reklama
niemandin
Fanka BB :)
Co macie dzis na obiad? Chyba zrobie kurczaka curry z ananasem, moze dam rade zjesc...
U mnie ostatnio rządzą zupy, dzisiaj jarzynowa Ale czuję, że na kolację wjedzie coś treściwego, mam ochotę na quesadille od kilku dni
Patrycjaaa97
Ja kupilam, bo strasznie mi sie dluzyl czas czekania na pierwsze usg, tutaj dopiero w 12 tygodniu. Dalam 20€ za uzywany. Udalo mi sie wylapac serduszko juz w 9+5 Tylko czasem moze byc ciezko znalezc serduszko, wiec jesli sie nie boisz, ze bedziesz panikowac, to ja polecamTak się zastanawiam nad detektorem tętna... warto? Mam możliwość odkupienia od koleżanki za 50 zł Dotychczas nie miałam potrzeby...ale taka myśl mi dziś przemknęła ...że może ??
Patrycjaaa97
Co macie dzis na obiad? Chyba zrobie kurczaka curry z ananasem, moze dam rade zjesc...
Ja dziś uciekam do mamy na obiad, będą gołąbki. A wczoraj miałam kalafiorową
Rumiankowa
Ja tez jarzynowaU mnie ostatnio rządzą zupy, dzisiaj jarzynowa Ale czuję, że na kolację wjedzie coś treściwego, mam ochotę na quesadille od kilku dni
Na kolacje wrapa pełnoziarnistego z warzywami i falafelami zjem przynajmniej taki jest plan ale to się jeszcze może zmienić 3 razy
Taki piekny chlopak, lepiej zeby mu nie przeszloCiekawa jestem kiedy mój synek przestanie lubić zdjęcia narazie od "urodzenia" chętnie pozuje, dzisiaj kończy 3 lata i 4 miesiące
Patrycjaaa97
Taki piekny chlopak, lepiej zeby mu nie przeszlo
Dziękuję haha, no fajnie by było
Kakussska93
reklama
L
Lebkuchen_mum
Gość
Warto!!! Czasem zeby sie uspokoic a czasem tak dla relaxu posluchac tego malutkiego serduszka czysta rozkosz tak troszke podglądnąć malcaTak się zastanawiam nad detektorem tętna... warto? Mam możliwość odkupienia od koleżanki za 50 zł Dotychczas nie miałam potrzeby...ale taka myśl mi dziś przemknęła ...że może ??