reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
O kurcze to jak ja ani razu nie wymiotowałam w ciąży i ani razu mnie nie zemdliło to na bank będzie to chłopak? :D
No właśnie ja tak myślałam,ale @MamaLwica ma straszne wymioty a tu trzeci synek, więc obalone, zresztą reszta dziewczyn potwierdza:) a juz się łudziłam,że teraz jak wymiotuje wiecej niż w pierwszej ciąży to może na dziewczynkę, ale jak widać nie😄

@AsiaKasia trzymaj się❤

Hej Dziewczyny... Mnie źle przeczucia nie omijają... A dzisaj ból blizny i straszny ból podbrzusza i jakby uczucie parcie na dół... Nie wiem co się dzieje w żadnej ciąży czegoś takiego nie miałam... Czekam na konsultacje telefoniczna z lekarzem...
A nie masz możliwości jechania na sor ? Aby zrobiło od razu usg ? Trzymam kciuki !! ❤️🙏🏼

A nie masz możliwości jechania na sor ? Aby zrobiło od razu usg ? Trzymam kciuki !! ❤🙏🏼
Mój jedyny szpital w mieście jest szpitalem zakaźnym... Maz w delegacji wraca jutro.. A ja mam córkę pod opieką... Wszystko się wali... Wkurza mnie to że jedyny szpital. Oddalony odemnie 5 minut zrobili go zakaźnym a teraz czlowieku szukaj pomocy...

Hej Dziewczyny... Mnie źle przeczucia nie omijają... A dzisaj ból blizny i straszny ból podbrzusza i jakby uczucie parcie na dół... Nie wiem co się dzieje w żadnej ciąży czegoś takiego nie miałam... Czekam na konsultacje telefoniczna z lekarzem...
Trzymaj się , nie daj się. Możliwe że rozpycha się młodzież dość mocno. Moją siostrę też blizna bolała baaaardzo w drugiej ciąży ale wszystko było okej.

Witajcie kobietki 😁 ja dziś w końcu ten dzień wyczekany po miesiącu jadę zobaczyć moje malenstwo 😍❤ Wizyta na 14 prenatalne i PAPPA a potem z wynikami jadę do mojego gina. Już od rana myśle tylko o tym.... trzymajcie kciuki oby wszystko było dobrze a krwiak żeby się zmniejszył 🙏🏼✊🏻✊🏻
Trzymam mocno zaciśnięte kciuki! :) Tylko oddychaj do tej 14tej ;)

Witajcie kobietki 😁 ja dziś w końcu ten dzień wyczekany po miesiącu jadę zobaczyć moje malenstwo 😍❤ Wizyta na 14 prenatalne i PAPPA a potem z wynikami jadę do mojego gina. Już od rana myśle tylko o tym.... trzymajcie kciuki oby wszystko było dobrze a krwiak żeby się zmniejszył 🙏🏼✊🏻✊🏻
Super! Ale Ci fajnie, ze podgladniesz maluszka, mi juz tylko tydzien zostal 😁 Trzymam mocno kciuki za Twoja wizyte, na pewno wszystko bedzie ok 😘

AsiaKasia i Niemandin trzymam kciuki za Was ✊✊
To ja Tobie powiem przez kogo [emoji106]
Przez męża [emoji1787]
Hahaha sie usmialam z tego 😂😂😂

Dziewczyny zaczynam cos schizowac, wczoraj stwierdzilam, ze na koniec tego okropnego dnia przynajmniej poslucham sobie serduszka na pocieszenie. I nawet bardzo szybko znalazlam, po chwili bylo slychac bardzo wyraznie i jak tak ruszylam troszke, to mialam wrazenie, ze naklada mi sie na to drugi dzwiek. No i nie wiem czy to jakies echo czy ja sie tak sama nakrecam, ze to moga byc blizniaki, ale slychac bylo jakby dwa tetna i nie takie same. Chyba oszalalam 😵 Nie moglam nagrac. Zobacze, czy nastepnym razem znowu uslysze cos takiego.

reklama
Do góry