reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

Dziękuję dziewczyny za miłe przyjęcie:) jutro i ja mam badania prenatalne, chociaż do tej pory wszystko przebiegało dobrze (dzidzia tydzień temu miała 5 cm i tak się ruszała na Usg, że lakarka miała problem, żeby ją zmierzyć) to i tak strach miesza się z ekscytacją. Pocieszający jest fakt, że śledząc Wasze wpisy widzę również podobne odczucia:) Od początku ciąży niestety jestem na L4 z racji tego, że pracuje w przedszkolu lekarka uznała, żeby nie ryzykować przez tego wirusa, trochę mi żal bo moja grupa wychodzi do szkoły i nie będę mogła się już nimi nacieszyć... Pozdrawiam Was wszystkie i życzę pomyślnych badań:)

reklama
Dzięki dziewczyny! Mam nadzieję, bo oprócz tego guzka, który mi wynalazł, mam też jednego pod pachą z tej samej strony. Od 2 lat co prawda, ale nikt nie wie co to jest :/ Byłam u 3 lekarzy i każdy mówił coś innego 🤦‍♀️ Dzisiaj idę w końcu do jednego z najlepszych w mieście i mam nadzieję, że mnie uspokoi.
Miałam kiedyś takiego guźka pod pachą i po kilku latach jakiś lekarz stwierdził że to torbiel i wyciął mi to i wysłał na badanie guzek okazało się że to nic poważnego torbiel narosniety i od tego momentu mam spokój.

Miałam kiedyś takiego guźka pod pachą i po kilku latach jakiś lekarz stwierdził że to torbiel i wyciął mi to i wysłał na badanie guzek okazało się że to nic poważnego torbiel narosniety i od tego momentu mam spokój.

U mnie najpierw jeden stwierdził, że to żyła. Drugi, że jakiś guzek, może tłuszczak czy coś , ale on nie wie co z tym zrobić 😬 Trochę mnie to pobolewa, ale dopiero odkąd zaszłam w ciążę i piersi mi się powiększyły. Mam nadzieję, że okaże się jak u Ciebie, nic poważnego ❤️

Wczoraj miałam prenatalne, i lekarz już potwierdził płeć zdrowy chłopiec wszystkie parametry ok. Także będziemy mieć 3 syna, bardzo się cieszę chłopcy również, stwierdzili ,że jak będzie siostra nie będę się z nią bawić :) :)
Gratulacje zdrowego synka😍 czyli mit o wymiotach na dziewczynkę totalnie obalony.

Dzięki dziewczyny! Mam nadzieję, bo oprócz tego guzka, który mi wynalazł, mam też jednego pod pachą z tej samej strony. Od 2 lat co prawda, ale nikt nie wie co to jest :/ Byłam u 3 lekarzy i każdy mówił coś innego 🤦‍♀️ Dzisiaj idę w końcu do jednego z najlepszych w mieście i mam nadzieję, że mnie uspokoi.
Powodzenia,czekamy na relację z wizyty i dobre wieści:)

Dzień dobry :)
@Mama.lwica gratuluję trzeciego chłopczyka! Cudownie 😍
@niemandin powodzenia na USG, ja mam jutro bo wymacalam guzek w piersi w której kiedyś miałam torbiel. W ciąży cycki szaleją, więc mam nadzieję że u obu nas to niegroźne anomalie.

Obalam teorię że wymiotuje się na dziewczynkę :) w dwóch ciążach wymiotowałam okrutnie od początku do końca a mam dwóch chłopców :) teraz też wymiotuję ale jeszcze nie wiem przez kogo ;)

Dzień dobry :)
@Mama.lwica gratuluję trzeciego chłopczyka! Cudownie [emoji7]
@niemandin powodzenia na USG, ja mam jutro bo wymacalam guzek w piersi w której kiedyś miałam torbiel. W ciąży cycki szaleją, więc mam nadzieję że u obu nas to niegroźne anomalie.

Obalam teorię że wymiotuje się na dziewczynkę :) w dwóch ciążach wymiotowałam okrutnie od początku do końca a mam dwóch chłopców :) teraz też wymiotuję ale jeszcze nie wiem przez kogo ;)
To ja Tobie powiem przez kogo [emoji106]
Przez męża [emoji1787]

reklama
Do góry