martini6
Fanka BB :)
Hehe no mi tez tak dziś niefortunnie nawet nie mam kropeczki śladu tylko taka krechę :/ baba jednaTez dzisiaj bylamaz pisnęłam jak mi sie wbiła...
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehe no mi tez tak dziś niefortunnie nawet nie mam kropeczki śladu tylko taka krechę :/ baba jednaTez dzisiaj bylamaz pisnęłam jak mi sie wbiła...
![]()
Wczoraj czulam sie zbyt dobrze zeby moglo to trwac wiecznie. Dzis nadrobie za wczoraj samopoczuciem pewnie...Uuu współczuje ja dziś brałam tabletkę i mi się zatrzymała w połowie i tez cofka ale szybko woda duża ilością popijam i udało się bez.... współczuje![]()
Ja bylam w piatek i trafila mi sie tak mega mila pani jeszcze sie pyta czy nie chce sie polozyc zeby mi bylo wygodniejTez dzisiaj bylamaz pisnęłam jak mi sie wbiła...
![]()
Ja wizyta jutro o 14 a prenatalne za tydzien w czwartek![]()
Wy też boicie się robić jakiekolwiek zakupy dla swoich fasolek?
Bo chcialabym wydatki rozłożyć w czasie...ale strasznie się boję...
I już kilka świetnych ofert na olx poszło w siną dal...
Tez zauwazylamJa też mam prenatalne w przyszły czwartekWidzę Piernik98, że bardzo podobnie nam wszystko wypada
Nie martw się tym zapaleniem pęcherza, to częste w ciąży i są na to bezpieczne leki. Grunt to szybka reakcja
Ja się boję, chociaż mam już w przeglądarce zakładkę, w której zapisuję linki do różnych pięknych ciuszków czy akcesoriówMoże po prenatalnych sobie pozwolę na kilka drobnych zakupów...
Co do spania to w naszej sypialni nie zmieści się łóżeczko i dostawka, a że mamy tylko 2 pokoje (sypialnia i pokój dzienny z aneksem kuchennym) to maluch musi mieszkać z nami. Myślę, że zdecydujemy się na normalne łóżeczko, a na początku maluch pewnie będzie spał z nami, bo mamy spory materac. Wiem, że to kontrowersyjne, ale wydaje mi się bardzo naturalne i intuicyjne![]()
Moje też pierwszeTeż mam takie plany, ale ciekawa jestem jak wyjdzieto moje pierwsze dziecko więc mogę się zaskoczyć
![]()
Tez zauwazylamprzypomnij sie ktory tydzien i dzien?
A to u mnie 11+2 i termin 14.12Według OM mam dzisiaj 11 + 3 i termin na 13.12
Na wydruku z USG miałam 4 dni młodszą ciążę, ale lekarz nie brał tego pod uwagę i posługiwał się tym terminem z OM. Może na prenatalnych dowiem się co i jak z tą datą... A Tobie jak wypada?
W naszej też się nie zmieści łóżeczkoJa też mam prenatalne w przyszły czwartekWidzę Piernik98, że bardzo podobnie nam wszystko wypada
Nie martw się tym zapaleniem pęcherza, to częste w ciąży i są na to bezpieczne leki. Grunt to szybka reakcja
Ja się boję, chociaż mam już w przeglądarce zakładkę, w której zapisuję linki do różnych pięknych ciuszków czy akcesoriówMoże po prenatalnych sobie pozwolę na kilka drobnych zakupów...
Co do spania to w naszej sypialni nie zmieści się łóżeczko i dostawka, a że mamy tylko 2 pokoje (sypialnia i pokój dzienny z aneksem kuchennym) to maluch musi mieszkać z nami. Myślę, że zdecydujemy się na normalne łóżeczko, a na początku maluch pewnie będzie spał z nami, bo mamy spory materac. Wiem, że to kontrowersyjne, ale wydaje mi się bardzo naturalne i intuicyjne![]()