrobiłam zawsze bez problemu się dodawały...Może format pliku nie taki
To nie mam pojęcia. Jeśli z telefonu próbujesz dodać to wyczyściłabym z zadań i kart przeglądarkę i spróbowałabym jeszcze razGonie
nie no zwykłe zdjęcie, przed chwilą zrobiłam zawsze bez problemu się dodawały...
Na ostatniej wizycie powiedział że trzymamy się już terminu 14 grudnia, ale dziś oprocz tego terminu na wynikach jest także 10 grudnia, więc pewnie loteria, na razie się nie przywiązuję do daty myślę że dziecko ma prawo być "długie", mając Tate mierzącego 195cm, a Mamę 175cmCudowne wiesci i sliczna ksiezniczka ❤ To teraz na kiedy Ci wychodzi termin?