martini6
Fanka BB :)
Hehe no mi tez tak dziś niefortunnie nawet nie mam kropeczki śladu tylko taka krechę :/ baba jednaTez dzisiaj bylam az pisnęłam jak mi sie wbiła...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehe no mi tez tak dziś niefortunnie nawet nie mam kropeczki śladu tylko taka krechę :/ baba jednaTez dzisiaj bylam az pisnęłam jak mi sie wbiła...
Wczoraj czulam sie zbyt dobrze zeby moglo to trwac wiecznie. Dzis nadrobie za wczoraj samopoczuciem pewnie...Uuu współczuje ja dziś brałam tabletkę i mi się zatrzymała w połowie i tez cofka ale szybko woda duża ilością popijam i udało się bez.... współczuje
Ja bylam w piatek i trafila mi sie tak mega mila pani jeszcze sie pyta czy nie chce sie polozyc zeby mi bylo wygodniej ale nie wydziwiałam tak mnie zagadała i byla niesamowicie delikatna ze nie wiem nawet kiedy mi sie wkuła, dopiero jak mi zaklejała wacik to sie otrząsnelamze po wszytkimTez dzisiaj bylam az pisnęłam jak mi sie wbiła...
Ja wizyta jutro o 14 a prenatalne za tydzien w czwartek
Wy też boicie się robić jakiekolwiek zakupy dla swoich fasolek?
Bo chcialabym wydatki rozłożyć w czasie...ale strasznie się boję...
I już kilka świetnych ofert na olx poszło w siną dal...
Tez zauwazylam przypomnij sie ktory tydzien i dzien?Ja też mam prenatalne w przyszły czwartek Widzę Piernik98, że bardzo podobnie nam wszystko wypada Nie martw się tym zapaleniem pęcherza, to częste w ciąży i są na to bezpieczne leki. Grunt to szybka reakcja
Ja się boję, chociaż mam już w przeglądarce zakładkę, w której zapisuję linki do różnych pięknych ciuszków czy akcesoriów Może po prenatalnych sobie pozwolę na kilka drobnych zakupów...
Co do spania to w naszej sypialni nie zmieści się łóżeczko i dostawka, a że mamy tylko 2 pokoje (sypialnia i pokój dzienny z aneksem kuchennym) to maluch musi mieszkać z nami. Myślę, że zdecydujemy się na normalne łóżeczko, a na początku maluch pewnie będzie spał z nami, bo mamy spory materac. Wiem, że to kontrowersyjne, ale wydaje mi się bardzo naturalne i intuicyjne
Moje też pierwszewięc może być zupełnie inaczej niż to.sobie zaplanujesz hihiTeż mam takie plany, ale ciekawa jestem jak wyjdzie to moje pierwsze dziecko więc mogę się zaskoczyć
Tez zauwazylam przypomnij sie ktory tydzien i dzien?
A to u mnie 11+2 i termin 14.12 idziemy na rowniWedług OM mam dzisiaj 11 + 3 i termin na 13.12
Na wydruku z USG miałam 4 dni młodszą ciążę, ale lekarz nie brał tego pod uwagę i posługiwał się tym terminem z OM. Może na prenatalnych dowiem się co i jak z tą datą... A Tobie jak wypada?
W naszej też się nie zmieści łóżeczko dlatego myślę o dostawce co do spania w wspólnym łóżku u nas odpada mamy za mała rogówkę na 3 osoby Córeczka z nami też nie spała ale nie tylko dlatego że łóżko za małe bo spałam na wersalce w jej pokoju na początku ake dlatego że była wczesniakiem i spała bezpiecznie w swoim łóżeczku z monitorem oddechuJa też mam prenatalne w przyszły czwartek Widzę Piernik98, że bardzo podobnie nam wszystko wypada Nie martw się tym zapaleniem pęcherza, to częste w ciąży i są na to bezpieczne leki. Grunt to szybka reakcja
Ja się boję, chociaż mam już w przeglądarce zakładkę, w której zapisuję linki do różnych pięknych ciuszków czy akcesoriów Może po prenatalnych sobie pozwolę na kilka drobnych zakupów...
Co do spania to w naszej sypialni nie zmieści się łóżeczko i dostawka, a że mamy tylko 2 pokoje (sypialnia i pokój dzienny z aneksem kuchennym) to maluch musi mieszkać z nami. Myślę, że zdecydujemy się na normalne łóżeczko, a na początku maluch pewnie będzie spał z nami, bo mamy spory materac. Wiem, że to kontrowersyjne, ale wydaje mi się bardzo naturalne i intuicyjne