reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Ja juz po konsulatacji z nową terapeutką. Ale super kobieta. W ogole full profesjonalizm. Nie ma porownania z tą co wczesniej mialam. Duzo lepiej sie czuje 😊 ale wciaz czekam na wyniki z dziekanatu jednak w duzo wiekszym spokoju. To byla dopiero rozmowa wstepna a mi juz lepiej 😅

Co do detektora tetna mama mi mowi teraz ze to nie jest za dobre bo brzucha nie powinno sie w ciazy dotykac. Jej pamietam ze w ciazy jak sie tylko dotknelo od razu twardnial i ponolewal. I teraz juz nie wiem takie zle jest to ze raz na kilka dni dla spokoju sie pojezdzi tym po brzuchu? Bo moja mama mowila tak jakbym jakąs zbrodnie popelnila jak kupilam detektor...

reklama
Ja juz po konsulatacji z nową terapeutką. Ale super kobieta. W ogole full profesjonalizm. Nie ma porownania z tą co wczesniej mialam. Duzo lepiej sie czuje 😊 ale wciaz czekam na wyniki z dziekanatu jednak w duzo wiekszym spokoju. To byla dopiero rozmowa wstepna a mi juz lepiej 😅

Co do detektora tetna mama mi mowi teraz ze to nie jest za dobre bo brzucha nie powinno sie w ciazy dotykac. Jej pamietam ze w ciazy jak sie tylko dotknelo od razu twardnial i ponolewal. I teraz juz nie wiem takie zle jest to ze raz na kilka dni dla spokoju sie pojezdzi tym po brzuchu? Bo moja mama mowila tak jakbym jakąs zbrodnie popelnila jak kupilam detektor...

Jakby to było niezbezpieczne, to myślę że nie pisaliby że można używać 3 razy dziennie 😁

Super, że jesteś zadowolona z konsultacji !! [emoji16] dobrze że Cię uspokoiła trochę i wyciszyła [emoji173]

Ja dużo czytałam o tym przed zakupem i jest to w pełni bezpieczne, nawet ma certyfikat medyczny. Są ta ultradźwięki o częstotliwości 2-4 hZ więc myślę że większe pole emituje piekarnik lub kuchenka mikrofalowa.

Co do dotykania w tej książce mamy dla mam, jest wręcz napisane by dotykać i głaskać, że maluszki to uwielbiają [emoji3059]
Ja juz po konsulatacji z nową terapeutką. Ale super kobieta. W ogole full profesjonalizm. Nie ma porownania z tą co wczesniej mialam. Duzo lepiej sie czuje [emoji4] ale wciaz czekam na wyniki z dziekanatu jednak w duzo wiekszym spokoju. To byla dopiero rozmowa wstepna a mi juz lepiej [emoji28]

Super, że jesteś zadowolona z konsultacji !! [emoji16] dobrze że Cię uspokoiła trochę i wyciszyła [emoji173]

Ja dużo czytałam o tym przed zakupem i jest to w pełni bezpieczne, nawet ma certyfikat medyczny. Są ta ultradźwięki o częstotliwości 2-4 hZ więc myślę że większe pole emituje piekarnik lub kuchenka mikrofalowa.

Co do dotykania w tej książce mamy dla mam, jest wręcz napisane by dotykać i głaskać, że maluszki to uwielbiają [emoji3059]
Hmm to skad moga byc te napinania sie brzucha? Ja wlasnie dzis po tym jak jezdzilam tym detektorem przez dluzsza chwile to zaczelam miec jakby delikatne bole, ale wczoraj detektora nie uzywalam i tez w sumie mialam. Od kilku dni tak mnie czasem poboli delikatnie...niby normalne ale boje sie dotykac brzucha przez to co mi mama nagadala 😅

Dziewczyny te z Mdłościami itd co jecie ? Ja już nie mam pomysłu, toleruje tylko kromkę chleba z serkiem topionym....

Dziewczyny te z Mdłościami itd co jecie ? Ja już nie mam pomysłu, toleruje tylko kromkę chleba z serkiem topionym....
U mnie juz z mdlosciami lepiej ale nic mi nie wchodzilo. Mdlosci byly po wszystkim i nie bylo nic na co mialam ochote. Jedyna rzecza po ktorej nie mialam odruchu wymiotnego to byly marchewki. Nawet picie wody powodowalo nasilenie mdlosci.

Cześć, czy też dziś macie gorszy dzień? Przed wyjazdem do pracy poklocilam się z mężem w sumie o byle ***** ale nie odzywamy się do siebie a teraz...obraziła się na mnie przyjaciółka bo...? Bo powiedziałam jej prawde? Do tego cholernie spać mi się chce a musze być do 17 w pracy..

reklama
Cześć, czy też dziś macie gorszy dzień? Przed wyjazdem do pracy poklocilam się z mężem w sumie o byle ***** ale nie odzywamy się do siebie a teraz...obraziła się na mnie przyjaciółka bo...? Bo powiedziałam jej prawde? Do tego cholernie spać mi się chce a musze być do 17 w pracy..

U mnie dzisiaj też nie najlepiej :( Wczoraj też się poprztykałam z mężem, powiem szczerze - brak seksu od dwóch miesięcy nam obojgu trochę doskwiera :/ Dziś już normalnie rozmawiamy, mój mąż na szczęście z tych, co się długo nie gniewają, ale mam cichą nadzieję, że dzisiaj lekarz da nam zielone światło ;)

Nie mam dzisiaj w ogóle apetytu, wszystko mnie obrzydza, ale to chyba akurat stres przed wizytą. Chciałabym już być po :( Ostatnią wizytę miałam w 6+1 i zastanawiam się, co tam się działo przez te tygodnie, w zasadzie kluczowe...

Do góry