martini6
Fanka BB :)
Krwiaka już nie będzie! A maleństwo będzie piękne i silne! [emoji173]
Dziękuje kochana bardzo bym chciała aby już znikał ten dziad ale chociaż aby się zmniejszył
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Krwiaka już nie będzie! A maleństwo będzie piękne i silne! [emoji173]
Jestem w trzeciej ciąży i nigdy ani razu nie było wymiotów :-) za to zawsze sie sprawdzało jedno .... pociąg do słodyczy z Amelką wcinałam na potęgę prince-pola, z Maksiem snickersy a teraz cukierki czekoladowe...O kurcze to jak ja ani razu nie wymiotowałam w ciąży i ani razu mnie nie zemdliło to na bank będzie to chłopak?
O 12. Póki co wzięłam nospeKurczę tak pamietam jak pisałaś w tedy jak mąż się zwalniał :/ o której masz ta konsultacje z lekarzem ? Oby coś doradził
Też mnie ostatnio boli w podbrzuszu, blizna co prawda nie ale słyszałam że tak może być, nawet może podejść lekko krwią i nie oznacza to odrazu nic złego. Pewnie bóle są przez rozciąganie się macicy bo dzidziuś rośnie Będzie wszystko dobrze, trzymam kciuki odezwij się po konsuktacjiHej Dziewczyny... Mnie źle przeczucia nie omijają... A dzisaj ból blizny i straszny ból podbrzusza i jakby uczucie parcie na dół... Nie wiem co się dzieje w żadnej ciąży czegoś takiego nie miałam... Czekam na konsultacje telefoniczna z lekarzem...
Trzymam mega kciuki! Dawaj od razu znaćWitajcie kobietki ja dziś w końcu ten dzień wyczekany po miesiącu jadę zobaczyć moje malenstwo ❤ Wizyta na 14 prenatalne i PAPPA a potem z wynikami jadę do mojego gina. Już od rana myśle tylko o tym.... trzymajcie kciuki oby wszystko było dobrze a krwiak żeby się zmniejszył
Trzymam kciuki może rzeczywiście tak jak dziewczyny piszą może przez ta bliznę tak odczuwasz bardzo współczuje i trzymaj siebie byle do 12O 12. Póki co wzięłam nospe
Trzymam mega kciuki! Dawaj od razu znać
Jeszcze pytanko bo zaczelam miec obsesje na punkcir mycia wszystkiego zeby nie zarazic sie toksoplazmozą do tego stopnia ze myje nawet cebule...przesadzam? Czy z cebuli sie nie zaraże? Nie wiadomo w sumie co to wczesniej dotykalo gdzie siedzialo itp
Ale super! A w którym tygodniu miałaś prenatalne, że już lekarz zobaczył i potwierdził płeć?Wczoraj miałam prenatalne, i lekarz już potwierdził płeć zdrowy chłopiec wszystkie parametry ok. Także będziemy mieć 3 syna, bardzo się cieszę chłopcy również, stwierdzili ,że jak będzie siostra nie będę się z nią bawić
Ja kiedyś normalnie funkcjonowałem jak w nocy przespałam 5-6 godzin a teraz.... szkoda gadać! jak nie prześpie 10-12 to jestem nie do życiaCześć dziewczyny
Ja dzisiaj pospalam.. Mam takie spanie w tej ciąży, ze szok.. Wstalam 9:30 i chetnie bym poszla nadal.. a tu pranie.. Obiad
Samo sie nie zrobi
Macie tak, ze teraz jestescie mniej produktywne? Ja potrafilam o 8 jechac do pracy.. Konczyc o 18.. Jechac na zakupy.. Wracac.. Gotować obiad o 20 na nastepny dzien i jeszcze ogladac film, nastawiać pranie albo prasowac w trakcie filmu.. A teraz? Tylko bym leżała...