reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Dziewczyny a jak wasze brzuchy? Widać coś? Dzisiaj stanęłam przed lustrem i tak troche się zdziwiłam. Żeby tak?
1 zdjecie przed ciaza chyba z poczatku marca a 2 zdjecie z wczoraj 12 tydzien 😆😅 ogolnie wciaz na minusie jestem ale juz tylko -1.5kg od poczatku a nie prawie -3

Ps. Co do pieprzyka bo na 2 zdj go nie ma to dlatego ze to 1 zdj musialam zrobic odbicie lustrzane zeby bylo lepiej widac jak w jedna strone sa bo to dwa inne boki 😅

Załączniki

• 20200528_104240.jpg
    20200528_104240.jpg
    602,9 KB · Wyświetleń: 101
reklama
Wróciłam z badań prenatalnych [emoji3526] nasze maleństwo szybko rośnie bo dziś miało być 11+3, a okazało się że jest 12+2 [emoji7] całe 5,4cm szczęścia, zdrowa dzidzia i ryzyko wad bardzo małe [emoji7]
i... na 80% dziewczynka!!!
Pierwszy raz aż tak się wzruszyłam kiedy już wiem że wszystko jest dobrze i jeśli nic jej nie wyrośnie to czekamy na Mała Księżniczkę [emoji7][emoji7][emoji7]
Bardzo się cieszę [emoji3590][emoji3059]

Jestem po konsultacji przepraszam że dopiero teraz piszę ale nospa zaczęła działać i się zdrzemnęłam razem z Córeczka. Mam brać nospe i do tego magnez.. Niepokoi ja uczucia parcia w dół co do bólu mówiła że może się pojawiać tez ze względu na moją bliznę po cc (ale żeby aż tak)..
Co do obiadu ja zjem same zupy dzisaj wjechały pieczone ziemniaczki zjadłam same bez mięsa 😅 i od rana chodzi za mną gyros matko a do sklepu się nie ruszam ale chyba fisia dostanę

Chyba się zdecyduję, tym bardziej, że za nieduże pieniądze ;)
Warto! Mi daje ogromny spokój można sprawdzić przed wizytą czy bije serduszko i od razu inaczej się na takiej wizycie czuje. Nie ma strachu czy serce jeszcze bije tylko jest przyjemność z oglądania ruszającej się fasolki.
Dziewczyny byłam na wizycie, wszystko na ten moment wyglada dobrze, bąbelek ma już ponad 3 cm i jest bardzo ruchliwy 😊 prenatalne za 2 tyg 10.06 już się nie mogę doczekać to będzie dla mnie najwazniejsza wizyta, będę taka szczęśliwa jeśli wszystko okaże się prawidłowe i test panorama i pappa wyjdą dobrze. ☺

Jestem po konsultacji przepraszam że dopiero teraz piszę ale nospa zaczęła działać i się zdrzemnęłam razem z Córeczka. Mam brać nospe i do tego magnez.. Niepokoi ja uczucia parcia w dół co do bólu mówiła że może się pojawiać tez ze względu na moją bliznę po cc (ale żeby aż tak)..
Co do obiadu ja zjem same zupy dzisaj wjechały pieczone ziemniaczki zjadłam same bez mięsa [emoji28] i od rana chodzi za mną gyros matko a do sklepu się nie ruszam ale chyba fisia dostanę
Dobrze, ze jesteś spokojniejsza.
Kiedy mąż wraca? Może mógłby wziąć urlop żebyś polezala parę dni?

reklama
Warto! Mi daje ogromny spokój można sprawdzić przed wizytą czy bije serduszko i od razu inaczej się na takiej wizycie czuje. Nie ma strachu czy serce jeszcze bije tylko jest przyjemność z oglądania ruszającej się fasolki.
Dziewczyny byłam na wizycie, wszystko na ten moment wyglada dobrze, bąbelek ma już ponad 3 cm i jest bardzo ruchliwy [emoji4] prenatalne za 2 tyg 10.06 już się nie mogę doczekać to będzie dla mnie najwazniejsza wizyta, będę taka szczęśliwa jeśli wszystko okaże się prawidłowe i test panorama i pappa wyjdą dobrze. [emoji5]
Gratulacje [emoji3590]

Do góry