Statystyki mówią że z wpadek są częściej dziewuszki, wgl dziewczynki fajne
Ja mam 3 synów i teraz chciałabym 3 corcie
Mnie też boli podbrzusze.. W każdej kolejnej ciazy można czuć mocniej rozrastanie macicy.. Z 10 tyg czy więcej przed porodem moja macica ćwiczy do porodu A jak chodzę wiecznie zestresowana bo nigdy nie wiem czy się rozkręcić czy jednak ustąpi. Tak mam
A wczoraj poczuła hemoroidy /zylaka ? W poprzedniej ciazy wyszedl w 30 tyg, we wcześniejszych zero problemów.. A teraz już w 13 .. nie wiem co mnie czeka dalej
Ja z 2 synek wymiotowalam 2 razy i te 2 razy po bhraczkowej.. więc nie jadłam.. Z resztą nie wymiotowalam wcale.. Z córkami czulam się b dobrze.. mdlosci raczej nie miałam A przynajmniej nie przeszkadzały w funkcjonowaniu.. Za to w tej ciazy mdlosci najgorsze jakie kiedykolwiek mialam plus wymioty I godzinami oddychanie nad miska na czwórka bo tylko w tej pozycji czulam lekka ulgę.. albo bezpieczeństwo.. nie wiem.
Jeszcze nie wiem kto siedzi w brzuchu.
Sluchajalam kiedys na you tubę I tak blisko siebie zakładające się 2 dźwięki to może być echo wlasnie.. Ale rozumiem Cię I Twoje obawy.. mam to samo z tym że u mnie było słychać z 2 stron.kiedy masz ust pierwsze ? Myślę że to że wcześniej nie mamy usg też powoduje takie myśli.
Ja już jutro się dowiem..
Tak ja o 10 zaczynam z chłopcami zajęcia A potrafię wstać 9.50 :/
Nie mam na nic siły.. Choc ostatnio jest I tak dużo lepiej niż było.
Ja w nocy sie przebudzilam siku ... I oczywiście weszła myśl "jutro usg "
Więc ciezko mi było usnąć bo mysli męczą mózg. Na szczęście w końcu usnelam.
Posłucham serduszka jeszcze jak mi dzieci się nie schował. I idę do lekcji z chłopcami.