Jaka piekna fasolkaZobacz załącznik 1123313
Pani (prawdopodobnie) fasolka się z Wami wita i Wam macha wg crl 12+1, tętno 155ud, 56mm. Ryzyko: trisomia 21 1:2597, 18 1:3705, 13 1: 20000
reklama
EvilDesiree
Fanka BB :)
Cześć [emoji846] no to już kawał ludzia [emoji3059]Cześć [emoji7]
Termin porodu mam wyznaczony na 21 grudnia. Śmiejemy się że taki prezent świąteczny dostaniemy.
Ostatni raz u gina byłam 14 maja na tętnie czyli w 8t3d ciazy. Crl młodego człowieka wynosiło 1.83 cm, tętno było książkowe a progesteron 51.
Ale szczerze mówiąc strasznie się stresuje ze coś może być nie tak. Miałam przygodę w postaci ciąży biochemicznej.
Pozdrawiam [emoji7]
Na pewno będzie dobrze chociaż lęk o małego człowieka już nigdy Cię nie opusci [emoji3590]
EvilDesiree
Ależ piękna [emoji3059]Zobacz załącznik 1123313
Pani (prawdopodobnie) fasolka się z Wami wita i Wam macha [emoji28] wg crl 12+1, tętno 155ud, 56mm. Ryzyko: trisomia 21 1:2597, 18 1:3705, 13 1: 20000
I jakie piękne wyniki [emoji3590]
martini6
No właśnie nie wiem czy nie pojde najpierw na usg i zobaczę co powie i jak coś to zrobię PAPPA bo mogę od razu po usg zrobić, a w sumie jak dobrze wyjdzie usg to nie wiem czy sens robienia tego PAPPAUsg - PAPPE powiedział że rekomenduje zrobic jak z usg wyjdzie coś niepokojącego, a że wszystko jest ok, to mogę ale nie muszę
L
Lebkuchen_mum
Gość
Ja wlasnie mam taki zamiar. Robie usg samo chyba ze wyjdzie cos niepokojacego to od razu robie pappa.No właśnie nie wiem czy nie pojde najpierw na usg i zobaczę co powie i jak coś to zrobię PAPPA bo mogę od razu po usg zrobić, a w sumie jak dobrze wyjdzie usg to nie wiem czy sens robienia tego PAPPA
L
Lebkuchen_mum
Gość
Znowu mnie dzis cale jelita bolą czuje ze jelita bo to nie bol jak na @ i jest powyzej podbrzusza. Nie mam problemow z wypróżnieniem, nie jem nic nowego a juz kolejny dzien od rana taki bol do wieczora. Chyba znowu wzdecia choc sama juz nie wiem. Co moze byc powodem. Czuje az klocie takie pod zebrami od tych jelit jutro ide z rana do apteki moze beda wiedziec co na wzdecia w ciazy dozsolone bo oszaleje. Nic nie zmienilam w diecie ani nic a takie cyrki
bejbi002
Nie wtedy juz tylko amniopunkcja zostaje lub nifty ale to jest zdecydowanie droższe badanie niz pappaA PAPPE mozna trz zrobic przy tym drugim usg przy 18tc?
reklama
bejbi002
To prawda, jest tak szansa dlatego wybór należy do WasMi mowil wlasnie ze PAPPA moze dac falszywy wynik i tak wiec... chyba eie nie zdecyduje zeby się nie stresować później