reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Ja biorę dokładnie te same dawki co Ty i jestem nie do życia! Ciagle nudności, masakryczna senność i brak chęci na cokolwiek. No i oczywiście cera tragiczna 😢 Zazdroszczę ze Ciebie to omija!
Ja w sumie od początku ciąży zero nudności.. Krosty hmm jakieś pojedyncze wyskakują głównie broda, nos.. Ale w sumie nigdy też nie miałam problemów z trądzikiem 🤔 senna to i ja jestem ale to od początku ciąży :p i nic mi się nie chce.. Najchętniej bym leżała. No ale że chodze do pracy to jakoś się mobilizuje:) ale kondycji zero..

Matko zaraz zejdę na zawal, za pół h wizyta . Stresuje się od samego rana a nawet i w nocy nie mogłam spać. Straciłam jedna ciaze i tak bardzo boje się powtórki. A przypomnę że zaszłam w ciążę po dwuch tygodniach od łyżeczkowania
2 tyg?? Wow! Ja myślałam, że szybko zaszła bo 2 miesiące po zabiegu.. 3mam kciuki!:)

Mam to samo z jelitami, więc myślę że to hormony albo ten duphaston na nas tak działa
Duphaston u mnie napewno bo ta laktoza ale zmniejszona mam dawke od piatku a rewolucje coraz gorsze 😭 ja od razu mam jakies chore wizje jak czuje ze mi cos bulgota w srodku ze to jakos wplynie na dzidziusia te takie ruchy jelit albo cos. Niby na internecie pisze ze nie ma to wplywu ale nie wiem to chyba syndrom matki sie włącza ze o wszystko sie martwie 😅😂

Ja już po wizycie, z dzidzą wszytsko w poarzdku, tylko szyjka krótka ma tylko 29mm.
Zdjęć żadnych nie mamy 😔 prenatalne przełożone na za tydzień bo nic nie było widać 😔 za gruba jestem
Po porannym krwawieniu nie ma już śladu
Najwazniejsze ze z dzidzi wszystko ok. A co lekarz powiedziala na szyjke? Bedziesz miala pessar czy na razie tylko sir oszczedzac?

Ja się nie odzywam. Ale powiem wam że moje sny to są kosmiczne chyba za dużo myślę o ślubie. Przez ostatnie dwa dni sni mi się tylko ślub raz że teściu przywoził mi suknie do kościoła bi ja poszłam w dresach,drugi raz że nie mogłam znaleźć kościoła ;p

reklama
Do góry