martini6
Fanka BB :)
Krwiaka już nie będzie! A maleństwo będzie piękne i silne! [emoji173]
Dziękuje kochana bardzo bym chciała aby już znikał ten dziad ale chociaż aby się zmniejszył
![Raised fist: light skin tone :fist_tone1: ✊🏻](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/270a-1f3fb.png)
![Red heart :heart: ❤️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2764.png)
![Face blowing a kiss :kissing_heart: 😘](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f618.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Krwiaka już nie będzie! A maleństwo będzie piękne i silne! [emoji173]
Jestem w trzeciej ciąży i nigdy ani razu nie było wymiotów :-) za to zawsze sie sprawdzało jedno .... pociąg do słodyczyO kurcze to jak ja ani razu nie wymiotowałam w ciąży i ani razu mnie nie zemdliło to na bank będzie to chłopak?![]()
O 12. Póki co wzięłam nospeKurczę tak pamietam jak pisałaś w tedy jak mąż się zwalniał :/o której masz ta konsultacje z lekarzem ? Oby coś doradził
Też mnie ostatnio boli w podbrzuszu, blizna co prawda nie ale słyszałam że tak może być, nawet może podejść lekko krwią i nie oznacza to odrazu nic złego. Pewnie bóle są przez rozciąganie się macicy bo dzidziuś rośnieHej Dziewczyny... Mnie źle przeczucia nie omijają... A dzisaj ból blizny i straszny ból podbrzusza i jakby uczucie parcie na dół... Nie wiem co się dzieje w żadnej ciąży czegoś takiego nie miałam... Czekam na konsultacje telefoniczna z lekarzem...
Trzymam mega kciuki!Witajcie kobietkija dziś w końcu ten dzień wyczekany po miesiącu jadę zobaczyć moje malenstwo
❤ Wizyta na 14 prenatalne i PAPPA a potem z wynikami jadę do mojego gina. Już od rana myśle tylko o tym.... trzymajcie kciuki oby wszystko było dobrze a krwiak żeby się zmniejszył
![]()
Trzymam kciukiO 12. Póki co wzięłam nospe
Trzymam mega kciuki!Dawaj od razu znać
![]()
Jeszcze pytanko bo zaczelam miec obsesje na punkcir mycia wszystkiego zeby nie zarazic sie toksoplazmozą do tego stopnia ze myje nawet cebule...przesadzam? Czy z cebuli sie nie zaraże? Nie wiadomo w sumie co to wczesniej dotykalo gdzie siedzialo itp
Ale super! A w którym tygodniu miałaś prenatalne, że już lekarz zobaczył i potwierdził płeć?Wczoraj miałam prenatalne, i lekarz już potwierdził płeć zdrowy chłopiec wszystkie parametry ok. Także będziemy mieć 3 syna, bardzo się cieszę chłopcy również, stwierdzili ,że jak będzie siostra nie będę się z nią bawić![]()
![]()
Ja kiedyś normalnie funkcjonowałem jak w nocy przespałam 5-6 godzin a teraz.... szkoda gadać! jak nie prześpie 10-12 to jestem nie do życiaCześć dziewczyny
Ja dzisiaj pospalam.. Mam takie spanie w tej ciąży, ze szok.. Wstalam 9:30i chetnie bym poszla nadal..
a tu pranie.. Obiad
Samo sie nie zrobi
Macie tak, ze teraz jestescie mniej produktywne? Ja potrafilam o 8 jechac do pracy.. Konczyc o 18.. Jechac na zakupy.. Wracac.. Gotować obiad o 20 na nastepny dzien i jeszcze ogladac film, nastawiać pranie albo prasowac w trakcie filmu.. A teraz? Tylko bym leżała...