młoda1994
Fanka BB :)
Grrr ja mam android.Tak mam IPhone aha no to dupa może tylko na nich działa :/ nie widziałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Grrr ja mam android.Tak mam IPhone aha no to dupa może tylko na nich działa :/ nie widziałam
Przepraszam, nie sadzilam ze kogos uraże. Co ci jest jesli moge zapytac?Proszę się nie wyśmiewa z niepełnosprawnych bo ja mam orzeczenie dla niepełnosprawnych [emoji23][emoji23][emoji23]
Jak bym się nie ruszała i czegoś nie robiła to bym wyła w poduszkę. Z dwojga wolę gotować i zrec, bede gruba ale przynajmniej szczęśliwaBoze skad ty ta sile czerpiesz ja to normalnie zaraz sie rozkładac zaczne od tego lezenia w bezruchu
Nie uraziłaś. Śmieje się z tego bo co mi pozostało.Przepraszam, nie sadzilam ze kogos uraże. Co ci jest jesli moge zapytac?
Haahaha szczescie najwazniejsze. Ja chyba nie mam w zyciu zadnego zajecia ktore sprawialoby mi szczescie. Kiedys jazda konna ale teraz nie mam gdzie jezdzic juz 6 latJak bym się nie ruszała i czegoś nie robiła to bym wyła w poduszkę. Z dwojga wolę gotować i zrec, bede gruba ale przynajmniej szczęśliwa
Ciekawe czy jak ja odstawie do reszty to dziadostwo to w końcu schudne... Po porodzie wróciłam do swojej wagi i było super. Przestalam karmic piersia i wrocilam do leków... Od tej pory jestem szersza niż wyższa i ani bieganie ani kijki ani dieta mi nie pomogły... Poddałam się bo byłam tym zmeczona już...Za kilogramy podziękuję kiedys jak po antydepresantach przytylam 10kg i nie moglam zzucic to byla tragedia a zawsze jak patyczek bylam. Odstawilam tabletki i wrocilam do swojej wagi i moge jesc a nie tyje jak za dawnych lat...jednak w glowie gdzies zostalo to ze mialam 10kg wiecej przez to dziadostwo
Ja jestem z zawodu kucharz i lubię gotować piec wydziwiać w kuchni tylko szkoda że mój m wszystkiego nie je a dla siebie mi się nie opłaca bo w tej ciąży straciłam apetyt ale to mi na dobre wyjdzie.Jak bym się nie ruszała i czegoś nie robiła to bym wyła w poduszkę. Z dwojga wolę gotować i zrec, bede gruba ale przynajmniej szczęśliwa [emoji23][emoji23][emoji23]
O kurcze to nieciekawie masz Mam nadzieje że mimo to czujesz sie dobrze i nie przeszkadza ci to w codziennym zyciu ❤Nie uraziłaś. Śmieje się z tego bo co mi pozostało.
Epilepsja tarczyca niedoczynność hashimoto IO hirsutyzm i guz w mozgu
Ja robie pazurki i gotuję. To mi sprawia frajdęHaahaha szczescie najwazniejsze. Ja chyba nie mam w zyciu zadnego zajecia ktore sprawialoby mi szczescie. Kiedys jazda konna ale teraz nie mam gdzie jezdzic juz 6 lat
No ja jak tylko zaczelam brac leki ro w blyskawicznym tempie przytylam. Ceiczylam meczylam sie i na nic. Popadlam przez to w problemy z odzywianiem. Ale po odstawieniu tabletek waga wracala bardzo szybko do normyCiekawe czy jak ja odstawie do reszty to dziadostwo to w końcu schudne... Po porodzie wróciłam do swojej wagi i było super. Przestalam karmic piersia i wrocilam do leków... Od tej pory jestem szersza niż wyższa i ani bieganie ani kijki ani dieta mi nie pomogły... Poddałam się bo byłam tym zmeczona już...