reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Ja dzisiaj wkroczyłam w 10 tydzień 😁 po dwóch dniach umierania od wymiotów dzisiaj względna poprawa (zasługa kropelek przeciwwymiotnych), mdli leciutko, śniadanie zostało w brzuchu, cyce jak donice, a mąż patrzy na brzuch i mówi że ja to w ogóle nie rosnę w tej ciąży 🤔 schudłam dwa kilo więc gdzie miałam urosnąć? Przyszła dzisiaj pufa-worek taka gigantyczna żółciutka turbo wygodna 😁 stówkę kosztowała nie sądziłam że będzie taka świetna i duza! Chłopakom też się podoba haha 😁 kupilam z myślą o wygodzie siedzenia z dużym brzuchem, rodzice mieli taką u siebie jak siostra jeszcze z nimi mieszkała i uwielbiałam w niej przesiadywać w ciąży :) idealnie dopasowywała się do ciała jednocześnie podpierając brzuch że wszystkich stron :) polecam ;)

reklama
Do góry