reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Wróciłam z badań prenatalnych ☺️ nasze maleństwo szybko rośnie bo dziś miało być 11+3, a okazało się że jest 12+2 😍 całe 5,4cm szczęścia, zdrowa dzidzia i ryzyko wad bardzo małe 😍
i... na 80% dziewczynka!!!
Pierwszy raz aż tak się wzruszyłam kiedy już wiem że wszystko jest dobrze i jeśli nic jej nie wyrośnie to czekamy na Mała Księżniczkę 😍😍😍

Załączniki

• IMG_20200528_125221.jpg
    IMG_20200528_125221.jpg
    354,9 KB · Wyświetleń: 87
reklama
Wróciłam z badań prenatalnych ☺ nasze maleństwo szybko rośnie bo dziś miało być 11+3, a okazało się że jest 12+2 😍 całe 5,4cm szczęścia, zdrowa dzidzia i ryzyko wad bardzo małe 😍
Pierwszy raz aż tak się wzruszyłam kiedy już wiem że wszystko jest dobrze i jeśli nic jej nie wyrośnie to czekamy na Mała Księżniczkę 😍😍😍

Wow...gratulacje 😍 😍mam nadzieję, że za 3 tygodnie i ja tak napiszę 😊a prenatalne ..sama byłaś czy mogłaś wejść z mężem? Bo mi zaznaczyła, jak się umawiałam, że ze względu na stytuację niestety sama mam być.

Wow...gratulacje 😍 😍mam nadzieję, że za 3 tygodnie i ja tak napiszę 😊a prenatalne ..sama byłaś czy mogłaś wejść z mężem? Bo mi zaznaczyła, jak się umawiałam, że ze względu na stytuację niestety sama mam być.
Ja też mam za równo 3 tygodnie tj 18 czerwca ☺️ mi lekarz powiedział że raczej szans nie ma aby do tego terminu były wizyty z partnerem, ale w razie czego będa informować 🤞

Trzymam kciuki, żeby każda z Was wróciła z dobrymi wieściami 😘
Musiałam wejść sama, ale dostałam nagranie na płycie 😀

Dzięki dziewczyny! Mam nadzieję, bo oprócz tego guzka, który mi wynalazł, mam też jednego pod pachą z tej samej strony. Od 2 lat co prawda, ale nikt nie wie co to jest :/ Byłam u 3 lekarzy i każdy mówił coś innego 🤦‍♀️ Dzisiaj idę w końcu do jednego z najlepszych w mieście i mam nadzieję, że mnie uspokoi.
Wróciłam z badań prenatalnych ☺ nasze maleństwo szybko rośnie bo dziś miało być 11+3, a okazało się że jest 12+2 😍 całe 5,4cm szczęścia, zdrowa dzidzia i ryzyko wad bardzo małe 😍
Zadroszczę i gratuluję, mam nadzieję, że mnie jutro też takie dobre wiadomości czekają:)

Cudowne wiesci i sliczna ksiezniczka ❤️ To teraz na kiedy Ci wychodzi termin?

Ja też mam za równo 3 tygodnie tj 18 czerwca ☺ mi lekarz powiedział że raczej szans nie ma aby do tego terminu były wizyty z partnerem, ale w razie czego będa informować 🤞
ooo to już jesteśmy dwie 😊ale ja dopiero na godz. 19.15, zależało mi bardzo na konkretnej lekarce (tej co robiła w 2017 mi badania) a do tego jeszcze 50 km drogi...

Tak się zastanawiam nad detektorem tętna... warto? Mam możliwość odkupienia od koleżanki za 50 zł Dotychczas nie miałam potrzeby...ale taka myśl mi dziś przemknęła ...że może ?? 😊

reklama
Ja też mam za równo 3 tygodnie tj 18 czerwca ☺ mi lekarz powiedział że raczej szans nie ma aby do tego terminu były wizyty z partnerem, ale w razie czego będa informować 🤞
Ja mam za 1,5 tygodnia i jeszcze się przedzwonię upewnię w poniedziałek rano przed badaniem. Tak na wszelki wypadek.

Kupiłam glukozę. Jaka to jest wielka butla. Ja umrę jak to będę piła jutro.

Do góry