reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Dziękuję dziewczyny za miłe przyjęcie:) jutro i ja mam badania prenatalne, chociaż do tej pory wszystko przebiegało dobrze (dzidzia tydzień temu miała 5 cm i tak się ruszała na Usg, że lakarka miała problem, żeby ją zmierzyć) to i tak strach miesza się z ekscytacją. Pocieszający jest fakt, że śledząc Wasze wpisy widzę również podobne odczucia:) Od początku ciąży niestety jestem na L4 z racji tego, że pracuje w przedszkolu lekarka uznała, żeby nie ryzykować przez tego wirusa, trochę mi żal bo moja grupa wychodzi do szkoły i nie będę mogła się już nimi nacieszyć... Pozdrawiam Was wszystkie i życzę pomyślnych badań:)

reklama
Dzięki dziewczyny! Mam nadzieję, bo oprócz tego guzka, który mi wynalazł, mam też jednego pod pachą z tej samej strony. Od 2 lat co prawda, ale nikt nie wie co to jest :/ Byłam u 3 lekarzy i każdy mówił coś innego 🤦‍♀️ Dzisiaj idę w końcu do jednego z najlepszych w mieście i mam nadzieję, że mnie uspokoi.
Miałam kiedyś takiego guźka pod pachą i po kilku latach jakiś lekarz stwierdził że to torbiel i wyciął mi to i wysłał na badanie guzek okazało się że to nic poważnego torbiel narosniety i od tego momentu mam spokój.

Miałam kiedyś takiego guźka pod pachą i po kilku latach jakiś lekarz stwierdził że to torbiel i wyciął mi to i wysłał na badanie guzek okazało się że to nic poważnego torbiel narosniety i od tego momentu mam spokój.

U mnie najpierw jeden stwierdził, że to żyła. Drugi, że jakiś guzek, może tłuszczak czy coś , ale on nie wie co z tym zrobić 😬 Trochę mnie to pobolewa, ale dopiero odkąd zaszłam w ciążę i piersi mi się powiększyły. Mam nadzieję, że okaże się jak u Ciebie, nic poważnego ❤️

Wczoraj miałam prenatalne, i lekarz już potwierdził płeć zdrowy chłopiec wszystkie parametry ok. Także będziemy mieć 3 syna, bardzo się cieszę chłopcy również, stwierdzili ,że jak będzie siostra nie będę się z nią bawić :) :)
Gratulacje zdrowego synka😍 czyli mit o wymiotach na dziewczynkę totalnie obalony.

Dzięki dziewczyny! Mam nadzieję, bo oprócz tego guzka, który mi wynalazł, mam też jednego pod pachą z tej samej strony. Od 2 lat co prawda, ale nikt nie wie co to jest :/ Byłam u 3 lekarzy i każdy mówił coś innego 🤦‍♀️ Dzisiaj idę w końcu do jednego z najlepszych w mieście i mam nadzieję, że mnie uspokoi.
Powodzenia,czekamy na relację z wizyty i dobre wieści:)

Dzień dobry :)
@Mama.lwica gratuluję trzeciego chłopczyka! Cudownie 😍
@niemandin powodzenia na USG, ja mam jutro bo wymacalam guzek w piersi w której kiedyś miałam torbiel. W ciąży cycki szaleją, więc mam nadzieję że u obu nas to niegroźne anomalie.

Obalam teorię że wymiotuje się na dziewczynkę :) w dwóch ciążach wymiotowałam okrutnie od początku do końca a mam dwóch chłopców :) teraz też wymiotuję ale jeszcze nie wiem przez kogo ;)

Dzień dobry :)
@Mama.lwica gratuluję trzeciego chłopczyka! Cudownie [emoji7]
@niemandin powodzenia na USG, ja mam jutro bo wymacalam guzek w piersi w której kiedyś miałam torbiel. W ciąży cycki szaleją, więc mam nadzieję że u obu nas to niegroźne anomalie.

Obalam teorię że wymiotuje się na dziewczynkę :) w dwóch ciążach wymiotowałam okrutnie od początku do końca a mam dwóch chłopców :) teraz też wymiotuję ale jeszcze nie wiem przez kogo ;)
To ja Tobie powiem przez kogo [emoji106]
Przez męża [emoji1787]

reklama
Do góry