@Asia Kasia daj znać jak będziesz po wizycie.
@Martusia1992 słodziak na tym zdjęciu
pamiętam jak mój bobas na USG tak machał rączkami i nozkami. Super widok
Jejku dziewczyny wiecie co ja mam jakąś schizę
po seksie mam wyrzuty sumienia, że mogłam zaszkodzić dziecku
Wy nie macie żadnych oporów w tym temacie?
Ja mam zakaz póki co. Tzn ten prywatny mi zakazał. Ta na nfz powiedziala, że mogę. Ale ja bardziej ufam temu do którego chodze na prywatnie. Kolejna wizyta u niego 4 czerwca i zobaczymy czy mi już pozwoli
Ja już po wizycie, z Dzidzą na szczęście wszystko jest ok, nie wiadomo skąd to plamienie, teraz już jest czysto.
Jadę teraz na prenatalne i wizytę do swojej doc.
Wyobraźcie sobie ze pojechałam do szpitala ginekologicznego i kazali sobie zapłacić 150 zł za usg...
Wiadomo że w takiej sytuacji te 150 zł to żadne pieniądze ale byłam w szoku ze musiałam zapłacić żeby mnie przyjęli...
Jestem w szoku, ze musiałaś zapłacić. Może to dlatego że szpital prywatny. Ważne, że z dzidzia wszystko ok
co do przelozonych prenatalnych to faktycznie nie ma tego złego i za tydzień znowu zobaczysz bąbelka
Współczuję Ci wymiotów, ja też nadal wymiotuje ale u mnie dopiero 9tydzien. Też mam dwóch chłopców i chciałabym trzeciego ale wszyscy mówią że teraz to dziewczynka, że fajnie mieć dziewczynkę i przydałaby mi się odmiana. Tobie też tak wciskają? Wkurza mnie to! Uwielbiam być chlopakową mamą. Nie chcę piszącej, jęczącej, fochliwej małej baby ....
Co do tego charakteru to tak nie zawsze jest jak piszesz. Ja mam ma stanie piszczącego, jeczacego i fochliwego synusia
Byłam u lekarza, okazało się że miała małego krwiaka wielkości 0,68 cm który odpadł stąd plamienie. Dziecku nic nie jest dostałam Duphaston i mam mieć kontrolę za tydzień
Dobrze, że z dzidzia wszystko ok
Dziewczyny które duża musiały leżeć pytanie ... po raz 2 tak mi się zdarzyło dzisiaj, wczoraj po raz 1. Wczoraj wzielam prysznic, ogoliłam się, umylam włosy wysuszylam i poszłam robić szaszłyki na grilla i w chwili zrobiło mi się tak słabo jak bym miała zemdleć za raz. Kołatanie serca i uczucie ze za raz upadnę musiałam przerwać i iść sie położyć ale myślałam ze to może za dużo czynności jedna po drugiej a dzisiaj teraz pranie złożyłam wstawiłam kolejne i mówię w końcu zrobię porządek z pazurkami u nóg bo mam pozostałości po hybrydzie i kurde przerwałam po jednej stopie bo to samo.... teraz leżę z nogami w gorze i zaczęło do tego mnie bardzo kłuć w brzuchu :/ chyba nie mogę tak podkurcza brzucha przez tego krwiaka no bo nie wiem jak inaczej to wytłumaczyć.
dobrze ze w czwartek wizyta to muszę od razu zapytać lekarza czy to normalne
Ja nie muszę leżeć a i tak zdarzają mi się czasem zawroty głowy i to nie koniecznie wtedy kiedy się napracuje. Ot tak, po prostu czasem czuję, że robi mi się słabo.
Aj dziewczynki, ale dzis jestem zdenerwowana. 19 maja bylam na wizycie ginekologicznej. Dzis gdy chcialam. Zobaczyc kiedy dokladnie mam termin kolejnej wizyty okazalo sie ze L4 wogole. Nie mam.... zaginelo w akcji. Dzwonie do Biedronki by spytac czy doszlo, A TAM. FAKTYCZNIE ZE Nieobecnosc usprawiedliwiona.
siedze. Teraz w przychodni połozna dzwoni do informatykow. Boje sie ze przez blad lekarza. Biedronka bedzie miala podstawy by mnie wyrzucic mimo. Stanu ciazy
Przecież piszesz, że w pracy mają zaznaczone że nieobecność usprawiedliwiona czyli wszystko ok wg mnie
Przyznam Wam się, że kupiłam pierwszą rzecz dla dzidziusia
a dokładnie materiały i sprzęty żeby uszyć pieluszki wielorazowe
cztery sztuki
postawiłam na kieszonki, zostanie dokupić wkłady na allegro
czy któraś z Was już pieluchowała z użyciem wielorazowych pieluszek? Bo moja wiedza w tym temacie w zasadzie pochodzi z domowa.tv ale zachęciła mnie i wszystko fajnie wyjaśniła
Ja się w to nie bawiłam przy synku, chociaż w ciąży miałam to na uwadze. Wyszło tak, że i tak nie miałabym na to czasu i nie wyobrażam sobie dodatkowego prania, wystarczało mi to które miałam w związku ze sporym ulewaniem młodego