reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Cześć [emoji7]
Termin porodu mam wyznaczony na 21 grudnia. Śmiejemy się że taki prezent świąteczny dostaniemy.
Ostatni raz u gina byłam 14 maja na tętnie czyli w 8t3d ciazy. Crl młodego człowieka wynosiło 1.83 cm, tętno było książkowe a progesteron 51.
Ale szczerze mówiąc strasznie się stresuje ze coś może być nie tak. Miałam przygodę w postaci ciąży biochemicznej.
Pozdrawiam [emoji7]
Cześć [emoji846] no to już kawał ludzia [emoji3059]
Na pewno będzie dobrze chociaż lęk o małego człowieka już nigdy Cię nie opusci [emoji3590]

Usg - PAPPE powiedział że rekomenduje zrobic jak z usg wyjdzie coś niepokojącego, a że wszystko jest ok, to mogę ale nie muszę:)
No właśnie nie wiem czy nie pojde najpierw na usg i zobaczę co powie i jak coś to zrobię PAPPA bo mogę od razu po usg zrobić, a w sumie jak dobrze wyjdzie usg to nie wiem czy sens robienia tego PAPPA

No właśnie nie wiem czy nie pojde najpierw na usg i zobaczę co powie i jak coś to zrobię PAPPA bo mogę od razu po usg zrobić, a w sumie jak dobrze wyjdzie usg to nie wiem czy sens robienia tego PAPPA
Ja wlasnie mam taki zamiar. Robie usg samo chyba ze wyjdzie cos niepokojacego to od razu robie pappa.

Znowu mnie dzis cale jelita bolą 😭 czuje ze jelita bo to nie bol jak na @ i jest powyzej podbrzusza. Nie mam problemow z wypróżnieniem, nie jem nic nowego a juz kolejny dzien od rana taki bol do wieczora. Chyba znowu wzdecia choc sama juz nie wiem. Co moze byc powodem. Czuje az klocie takie pod zebrami od tych jelit 😭😭😭 jutro ide z rana do apteki moze beda wiedziec co na wzdecia w ciazy dozsolone bo oszaleje. Nic nie zmienilam w diecie ani nic a takie cyrki

reklama
Do góry