reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
To prawda jedno ust A ile stresów mnie by było.. koryto będzie tydz jak będziesz miała usg . Też piątek jak ja .. Ahhh oby szybko Ci zleciało.

A córka domyślna :D u mnie brzuch taki że nawet głupi by się domyślić hahaha.

Uff. To teraz spokojnie :)

Spokojnie do przyszłego piątku, wtedy prenatalne 😂

No wlasnie, zrobiliby chociaz jedno usg wczesniej, a tak to czlowiek swiruje jak trzeba tyle czekac. Ale juz tylko tydzien mi zostal, w nastepny piatek zobacze kto tam siedzi 😁

Nie chce zapeszac, ale dzis czuje sie o niebo lepiej, moze uda mi sie nadrobic zaleglosci z wczoraj 😊
Ah powiem Wam jeszcze, ze moja corka, ktora teoretycznie nie wie o ciazy, chociaz mowilam m, ze ona chyba cos podejrzewa, bo chodzi teraz ciagle z lalka bebe, mowi ze to jej siostrzyczka, kazala mi wlozyc sobie poduszke pod bluzke i mi robila zdjecia i najlepsze, ze napisala do mojej tesciowej (ktora tez nic nie wie jeszcze), ze mamá jest w ciazy! Tesciowa ze coooo???? 😮 Potem sie m pytala, czy to prawda, a on jej ze nie, bo dopiero po usg chce powiedziec. A ja mu na to - no i kto teraz naklamal? 😂😂😂

😜u mnie rodzinka też jeszcze nie wie....wczoraj ciotka przyszła i mówi, że jej się śniło ,ze miałam chłopca i ze Edward go nazwałam 😆 skomentowałam śmiechem i zmieniłam temat. A rodzicom chce powiedziec w niedzielę, zaprosilam i rodziców i teściów. Zamowilam torcik taki zwykły sernik z galeretką okrągły i na górę wcisnę z lukru maly smoczek i buciki. Ciekawe czy zaskoczą o co biega😜

😜u mnie rodzinka też jeszcze nie wie....wczoraj ciotka przyszła i mówi, że jej się śniło ,ze miałam chłopca i ze Edward go nazwałam 😆 skomentowałam śmiechem i zmieniłam temat. A rodzicom chce powiedziec w niedzielę, zaprosilam i rodziców i teściów. Zamowilam torcik taki zwykły sernik z galeretką okrągły i na górę wcisnę z lukru maly smoczek i buciki. Ciekawe czy zaskoczą o co biega😜

Super pomysł ❤️ My rodziców informowaliśmy tez zawieźliśmy takie cukierki smoczki i wręczyliśmy im 🥰 teściowa nie skumała najpierw a moja mama „na prawdę? No nie mów „ a tata w płacz 😂❤️ Wiec super pomysł masz !!!

reklama
To prawda jedno ust A ile stresów mnie by było.. koryto będzie tydz jak będziesz miała usg . Też piątek jak ja .. Ahhh oby szybko Ci zleciało.

A córka domyślna :D u mnie brzuch taki że nawet głupi by się domyślić hahaha.

Uff. To teraz spokojnie :)
Dzis skonczylam 11, na wizycie bedzie 12+1. Ja brzuch to mam zawsze, a ze teraz mam -2 kg to w sumie roznicy nie ma. Ale, ze ciagle lezalam i mowilam, zeby mi na brzuch nie skakala, ze brzuch mnie boli i wydziwiam z jedzeniem, stwierdzila, ze ostatnio jestem dziwna, no i jeszcze nie raz sobie wezmie moj telefon, to moze zobaczyla jakies reklamy albo strony otwarte i zaczela kombinowac 😉

Dzisiaj jadę jeszcze do mojego lekarza na kontrolę... Od poniedziałku leżę a dzisiaj musiałam zejść po schodach i mam wydzielinę brązowo różowa. Mam nadzieję że wszytsko będzie dobrze trzymajcie kciuki 🤞
Trzymam kciuki ✊😊

Niemandin ciesze sie, ze jest ok 😊👍

Ja bym chciala tesciom juz powiedziec, bo wiem, ze beda mnie rozpieszczac haha 😂 Szkoda tylko, ze tym razem na odleglosc. No ale najpierw sie upewnimy, czy wszystko ok.

Do góry