reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
To prawda jedno ust A ile stresów mnie by było.. koryto będzie tydz jak będziesz miała usg . Też piątek jak ja .. Ahhh oby szybko Ci zleciało.

A córka domyślna :D u mnie brzuch taki że nawet głupi by się domyślić hahaha.

Uff. To teraz spokojnie :)

Spokojnie do przyszłego piątku, wtedy prenatalne 😂

No wlasnie, zrobiliby chociaz jedno usg wczesniej, a tak to czlowiek swiruje jak trzeba tyle czekac. Ale juz tylko tydzien mi zostal, w nastepny piatek zobacze kto tam siedzi 😁

Nie chce zapeszac, ale dzis czuje sie o niebo lepiej, moze uda mi sie nadrobic zaleglosci z wczoraj 😊
Ah powiem Wam jeszcze, ze moja corka, ktora teoretycznie nie wie o ciazy, chociaz mowilam m, ze ona chyba cos podejrzewa, bo chodzi teraz ciagle z lalka bebe, mowi ze to jej siostrzyczka, kazala mi wlozyc sobie poduszke pod bluzke i mi robila zdjecia i najlepsze, ze napisala do mojej tesciowej (ktora tez nic nie wie jeszcze), ze mamá jest w ciazy! Tesciowa ze coooo???? 😮 Potem sie m pytala, czy to prawda, a on jej ze nie, bo dopiero po usg chce powiedziec. A ja mu na to - no i kto teraz naklamal? 😂😂😂

😜u mnie rodzinka też jeszcze nie wie....wczoraj ciotka przyszła i mówi, że jej się śniło ,ze miałam chłopca i ze Edward go nazwałam 😆 skomentowałam śmiechem i zmieniłam temat. A rodzicom chce powiedziec w niedzielę, zaprosilam i rodziców i teściów. Zamowilam torcik taki zwykły sernik z galeretką okrągły i na górę wcisnę z lukru maly smoczek i buciki. Ciekawe czy zaskoczą o co biega😜

😜u mnie rodzinka też jeszcze nie wie....wczoraj ciotka przyszła i mówi, że jej się śniło ,ze miałam chłopca i ze Edward go nazwałam 😆 skomentowałam śmiechem i zmieniłam temat. A rodzicom chce powiedziec w niedzielę, zaprosilam i rodziców i teściów. Zamowilam torcik taki zwykły sernik z galeretką okrągły i na górę wcisnę z lukru maly smoczek i buciki. Ciekawe czy zaskoczą o co biega😜

Super pomysł ❤️ My rodziców informowaliśmy tez zawieźliśmy takie cukierki smoczki i wręczyliśmy im 🥰 teściowa nie skumała najpierw a moja mama „na prawdę? No nie mów „ a tata w płacz 😂❤️ Wiec super pomysł masz !!!

reklama
To prawda jedno ust A ile stresów mnie by było.. koryto będzie tydz jak będziesz miała usg . Też piątek jak ja .. Ahhh oby szybko Ci zleciało.

A córka domyślna :D u mnie brzuch taki że nawet głupi by się domyślić hahaha.

Uff. To teraz spokojnie :)
Dzis skonczylam 11, na wizycie bedzie 12+1. Ja brzuch to mam zawsze, a ze teraz mam -2 kg to w sumie roznicy nie ma. Ale, ze ciagle lezalam i mowilam, zeby mi na brzuch nie skakala, ze brzuch mnie boli i wydziwiam z jedzeniem, stwierdzila, ze ostatnio jestem dziwna, no i jeszcze nie raz sobie wezmie moj telefon, to moze zobaczyla jakies reklamy albo strony otwarte i zaczela kombinowac 😉

Dzisiaj jadę jeszcze do mojego lekarza na kontrolę... Od poniedziałku leżę a dzisiaj musiałam zejść po schodach i mam wydzielinę brązowo różowa. Mam nadzieję że wszytsko będzie dobrze trzymajcie kciuki 🤞
Trzymam kciuki ✊😊

Niemandin ciesze sie, ze jest ok 😊👍

Ja bym chciala tesciom juz powiedziec, bo wiem, ze beda mnie rozpieszczac haha 😂 Szkoda tylko, ze tym razem na odleglosc. No ale najpierw sie upewnimy, czy wszystko ok.

Do góry