reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Ciekawa jestem kiedy mój synek przestanie lubić zdjęcia 😂 narazie od "urodzenia" chętnie pozuje, dzisiaj kończy 3 lata i 4 miesiące 😁

Załączniki

• IMG_20200528_112017.jpg
    IMG_20200528_112017.jpg
    263,9 KB · Wyświetleń: 71
Tak się zastanawiam nad detektorem tętna... warto? Mam możliwość odkupienia od koleżanki za 50 zł Dotychczas nie miałam potrzeby...ale taka myśl mi dziś przemknęła ...że może ?? 😊
Ja kupilam, bo strasznie mi sie dluzyl czas czekania na pierwsze usg, tutaj dopiero w 12 tygodniu. Dalam 20€ za uzywany. Udalo mi sie wylapac serduszko juz w 9+5 😊❤️ Tylko czasem moze byc ciezko znalezc serduszko, wiec jesli sie nie boisz, ze bedziesz panikowac, to ja polecam 😉

reklama
Tak się zastanawiam nad detektorem tętna... warto? Mam możliwość odkupienia od koleżanki za 50 zł Dotychczas nie miałam potrzeby...ale taka myśl mi dziś przemknęła ...że może ?? 😊
Warto!!! Czasem zeby sie uspokoic a czasem tak dla relaxu posluchac tego malutkiego serduszka 😍😍😍 czysta rozkosz tak troszke podglądnąć malca 😅

Do góry