reklama
Dolvit
Fanka BB :)
Rozmawiałam przy zapisie Pani mówiła, że z Pappa można sie wstrzymać i po usg zdecydować zapisałam się w sumie już bo pasował mi termin, żeby mąż mnie zawiózł. To będę czekać na info w takim razie aaa i daj znać czy wchodzi się samej czy można z drugą połówkaNie ma za co jak chcesz PAPPA u nich to robią od razu po usg tylko wcześniej w recepcji musisz powiedzieć no bo w tedy więcej do zapłaty pewnie poczytaj opinie a ja Ci w czwartek zdam relacje
Asia Kasia
Oj oby bo od kilku dni mam takie straszne przeczucia i do tego dziwne snyOby bylo wszystko dobrze dawaj znac po wizycie ❤
Dolvit
Hej hej z tego co pamiętam też masz termin na 31 stycznia? Na kiedy masz umówione prenatalne? Ja właśnie się zapisałam na 19 czerwcaBardzo się cieszę, ze wszystko ok [emoji3590]
Bo się przestraszlym.
Dawaj znać jak na prenatalnych [emoji4]
EvilDesiree
No my również na razie nie mozemy...przynajmniej do konca 1 trymestru [emoji45]My ogolnie nie mozemy. Lekarz powiedzial ze do 12 tyg sie wstrzymac. Dzis 12 tydzien zaczynamy a w piatek wizyta wiec bede pytac. Sądze ze pozwoli [emoji2]
martini6
Niestety wcześniej musiałam sama ale jak będą dzwonic bo zawsze dzwonią dzień przed wizyta czy potwierdzam to zapytam czy mogę z mężem na prenatalne. Dam znać damRozmawiałam przy zapisie Pani mówiła, że z Pappa można sie wstrzymać i po usg zdecydować zapisałam się w sumie już bo pasował mi termin, żeby mąż mnie zawiózł. To będę czekać na info w takim razie aaa i daj znać czy wchodzi się samej czy można z drugą połówka
martini6
Oj oby bo od kilku dni mam takie straszne przeczucia i do tego dziwne sny
Musi być dobrze trzymam kciuki
martini6
Byłam u lekarza, okazało się że miała małego krwiaka wielkości 0,68 cm który odpadł stąd plamienie. Dziecku nic nie jest dostałam Duphaston i mam mieć kontrolę za tydzień
Dobrze ze się sam opróżnił krwiak i masz już go z głowy ja miałam 4 cm krwiaka ale na razie zero plamien i skrzepów w czwartek mam prenatalne wiec mam nadzieje ze dowiem się czy się zmniejszyło paskudztwo dobrze ze wszystko się prawidłowo skończyło u Ciebie
EvilDesiree
Kurczę... Trzymam kciuki, żeby wszystko było ok [emoji3590]A ja dzisiaj się obudziłam w trakcie wymiotów coś ze mnie wypływa patrzę a tam raczej gęsta wydzielina brązowa .... Jadę do lekarza dopiero 10:45 ale jestem przerażona w sobotę i niedzielę miałam rozwolnienie. Mam nadzieję że wszytsko jest dobrze ale nie wiem o co myśleć. Ponadto jak wsadziłam palec to zawsze miałam raczej opuchnięte i sztywne w środku a dzisiaj mam większą swobodę i już mam czarne myśli...
reklama
Dolvit
20zl za nagranie badania na pendrive? I trzeba mieć swojego w dniu badania? A bez tego dają jakieś zdj itp? Nie wiesz może?Niestety wcześniej musiałam sama ale jak będą dzwonic bo zawsze dzwonią dzień przed wizyta czy potwierdzam to zapytam czy mogę z mężem na prenatalne. Dam znać dam