reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

Dziewczyny a jak to jest z tymi bakteriami w moczu? Same bakterie też są groźne czy tylko w połączeniu z czymś? Ja miałam bardzo liczne bakterie i moja gin stwierdziła, że nic z tym nie trzeba robić.. a Wy tu piszecie, że miałyście/macie antybiotyki od razu.. hmm..

Tak polecam 🙂
Moja ginekolog przy każdej bakterii w moczu reagowała od razu.

reklama
Zobacz sobie na spodnie z hm. Maja ladne jeansy. Droższe ale kupilam dzisiaj i fajne sa :) nie maja żadnego guzika. :) aleee tez sa długie.. S-ke mam za dlugie tak o 5 cm :D

Dla mnie to tez nie do wyobrazenia :D ja zawsze się smialam ze swoich malutkich :D
Właśnie w moim h&m nie ma działu ciążowego, a jak chcialam zamówić w weekend ze strony to wszystko było wykupione 😥

też nie lubię tych ciążowych, przez ten guzik wszystkie bluzki są za krótkie do tych spodni, do tego mi zjeżdzają. Ja podebrałam joggery mojemu mężowi 🤭
Tak i właśnie wszystkie bluzki za krótkie i tak widać ten materiał 😬 i jeszcze zwłaszcza ze ja większość bluzek mam krótkich, zeby pasowały do spodni z wysokim stanem 😂

Moja mama pochwaliła sie dzis pierwszy raz że będzie babcią 😂 wszyscy sa tacy szczesliwi po tej dzisiejszej wizycie 😅 narzeczony to aż slyszalam przez telefon ze sie wzruszyl jak zobaczyl na zdjecie ktore mu wyslalam 😆 w ogole nie wiem czemu ale mi sie tak chce plakac jak patrze na to zdjecie albo nawet mysle o tym co dzis widzialam ze nie wiem 😅 ze szczescia 🥰
Też mi się czasem płakać chce ze szczęścia 😂 ah te hormony 😉

Przypomnialyscie o pomidorowej 😱 ale mam ochote teraz !!! Jutro robie na obiad obowiązkowo 😍😍😍
U mnie jutro też pomidorowa 😊

Moja ginekolog przy każdej bakterii w moczu reagowała od razu.
I wtedy od razu kazała Ci robić posiew tak?

Dziewczyny a jak to jest z tymi bakteriami w moczu? Same bakterie też są groźne czy tylko w połączeniu z czymś? Ja miałam bardzo liczne bakterie i moja gin stwierdziła, że nic z tym nie trzeba robić.. a Wy tu piszecie, że miałyście/macie antybiotyki od razu.. hmm..

Tak polecam 🙂
Same miałaś bakterie ? A azotyny albo leukocyty?

reklama
Do góry