reklama
Karanga
Fanka BB :)
Na trzech to jeśli chcesz biegać z nim według mnie na 4 stabilniejszy, zwłaszcza że mały człowiek w spacerówce się wierci, wychyla, obraca... A u mnie pewnie jeszcze chłopcy będą chcieli prowadzić wózek więc wolę stabilniejszyA jeszcze takie pytanie bo to mnie nurtuje. Wózek za 3 kołach czy klasycznie 4? Różne opinie już słyszałam.. Chetnie Wasze zdanie poznam
martini6
Super poczytać co doradzacie ja obserwuje mamusie z moich okolic i jest bardzo zadowolona z firmy adamex i mam swój wymarzony tez 2w1 ale właśnie my mieszkamy w domku wiec problem ze schodami rozwiązany ale najpierw chciałabym jednak zobaczyć wózek na żywo przed kupnem.
Załączniki
Dolvit
Też fajny, podobny do Junamo Flou czy jakoś tak. Oglądałam podobne modele czyli spotkałaś się z tą firmą Adamex?Super poczytać co doradzacie ja obserwuje mamusie z moich okolic i jest bardzo zadowolona z firmy adamex i mam swój wymarzony tez 2w1 ale właśnie my mieszkamy w domku wiec problem ze schodami rozwiązany ale najpierw chciałabym jednak zobaczyć wózek na żywo przed kupnem.
Ragda
Tez dzisiaj bylam az pisnęłam jak mi sie wbiła...Ja właśnie wróciłam z pobrania krwi tak mi sie dzisiaj wbiła ze cały czas boli :/ wyniki dzisiaj będę po 12 wiec ekstra
L
Lebkuchen_mum
Gość
U mnie wlasnie pierwszy raz od dawna masakra
martini6
Tak właśnie polecają ta firmę adamex ale jeszcze chciałabym na żywo zobaczyć to cackoTeż fajny, podobny do Junamo Flou czy jakoś tak. Oglądałam podobne modele czyli spotkałaś się z tą firmą Adamex?
reklama
martini6
Uuu współczuje ja dziś brałam tabletkę i mi się zatrzymała w połowie i tez cofka ale szybko woda duża ilością popijam i udało się bez.... współczujeU mnie wlasnie pierwszy raz od dawna masakra